Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλορίζικα βρε :hehe:

τι το κακο εχουν αυτες οι παντοφλες; φοραω παρομοιες :hehe:

1 σετ ανταλλακτικά ξυραφάκια Mach3 turbo με 4 τεμάχια πριν 1 μήνα έκανε 6ευρώ.

1 σετ ανταλλακτικά ξυραφάκια Mach3 turbo με 5 τεμάχια σήμερα έκανε 10ευρω και 40 λεπτά........:TD:

...παλι καλά που περνάω ένα 3μηνο 4μηνο με 1 σετ.

εγω το εκοψα το χομπι του ξυρισματος οταν ειδα ποσο ειχαν οι κεφαλες με τις 5 λεπιδες.

Ρε σεις τι έγινε στην Ινδία...?!? :nada:

Υπενθήμιση στις νέες κυβερνήσεις για το ποιοί θα συνεχίσουν να κυβερνούν και το 2009...? Κρίμα στον κόσμο που χάθηκε...

woot woot woot http://www.memoryc.com/computermemory/ddr2ram/4gbgskill1000pc28000pq.html

και ελεγα να παρω με...+50€ τις δομινατορ απ το πλαισιο...

ελπιζω η καλη μου αβιτ, να μη τσακωθει και με αυτες.

θενξ τον επιλεγμενο μοδεστρατορα που τις προτεινε σε καποιο θρεντ.:rubik:

Ρε σεις τι έγινε στην Ινδία...?!? :nada:

Υπενθήμιση στις νέες κυβερνήσεις για το ποιοί θα συνεχίσουν να κυβερνούν και το 2009...? Κρίμα στον κόσμο που χάθηκε...

Άσ'τα ρε συ, σφαγή κανονικά. Και μετά λέμε για παγκοσμιοποιήσεις και πλανητάρχες κλπ. Τόσοι άνθρωποι φύγανε άδικα :(

woot woot woot http://www.memoryc.com/computermemory/ddr2ram/4gbgskill1000pc28000pq.html

και ελεγα να παρω με...+50€ τις δομινατορ απ το πλαισιο...

ελπιζω η καλη μου αβιτ, να μη τσακωθει και με αυτες.

θενξ τον επιλεγμενο μοδεστρατορα που τις προτεινε σε καποιο θρεντ.:rubik:

αν το ψαχνεις,ειδα κατι αλλες GSKILL 4-4-4-12 @900ΜΗζ @70κατι ευρα και κατι OCZ 5-5-5-18 @1000MHz @61 eurw... αη λαβ ΕΕ!

Καλά 3 μέρες τώρα εχω χαζέψει λέμε με την Κουάλα Λουμπούρ... η πόλη ειναι σε άλλη διάσταση απο κάθε άποψη....

Αυριο έχει επίσκεψη στο Low Yat Plaza, εμπορικό κέντρο μόνο με υπολογιστές. Αν βρώ τίποτα καλό θα ενημερώσω :p

Οσο για τα υπολοιπα εμπορικά κέντρα ένα έχω να πω... το "The Mall" της Αθήνας μπροστά τους είναι απλά ενα συνοικιακό μαγαζί...

@perp

Καλοί οι υπολογιστές, ok...

Αλλά... στα σημαντικά τώρα, από γκόμενες λέει τίποτα...?!? Καλές οι κουαλαλουμπουρέζες...?

αν το ψαχνεις,ειδα κατι αλλες GSKILL 4-4-4-12 @900ΜΗζ @70κατι ευρα και κατι OCZ 5-5-5-18 @1000MHz @61 eurw... αη λαβ ΕΕ!

thnx αλλα τις τσιμπησα ηδη .Ειδα και τις ocz αλλα προτιμησα την gskill μιας και αυτες εδω και καμια βδομαδα αναστησανε τον η/υ. :)

@perp

Καλοί οι υπολογιστές, ok...

Αλλά... στα σημαντικά τώρα, από γκόμενες λέει τίποτα...?!? Καλές οι κουαλαλουμπουρέζες...?

Να πω την αλήθεια μου ποτε δεν συμπαθησα τους Ασιατικους λαούς... τώρα που ηρθα ειναι εχω αλλάξει γνώμη... οι Μαλαισιες ειναι αρκετα μικροκαμωμένες, λεπτές και απο χρώμα σαν του μιγάδες... γενικά εχουν κάτι δεν ξέρω...:p

Πάντως μ'αρέσει που ήμουνα διστακτικός για το ταξίδι... ευτυχώς που επέμενε συνάδερφος που έμενε εδώ 3 χρόνια...

Έλα ρε, αν είναι μικροκαμωμένες μια χαρά είσαι μια, θα μπορείς να την φέρεις πίσω και σαν χειραποσκευή... :hehe:

Έλα ρε, αν είναι μικροκαμωμένες μια χαρά είσαι μια, θα μπορείς να την φέρεις πίσω και σαν χειραποσκευή... :hehe:

χαχαχαχα τι είπε ρε :hehe:

Edit: Παράγγειλα κάτι από Σιγκαπούρη και μου στέλνει το tracking number αλλά χωρίς να μου πουν από ποιο site μπορώ να το δω. Οπότε με λίγο googling το βρήκα αλλά δεν εμφάνιζε κάτι. Στέλνω λοιπόν ένα email να ρωτήσω αν είναι το σωστό site και παίρνω την καταπληκτική απάντηση του Σιγκαπουριανού:

"this is good site, you later try, you later work that site"

το οποίο μάλλον σημαίνει ότι είναι το σωστό site και ότι αργότερα θα παίξει το tracking number :hehe:

Τι ωραίες που είναι οι DFI, και με flashάρισμα λάθος bios, επανήλθε η άτιμη και έφτιαξαν και τα χαλασμένα usb της!!!:clap:

Τι ωραίες που είναι οι DFI, και με flashάρισμα λάθος bios, επανήλθε η άτιμη και έφτιαξαν και τα χαλασμένα usb της!!!:clap:

Ναι αλλα σαν τις ασους που παιζουν τα gigabyte τα βιος δεν ειναι :p ( N-ο-μ-ι-ζ-ω ) Το εχει κανει ο ea6gka ... δεν ξερω αν επαιξε σιγουρα αλλα επανηλθε... ( θα μου πεις ουτε της asus τα μπιοσες παιζουν στις ασουσ αλλα τεσπα )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.