Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το χειρότερο είναι ότι δεν ντρέπονται καθόλου... τσίπα δεν τους έχει μείνει...

Δηλαδή θα ντρεπόμουν να διανοηθώ να κάνω τέτοια διαφήμιση (την κανονική εννοώ)...

σε λίγο θα μας βάλουν να καρφώνουμε ο ένας τον άλλον... με αντικειμενικά κριτήρια πάντα... :hehe:

Μη το γελάς καθόλου.

Το είδε τώρα ο Α.......ης και θα το συμπεριλάβει στα νέα μέτρα.

Ε ρε καρφώματα.... θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι :whistle2:

Το χειρότερο είναι ότι δεν ντρέπονται καθόλου... τσίπα δεν τους έχει μείνει...

Δηλαδή θα ντρεπόμουν να διανοηθώ να κάνω τέτοια διαφήμιση (την κανονική εννοώ)...

σε λίγο θα μας βάλουν να καρφώνουμε ο ένας τον άλλον... με αντικειμενικά κριτήρια πάντα... :hehe:

the running man :triniti:

Ρε παίδες, μήπως διαβάσατε κάτι για ένα μεγάλο μπουμ στην Καλαμάτα, γύρω στις 8.20 το πρωί; Λένε ότι στο κέντρο ήταν σαν να έγινε σεισμός.. :fie:

Ο astrο ίσως να το άκουσε.. :help1:

Ρε παίδες, μήπως διαβάσατε κάτι για ένα μεγάλο μπουμ στην Καλαμάτα, γύρω στις 8.20 το πρωί; Λένε ότι στο κέντρο ήταν σαν να έγινε σεισμός.. :fie:

Κάνας παππάς θα ήταν :jester:

Αεροπλάνο ήταν που έσπασε το φράγμα του ήχου.

Κάνας παππάς θα ήταν :jester:

Λες να έσκασε από το κακό του;:p

Gossip: γνωστός αναίσχυντος φάουνταρ μόλις πήρε οθόνη Dell 27" με λιγότερα από €450.

Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, και το ποστ αυτό είναι τυχαία κάτω από το ποστ ενός φάουνταρ.

Ντροπή, αυτό έχω μόνο να πω...

Λες να έσκασε από το κακό του;:p

Χαζοσυνειρμός ήταν, όποτε ακούω καλαμάτα το μυαλό μου πάει στο κακό :p

Χαζοσυνειρμός ήταν, όποτε ακούω καλαμάτα το μυαλό μου πάει στο κακό :p

Εγω φταίω που προσπάθησα να τα μαζέψω:hehe:

Αεροπλάνο ήταν που έσπασε το φράγμα του ήχου.

Σοβαρά το λες ή για πλάκα; :hug:

Gossip: γνωστός αναίσχυντος φάουνταρ μόλις πήρε οθόνη Dell 27" με λιγότερα από €450.

Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, και το ποστ αυτό είναι τυχαία κάτω από το ποστ ενός φάουνταρ.

Ντροπή, αυτό έχω μόνο να πω...

:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

ΘΕΕ του broadband σε παρακαλώ........ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.....θα αρχίσω τα ψυχοφάρμακα με τη Forthnet........:fie:

Hellas Online baby :jump1:

post-6199-1416073754,3686_thumb.jpg

lol.

Μην με ξεσηκώνεις με την hol sirdman.

Είναι πρόσφατος ο τασκωμός...μαζι τους.

Ντρέπομαι και μόνο που είμαι συνδρομητής τους

Τροχαια Αιγαλεω Vs spresv Round 1

Παω ο ανθρωπος σημερα 1:27 (αφου περιμενα 3 τεταρτα για λεωφορειο) να παρω το παπαροχαρτο που κατεγραψε ο (συμπαθεστατος) ψαρακας αστυνομικος την Δευτερα σε τροχαιο. Ευγενεστατη και λιγο δαγκωμενη αστυνομικινα με εξυπηρετει και ακολουθει ο εξης διαλογος:

-Γεια σας, εγινε αυτο και αυτο, και ηρθα να παρω το αναλογο εγγραφο.

-Ναι, αλλα πρεπει να ερθει ο ιδιοκτητης με την αδεια για να παραλαβει το αντιγραφο.

-Come again????

-...Ή ο οδηγος με την ταυτοτητα.

-Ουφ... (βγαζει πορτοφολι)

-...Αλλα οι φωτοτυπιες ειναι μεχρι τη 1...

-:o

Το φωτοτυπικο ηταν εκει, ο αναλογος υπαλληλος το ιδιο, η βαρδια τους δεν ειχε τελειωσει επ' ουδενι λογω. Αλλα μαλλον στη 1 κατεβαινει ο διοικητης και μαζευει ολα τα toner... Ολα αυτα στην Τροχαια Αιγαλεω, που βρισκεται στο Χαϊδαρι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.