Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εγώ μια ζωή πατώνω στους διαγωνισμούς! :(

Δεν το έχω φαίνεται.

Αφού και στο στοίχημα , τζοκερ κλπ

πάλι ούτε 2 ευρο δεν κερδίζω.

τώρα τελευταία πατώνω και στο ΚΙΝΟ.

αν δεν το χεις τελικα..

Τραβα βρες μια δουλεια καλυτερα /// :big_boss: :crazy_pilot:

Αρα κερδιζεις στον ερωτα

Ναι τωρα σωθηκε το παιδι :hehe:

Our source indicates that the design of GeForce GTX295 graphic cards has been finished, and its trial-production and test process will follow later. With the big day coming closer, it’s time for GTX295 card to show itself.

χαχαχα

σαν να διαβαζω ελληνική αθλητικη δημοσιογραφια ειναι....

http://en.expreview.com/2008/12/03/dual-gpu-gtx260-gx2-officially-branded-as-geforce-gtx295.html

Βαριώμουν να σβήνω τα παράθυρα του msn και του firefox δεν έχω και τα X-files της NASA που να θέλω να κρύψω :innocent:

Γράψε το 666 φορές, σώσε το ως 666.txt και θα πάθεις πλάκα με αυτό που θα συμβεί.

Μπορείς να το κάνεις και με copy paste, αλλά πρόσεξε μη χαθείς στο μέτρημα.

Ούτε ένα πάνω ούτε ένα κάτω.

Επειδή είμαι ν00βας.

crop=συγκομιδή...Εσείς τι εννοείτε? :rofl:

ξακρισμα (ετσι το έχω δει σε κάποια βιβλία) ή κατάτμηση (το προτιμώ περισσότερο)

LOL^^

Γράψε το 666 φορές, σώσε το ως 666.txt και θα πάθεις πλάκα με αυτό που θα συμβεί.

Μπορείς να το κάνεις και με copy paste, αλλά πρόσεξε μη χαθείς στο μέτρημα.

Ούτε ένα πάνω ούτε ένα κάτω.

Δε γίνεται κάτι.. :tomato:

Σε notepad λες ε; :p

τι να πω ρε Γιώργη...καλό κουράγιο και ελπίζω να ξεμπερδέψεις (και οι υπόλοιποι που έχουν προβλήματα) όσο το δυνατόν πιο σύντομα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.