Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

που να σε πάρει χαμπάρι ο τσάκονας κακομοίρη μου.

Μην μου πειραζετε τον τζιμακο μου.

Ο τζιμακος ειναι το ευαισθητο σημειο μου.

Κι αυτο ειναι μειον μου.

Κι αυτο ειναι μειον μου.

(τον πιασαμε ολοι τον σαφη υπαινιγμο του ποιητη για την ραστωνη της αλλοτριωμενης ιντελιγκεντσιας ετσι δεν ειναι?:hehe:)

Λευτερης

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

τι υπερμπομπες ηπια σημερα παναγια μου...πραγματικα τοξικο τζιν τονικ, θα ανατιναχτω οπου να ναι....next time θα ζητησω πιο ευκολο ποτο...ιοπας2ρ3;09θ8θ90

άλλαξε το άβαταρ ωρέ παλίκαρε.......πολύ αντιαισθητικό:hm:

για το φορουμ ή για εσενα ?:to_pick_ones_nose3:

ειναι δημιουργια ενος θεου artist/photographer....

πραγματικα αλλο επιπεδο τεχνης!

το να βγαίνει ένα μάτι μέσα από ένα στόμα και να υποδηλώνει κάτι ίσως είναι τέχνη.

το να βγαίνει ένα μάτι μέσα από ένα στόμα και να τρέχουν υγρά (είτε του ματιού είτε του στόματος) ΔΕΝ είναι τέχνη......

δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι το άλλο επίπεδο αλλά εγώ το θεωρώ τελείως αντιαισθητικό και χωρίς νόημα....δεν εκφράζει κάτι........είναι απλά 2 μέρη του σώματος ενωμένα με λάθος (αφηρημένο ίσως?) τρόπο..............και ειδικά από αποτυχημένη αφηρημένη τέχνη έχει βρωμίσει ο τόπος.

sorry για το πολιτισμικό σοκ 5μιση πρωί Κυριακής αλλά μου ρθε κάπως απότομο:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.