Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καλό μήνα.......ωραία μας μπήκε......80 σελίδες java ώς αύριο:pleasantry:

σκάσε και διάβαζε! :big_boss:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλό μήνα σε όλους ....ο πιο χαρούμενος μήνας του χρόνου εν αναμονεί των Χριστουγέννων (και του δώρου (μισθού) /δώρα που τα συνοδεύει)....Μας έπιασε και μας (την οικογένειά μου) να στολίσουμε από τώρα το δέντρο και μπήκαμε στο κλίμα ...χαρές η μικρη....by the way....εχουν γίνει τόσα και τόσα threads τύπου "Δείξτε το /τα ΧΧΧΧΧΧ" , να ανοίξουμε και ένα δείξτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίσατε....."

Καλό μήνα.

Και καλά να (φάτε) το δώρο :T: (εάν δεν το έχετε φάει είδη). :TD:

Ακόμα είναι νωρίς για να το πάρουμε...

και όταν το πάρουμε περιμένουν στην σειρά...:

1. Σήμα της εφορίας για το αυτοκίνητο

2. Ασφάλιστρα έτους

3. Νοίκι

4. Δάνειο

5. Σέρβις αυτοκινήτου

6. και όλα τα υπόλοιπα έξοδα του μήνα...

αποτέλεσμα πάει και το δώρο πάει και ο μισθός... την ίδια μέρα που παίρνεις το δώρο πας και το καταθέτεις στο κράτος και τις ασφαλιστικές... ζήτω το έθνος...

τραλαλαλα τραλλαλιλο οο.... κλα τα εχω παιξει!Μεχρι τα χριστουγενα θα ειμαι στη μπριζα τι μου λετε τωρα εμενα ecdl,java και green horses.

μπηκε μπηκε αλλα επειδη δουλευω με modem απο μια συνδ conn-x ειμαι στα 4mbit/s

19 και σήμερα :jump1::jump1::happy2::happy2:

Ωπα φιλοC.

Στο MSN γραφεις 20 μερες...

Διορθωσε το σε παρακαλω για να ξερει τι να κανει και ο Chroma...

Δεν γινεται να σκασει π.χ. σε 19 μερες και να του πεις..."Για αυριο σε περιμενα!"

Ουτε να σκασει σε 20 και να ακουσει ατακα τυπου "Που ησουν χτες ολη μερα?"

τι χιόνια και ζαχαρωτά είναι αυτά ρε αλαφροπατούμενοι?:p ,.....θέλουμε τον Original μεθυσμένο Αγιο-Βασίλη του λάμπη με την κόκκινη μύτη από τις πολλές μπύρες

loler8.th.png

κυκλοφορεί καινούργιο μικρόβιο η είναι μαζική μαμα-μια?

είναι και άκυροι αυτή που μου τα στέλνουν δεν τους ξέρω:triniti:

"Η Barbie...μπλα-μπλα....διασκεδάζει με νάζι στο Μπουρνάζι..."

"...δώσε και μένα Barbie"

Όλα αυτά με την εκνευριστική φωνή (τύπου Χάρη Ρώμα) του τύπου που σφίγγεται για να μιλήσει....

Please...STOP !!! :computer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.