Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Δηλαδή αν σε εξετάσω στην java που έμαθες χθες, θα τα ξέρεις...? :rolleyes:

αμε:tongue:

Παπακια θα ξερει. Ρωτα τον τι φοραγε το κοριτσακι 2 θεσεις μπροστα θα σου πει μεχρι κ τι ποσοστο μαλλι ειχε η φουστα της...:p

τα τμήματα είναι 2.σε αυτό που με έβαλαν είναι η αφρόκρεμα του ξυσίματος και ούτε 1 πιπινάκι.........:suicide:

με είδαν οι καθηγητές οτι τα πάω καλά και μου παν καλύτερα να μην μείνω μέσα στη χάβρα και απο αύριο μάλλον θα πάω στο άλλο τμήμα που έχει και 2 θηλυκά (παρεπιμπτώντως είναι και καλά-πρόλαβα και τα γνώρισα στην καφετέρια) :jester:

το καλό είναι οτι υπάρχει και τμήμα full female fresh skin λόγω συστέγασης των τμημάτων φιλοσοφικής,ψυχολογίας και διοίκησης και marketing :D

To GTA έρχεται, ο κόσμος φεύγει...

ΠΟΤΕ ? :triniti: Μιλαμε ειμαι ετοιμος να παρω ενα PS3 μονο και μονο για να παιξω :kiss3:

ΠΟΤΕ ? :triniti: Μιλαμε ειμαι ετοιμος να παρω ενα PS3 μονο και μονο για να παιξω :kiss3:

Τι λες ρα. Ps3 αξιζει να παρεις και ας μην παιζεις τίποτες! :book:

Γκουχ Γκουχ...

post-3473-1416073752,5745_thumb.jpg

Fanboys_poster_preview1.jpg

Να το δουλεύεις σαν Media Hub/HTPC εννοώ ωρέ.

Υ.Γ: Να πω την αλήθεια με απογοήτευσες περίμενα γάτα:p

όντως ρε Γιώργο.. Ακόμη και σε εμένα, που δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ως τώρα, τις τελευταίες 3 μέρες σέρνεται :turn:

ΠιΕς. Υπάρχει κάποιο site/forum, ελληνικό ή αγγλικό, που να ασχολείται με τα ηλεκτρονικά; Ουσιαστικά ψάχνω ένα πιο ταιριαστό μέρος, για να μην ρωτάω στο off topic ότι απορία έχω σε σχέση με τα ηλεκτρονικά :) Καθότι ασχολούμαι σοβαρά με την κατεύθυνση αυτή της σχολής, θα χρειαστώ κάποιο τέτοιο site

Εχω πολυυυ διαβασμα να κανω.

Πηρα το Red Alert 3. Λεω θα παιζει στο μπρικακι μου αφου ειχα διαβασει οτι παιζει intel pentium απο 2 Gz κ πανω (σσ: εχω απλο P4 στα 3- και με HT να'ουμε)

Φυσικα δεν τρεχει. Και παιρνω την μεγα αποφαση να κοιταξω για αναβαθμιση. Και βλεπω

κατι Χ58 κατι Ι7 κατι triple channel., και μενω μαμακας. που εχω μεινει!!!

Σαββ/κο κεφαλια μεσα σε review και στα νεα...ουφ !

1) Τι το ήθελα το μπάσκετ στα γεράματα.. πλάκα είχε.. αλλά χάσαμε! Κι όχι δεν έφταιγα εγώ :p

2) Με τις σούπες κνορ δε χορταίνεις.. πρέπει να φας και ένα καρβέλι ψωμί

3) Kinder Bueno rocks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.