Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εμενα πάλι αν δεν εχει το επίθεμα (G)X2 με πιάνει μια ανασφάλεια...

Νομίζω ότι το πορτοφόλι μου διαφωνεί μαζί σου. :p

Εμενα πάλι αν δεν εχει το επίθεμα (G)X2 με πιάνει μια ανασφάλεια...

Να μαντεψω οτι το λογαριασμο της ΔΕΗ στον φερνει στο σπιτι ο Αθανασοπουλος ε?

Μιζα να ειχε μονο και θα το ειχα αλλαξει το χτ για αυτο . Καλο χρυσο αλλα να χτυπας μανιβελιες σαν παλια δεν λεει . Και με το συμβατικο καλο ειναι παντως .

Να μαντεψω οτι το λογαριασμο της ΔΕΗ στον φερνει στο σπιτι ο Αθανασοπουλος ε?

Ειλικρινά - μα ειλικρινά όμως - μόλις που χ3στηκα για το πόσο θα επηρρεαστεί η ΔΕΗ για την απόλαυσή μου. Αν είναι δηλαδή να σκεφτώ τη ΔΕΗ όταν πάω να στήσω το ηχοσύστημα με τον DAC και τον λαμπάτο και τα σούπερ ηχειάκια μου, να το βράσω.

Είναι να μου λες να μην πάρω το Muscle επειδή θα καίει πολύ - ΤΟ ΞΕΡΩ! :D

Σοβαρά, αν μου έλεγες για περιβάλλον και τέτοια θα το θεωρούσα πιο σωστό ;)

Άσε που καίνε αιώνες περισσότερο άλλες συσκευές έτσι κι αλλιώς (βάλε γυναίκα με πιστολάκι κομμωτηρίου επί καθημερινή βάση :hehe: )

Ειλικρινά - μα ειλικρινά όμως - μόλις που χ3στηκα για το πόσο θα επηρρεαστεί η ΔΕΗ για την απόλαυσή μου. Αν είναι δηλαδή να σκεφτώ τη ΔΕΗ όταν πάω να στήσω το ηχοσύστημα με τον DAC και τον λαμπάτο και τα σούπερ ηχειάκια μου, να το βράσω.

Άσε που καίνε αιώνες περισσότερο άλλες συσκευές έτσι κι αλλιώς (βάλε γυναίκα με πιστολάκι κομμωτηρίου επί καθημερινή βάση :hehe: )

Ποιο περιβάλλον ρε... την τσέπη σου δεν σκέφτεσαι; :p

Ένα pc 24/7 είναι, στην μέση κατηγορία, λες και καις όλη μέρα εναν 300-500W προβολέα. Για να μην μιλήσω για τα συστήματα SLi και CrossFire που καίνε και πολυ πάνω απο 600W

Μιζα να ειχε μονο και θα το ειχα αλλαξει το χτ για αυτο . Καλο χρυσο αλλα να χτυπας μανιβελιες σαν παλια δεν λεει . Και με το συμβατικο καλο ειναι παντως .

Εμενα μου λες για μανιβελιες ? :rubik:

Οταν ηρ8ε το XR απο την αιγινα ηταν μπουκωμενο τελειως...

Χωρις υπερβολες πρεπει να ειχα ριξει ισα με 400 μανιβελιες για να νιωσει λιγακι...

Σκαει και αναποδες ο διαολος... στον προηγουμενο ιδιοκτητη του εσπασε το ποδι...

Απο εκεινη την μερα χωρις αρβυλα ουτε καν που σκεφτομαι να παω βολτα... :crazy_pilot:

Απο την αλλη ωραια και καλα τα XT αλλα χωρις παρεξηγηση και η κουτση Μαρια XT εχει :hehe:

Δεν μου πολυ αρεσουν και στην εμφανιση και για αυτο ουτε καν σκεφτομαι να παω σε XT :victory:

Οπως το λες προτεραιοτητες . Δεν σκεφτομαι να χαλασω ολα τα παπουτσια να σπασω το ποδι κλπ . Για να παω μια βολτα με την μοτο . Την εμφανιση την φτιαχνεις οπως θες κ ειναι κατι σχετικο . Το ολος ο κοσμος παλι :) δεν με χαλαει , αρκει να μου προσφερει εμενα οτι χρειαζομαι .

