Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ώρα να ρίξουμε ρυθμούς.....χρόνος για απαιτητικό gaming και πειράματα με υδροψύξεις λύσε-δέσε δεν υπάρχει.......ετοιμάζω βασικά και htpc project που δεν θα χει να ζηλέψει τίποτα από το τερατάκι....αυτή τη φορά όμως θα παίξω αεράτα.;)

μην ανησυχείς...το μικρόβιο του overclocking δεν έφυγε.....δεν έχω σκοπό να παρατήσω τα κλόκια και το thelab:hug:

Να σου πω... Το παλευουμε? :cool: Τα περισσοτερα υπαρχουν ηδη ετοιμα σε διαφορα φορα...

Μεταξύ μας δεν χρειάζεται και πάλη... αυτό είναι κανονικά project ενός απογεύματος, μερικές γραμμές κώδικα σε C στον μικροελεγκτή και σε vb6 στο pc και ένα bredboard με μερικά υλικά... η περισσότερη δουλειά που είναι το api που διαβάζει από το παιχνίδι τα δεδομένα είναι έτοιμο (για το GTR2 μιλώντας)... για ηλεκτρονικό κοντερ πάντα, για αναλογικό μάλλον χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα, αλλά δεν το έχω ακριβώς στο μυαλό μου τώρα...

@φράγμα... μην ξεπουλιέσαι ρε... :hehe:

Πρώτη φορά σήμερα στο γραφείο με το ποδήλατο.. πήρα λάθος στροφή και τα 7χλμ τα έκανα 11, αλλά παρόλαυτα έκανα 33 λεπτά. Με τον γυρισμό που είναι ανηφόρα να δω τι θα κάνουμε.. ΩΙΜΕ! :eek:

Μεταξύ μας δεν χρειάζεται και πάλη... αυτό είναι κανονικά project ενός απογεύματος, μερικές γραμμές κώδικα σε C στον μικροελεγκτή και σε vb6 στο pc και ένα bredboard με μερικά υλικά... η περισσότερη δουλειά που είναι το api που διαβάζει από το παιχνίδι τα δεδομένα είναι έτοιμο (για το GTR2 μιλώντας)... για ηλεκτρονικό κοντερ πάντα, για αναλογικό μάλλον χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα, αλλά δεν το έχω ακριβώς στο μυαλό μου τώρα...

@φράγμα... μην ξεπουλιέσαι ρε... :hehe:

Οποτε βρεις ελευθερο απογευμα, σφυρα...

Παίδες γύρισα (από Κρήτη) στην βάση μου σήμερα 3 τα ξημερώματα το τι κούνημα έφαγα δεν λέγεται (ακόμα νομίζω ότι κουνιέμαι)::bad::drool:

Αέρα πολύ και τώρα μας βλέπω να μας πάει για Δωδεκάνησα μεριά:bye:

Ωραία! Με δέκα-έντεκα μποφοράκια και λίγη τύχη θα πάμε Γιάννενα-Κέρκυρα με το αυτοκίνητο. :p

Τα μποφόρ τα έχουμε...:dance3:

ΑΕΡΑΣ , πολυς. λες και θα παρει το σπιτι

"That's not a knife, THAT'S a knife!" - Ο κροκοδειλάκιας (1986)

Aka έλα από δω να δεις τι εστί αέρας :hehe:

@Polishman: Έχει φύγει κανένας ηλιακός ή καμιά στέγη στη Λευκάδα, ή όχι ακόμα; :p Στην Κεφαλονιά, πάντως, είναι συχνό το φαινόμενο :look:

Το κρίμα με τον αέρα στην Αθήνα, είναι που μου έσπασε κάποια από τα κλωνάρια του νυχτολούλουδου :/

Παίδες γύρισα (από Κρήτη) στην βάση μου σήμερα 3 τα ξημερώματα το τι κούνημα έφαγα δεν λέγεται (ακόμα νομίζω ότι κουνιέμαι)::bad::drool:

Ειλικρινά δεν έχω τόσο πρόβλημα αν κουνάει πολύ, όταν κουνάει λιγάκι ξενερώνω...Κατεβαίνω από το πλοίο και πάω σα μεθυσμένο :hehe:

εύχομαι να ήμουν στην θεση σου λέμε...ταξίδι με φουρτούνα και τι στον κόσμο (και ένας παλαβός που μπορεί να κάθεται με τις ώρες στα καταστρώματα να αγναντεύει την θάλασσα) :dance3:

Αθήνα πάντως δεν κουνιέται φύλλο... βιονική πόλη σε λέω, δεν μασάει από φύση και τέτοια, έχει δικά της physics... CO2 rulez...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.