Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

BAN him... παρακαλώ...

πάντως είναι σίγουρα το σουβλάκι με τα περισσότερα megapixels που έχω δει...

BAN him... παρακαλώ...

+1

Οοοουυυυυυυ ρεεεεεεεε .... να τα λες αυτα πριν ποσταρεις...

Τωρα με βλεπω να μπαινω στο αμαξι κ να τραβαω 15χλμ για να παρω μπιφτεκι :fist::fist:

:drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool:

Κι εγώ φτιάχνω βραστά αυγά να φάω... ban²

ban.

*!@$*!*% τη διατροφη μου :( πριν τα χριστουγεννα βρηκα κ γω να ξεκινησω :hehe:

Είναι σχετικό με την περιφέρεια Skane (ή Scania) της Σουηδίας. Για την ακρίβεια είναι το "ζωάκι" (ένας δράκος) του θυρεού της περιφέρειας αυτής :) Το σήμα αυτό το υιοθέτησε η saab μετά τη συγχώνευση με την Scania (και το κράτησε παρά την διαίρεση)
η scania φορτηγα δεν εφτιαχνε?

Correct, και κατά τη γνώμη μου, όσο ήταν μαζί με την Scania και δεν την είχε αγορασει η GM, έφτιαχνε πολύ καλύτερα αυτοκίνητα...

Όχι πως τα σημερινά της δε μου αρέσουν βέβαια :D

Τελικα το μοναδικο καλο πραγμα που εχει το να εισαι Ηρακλειωτης, ειναι οτι εχεις παει σε εναν Πετουση, βρε αδερφε, και μετα ολα αυτα τα (ας τα πουμε χατηρικα) πιτογυρα τα οποια ποσταρουνε οι εκαστοτε μεταμεσονυκτιοι "περιεργοι" και ολα τα σαλια που τρεχουνε στους απο κατω ακυρους (ντοπιους και ξενιτεμενους) δεν σου λενε τιποτα :p

Για να μιλησω γλωσσα rpg... "pitogira protection": +80

Παντως σοβαρα τωρα και χωρις καμμια δοση πλακας... ακομα δεν εχω καταλαβει πως μπορειτε ρε παιδια να τρωτε μονο 1 απο αυτα τα μινι-σουβλακια που σας πουλανε?

10 χρονια Πατρα και 8 μηνες Αθηνα και ποτε μου δεν εφαγα μονο 1...

Το 70% των περιπτωσεων ηταν 3 και καποιες φορες που δεν πεινουσα πολυ... 2.

Στο Ηρακλειο ισχυει η ισοτιμια "1=κανενα" και "2=1"

Η επανάσταση αποδείχθηκε ένα όνειρο.. Μια βολεμένη και ευφυής δικαιολογία.. Διατηρούμε την εσώτερη μίζερια μας.. Με επάναστατική φρασεολογία...

10 χρονια Πατρα και 8 μηνες Αθηνα και ποτε μου δεν εφαγα μονο 1...

Το 70% των περιπτωσεων ηταν 3 και καποιες φορες που δεν πεινουσα πολυ... 2.

Στο Ηρακλειο ισχυει η ισοτιμια "1=κανενα" και "2=1"

qft:shifty:

Γυναικες.... :suicide2:

πού?πότε?ποιός?:jester:

καλά ήταν σήμερα Ψυρρή......το παρεάκι που μαζεύτηκε ήταν καλό.Θα πρόσθετα και κάτι ακόμα αλλά οι κακεντρεχείς παραμονεύουν :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.