Ποιο περιβάλλον ρε... την τσέπη σου δεν σκέφτεσαι; :p

Ένα pc 24/7 είναι, στην μέση κατηγορία, λες και καις όλη μέρα εναν 300-500W προβολέα. Για να μην μιλήσω για τα συστήματα SLi και CrossFire που καίνε και πολυ πάνω απο 600W

300-500watt το πισι?δεν νομιζω...εδω sli και ρελαντι εχουμε κατι λιγοτερο απο 300τοσα και φορτιο σπανια να χτυπησει την 480αρα (συμπεριλαμβανομενης 22αρας lcd οθονης+7.1 ηχειων..)

Ουφ... κλείστηκα μέσα σήμερα για να δουλέψω και δεν έχω καμία όρεξη, το μυαλό μου είναι σε 100 διαφορετικά πράγματα και... ΒΑΡΙΕΜΑΙ..!!! και μέσα σε όλα αυτά έχω και την flex που σε κάθε compile θέλει μια ώρα... core duo και @@... :suicide: :suicide2: :suicide: :suicide2:

κούραση... :hang3:

Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχω τι να κάνω... και με το πράμα που ασχολούμαι τώρα το γουστάρω γιατί έχει μια δυσκολία και ενδιαφέρον... αλλά μαζί με την κούραση, με χάλασε και λίγο ο καιρός...

όχι όπως είναι γιατί αυτήν τη καταχνιά και τη ψιλο-ομίχλη τα πάω απίστευτα, αλλά για το ότι πρέπει να είμαι ξανά μέσα για να τελειώσω...

Σήμερα ήταν για βραδινό ταξίδι, αργά στην εθνική και να πιάσεις βουνό, μουσικούλα, παρέα, ομίχλη, βροχή και προορισμός καμιά Ζάτουνα... να πέσουν τα ξύλα στο τζάκι, δίπλα ουϊσκάκια με πάγο και αιγίνης... .... .... .... :hm::weep: :nada: :suicide2: :rip: :happy2:

...Αν είναι δηλαδή να σκεφτώ τη ΔΕΗ όταν πάω να στήσω το ηχοσύστημα με τον DAC και τον λαμπάτο και τα σούπερ ηχειάκια μου, να το βράσω....

Και μιας και το φερε η κουβεντα... Απο βδομαδα θα εχω, εκτος απο τα κλασικα klipsch & accuphase, ενα ωραιοτατο ζευγαρι B&W Matrix 801, και θα δρομολογηθει diy project για να τα οδηγησει ενας ολοκληρωμενος Tripath TA2022 dual mono, μαζι με volume relay attenuator, relay input selector, front panel KAI Dac. Κανονισου :p

O M G . . .

1 κουβεντα ειπα... απλα ηθελα να σχολιασω την υπερβολικη καταναλωση του pc. Το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το "οικολογικο" κομματι, αλλα ο moderatoras εχει εκφρασει ουκ ολιγες φορες την αποψη του επι του θεματος.. :crazy_pilot:

Άφησέ με άφησέ με άφησέ με μόνο, 5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω... Άφησέ με άφησέ με άσε με σου λέω.. δε θέλω να με δει κανείς να κλαίω.. :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Χαιρετώ τα πλήθη....μόλις επέστρεψα από φανταστικό tour Σαλονικα-Λαρισα....respekt...

..και επιστροφή στο lab...γιατί καλό το mobile internet...αλλά νταξ....:dirol:

Μου ήρθε με e-mail:

Το MSNBC πραγματοποιεί online δημοψήφισμα για το κατά πόσον θα πρέπει ή όχι να

αναγνωρισθεί η γενοκτονία των Αρμενίων. Οι Τούρκοι χρήστες έχουν κινητοποιηθεί

άκρως αποτελεσματικά αφού τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι 23% υπέρ της

αναγνώρισης και 76% κατά. Ψηφίστε «ναι» στην αναγνώριση της γενοκτονίας των

αρμενίων εδώ.

http://www.msnbc.msn.com/id/21253084

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.