Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Kαι χωρίς ζεστό νερό για μπάνιο...

Αχ τι μου θύμισες:red:

μπρρρ έχω κάνει ντους με -18C χωρις ζεστο νερό (τρύπιο boiler για μια βδομάδα...) 2 φορές όταν ήμουν στο Σουφλί..... ΔΕΝ θέλω να το ξανακάνω

δε παει αλλο αυτη η κατασταση.Πρεπει να μπω σε εορταστικο προγραμμα και να ξυπναω μετα τις 12....5 μερες Αθηνα και βραδυ ακομα δεν εχω βγει/πιει/οτιτελειωνεισεει ,

ΑΣΔΑΣΔ δηλαδη.

Τι μλκες Θεέ μου, 5η φορά σε 2 μέρες, mail με θέμα "FW: pare na xis i microsoft mirazi lefta‏"

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ?

Τι μλκες Θεέ μου, 5η φορά σε 2 μέρες, mail με θέμα "FW: pare na xis i microsoft mirazi lefta‏"

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ?

???γιατι ρε? ουτε εγω τα πιστευα αυτα μεχρι που μια μερα ηρθε μια επιταγη 6000€ στην πορτα του σπιτιου μου!

???γιατι ρε? ουτε εγω τα πιστευα αυτα μεχρι που μια μερα ηρθε μια επιταγη 6000€ στην πορτα του σπιτιου μου!

Μονη της ηρ8ε ? Ε δεν λεει ... αμα δεν στην φερει ο Gates ο ιδιος :hehe:

πολλά ζόρια τραβάς τελευταία.

Για πρόσεξε το λιγάκι ;)

Καλά Chuck κι εσύ χαλάρωσε, το πολύ πολύ να σε φτάσει στο 1/10 της μαγκιάς, έχει πολύ δρόμο ακόμα =]

Αυτό είναι το λιγότερο έχει πολλά ωραία features

Όντως, πάντως έχει αλλάξει αρκετά, θα πάρει κανα δυο μέρες μέχρι να τον συνηθίσω καλά. :)

Για αγορές μέσω ίντερνετ (γνωστότατο ελληνικό κατάστημα) και πληρωμή με (αντικαταβολή), θα πρέπει να πληρώνουμε σε τράπεζα, να (στέλνουμε) την απόδειξη στο κατάστημα, και μετααααα να μας στέλνουν τα υλικά της παραγγελίας.

Παλιότερα δεν γινότανε έτσι. αλλά χάνει την έννοια της λέξης (αντικαταβολή=παραγγέλνω και με την παραλαβή πληρώνω) όχι πληρώνω και περιμένω πόοοτε και εάν θα παραλάβω ,τότε δεν είναι αντικαταβολή αλλά κάτι άλλο.

Νομίζω?:innocent:

Για αγορές μέσω ίντερνετ (γνωστότατο ελληνικό κατάστημα) και πληρωμή με (αντικαταβολή), θα πρέπει να πληρώνουμε σε τράπεζα, να (στέλνουμε) την απόδειξη στο κατάστημα, και μετααααα να μας στέλνουν τα υλικά της παραγγελίας.

Παλιότερα δεν γινότανε έτσι. αλλά χάνει την έννοια της λέξης (αντικαταβολή=παραγγέλνω και με την παραλαβή πληρώνω) όχι πληρώνω και περιμένω πόοοτε και εάν θα παραλάβω ,τότε δεν είναι αντικαταβολή αλλά κάτι άλλο.

Νομίζω?:innocent:

Αντικαταβολή και Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι ξεχωριστά i think (ορ thought)

Για ποιο γνωστότατο ελληνικό κατάστημα καταστημα μιλάμε;

Με καταθεση σε τραπεζα νομιζω οτι γινεται μονον αν η αποστολη γινεται με μεταφορικες, οποιες δεν δουλευουν με αντικαταβολη.

ΑΝ μιλας για E-SHOP προσεχε μην στη φορεσουν.

Πριν 2 χρονια τους εβαλα λεφτα στον λογαριασμο, εστειλα φαξ κ περιμενα 4 βδομαδες μεχρι να το στειλουν :TD:

Αντικαταβολή και Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι ξεχωριστά i think (ορ thought)

Για ποιο γνωστότατο ελληνικό κατάστημα καταστημα μιλάμε;

Πλαίσιο (λέτε να μου την φορέσουν)?:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.