Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εμείς κατάληψη μέχρι τη Δευτέρα. Δευτέρα βλέπουμε για τη συνέχεια των καταλήψεων

Καλή... βράδυ;

Τί έχω κάνει λάθος; Ξύπνησα από ύπνο, οκ; Είδα το ρολόι, 10.20 οκ; Καλά μέχρι εδώ...

Πού είναι ήλιος;;; Στις 10 που ξυπνάμε έχει ήλιο!!!:ph34r:

Καλή... βράδυ;

Τί έχω κάνει λάθος; Ξύπνησα από ύπνο, οκ; Είδα το ρολόι, 10.20 οκ; Καλά μέχρι εδώ...

Πού είναι ήλιος;;; Στις 10 που ξυπνάμε έχει ήλιο!!!:ph34r:

LOL! Να πάρεις ψηφιακό που δεν σε μπερδεύει!!

Ξύπνησα από ύπνο

Πλάκα κάνεις;

πάντως με αυτό το χάλι αν έκανε κανα ντου η Τουρκία μέχρι την Στερεά θα είχαν φτάσει...

Ναι... και οι τούρκοι αστυνομικοί θα κάθονται ακίνητοι προσπαθώντας "να μην προκαλέσουν" ή θα πυροβολήσουν "μια φορά στον αέρα"; :hehe:

πάντως με αυτό το χάλι αν έκανε κανα ντου η Τουρκία μέχρι την Στερεά θα είχαν φτάσει...

Nα σου πώ πλάκα πλάκα, το είχα σκεφτεί κι εγώ τις προηγούμενες μέρες... για ντου όχι, αλλά για καμια παραβιασούλα της προκοπής, κανένα αεροπλανάκι πάνω απο Λέσβο/Λήμνο ή και κάποια πόλη... Μπορεί μεγάλο μέρος αυτών να γίνονται απλώς και μόνο για να συντηρούνται κάποιες καταστάσεις, αλλά θα είχε μια πολιτική σκοπιμότητα, δε λέω...

Πάντως θα ήταν μια λύση κι αυτή... ίσως να την έκανε πιο σύντομα ο χοντρούλης...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.