Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

δεν νομιζω οτι οι του ΣΚΑΙ ειναι δημοσιογραφισκοι. Απαξιωνεις το καλυτερο μακραν καναλι στην ελλαδα απο τη καταρρευση του ανατολικου μπλοκ. Γιατι λοιπον το κανεις , επειδη σε ενοχλει αυτη η αηδια στη δημοσια και πολιτικη ζωη , ο σκαι φταιει? ελληνοφρενεια συμφωνω ειναι σατυρα και οχι ενημερωτικη εκπομπη και οτι εχουν τη σημαια αναποδα δε μου λεει τπτ σε σχεση με το ζουπερ σκανδαλο(α) μεγαλοπαραγοντων παπαδων νονων της νυχτας "πολιτικων" και ο θεος ξερει τι αλλο. το περιτυλιγμα σε νοιαζει.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Γιώργη...κατέβασε καμια 100αριά χιλιάδες ρωσίδες με AK-47......να πολεμάνε για μας...και να μας φροντίζουν καταλλήλως όταν δεν θα πολεμάνε......δεν βλέπω άλλη λύση στον ορίζοντα.:jester:

εγώ το έχω ξανακούσει αλλά δεν ειμαι απόλυτα σίγουρος για την ερμηνεία αυτής της κίνησης, αν δηλαδή σημαίνει κίνδυνο ή συνθηκολόγηση-παράδοση (ή κάτι τετοιο)...όπως και να έχει όμως το θεωρώ τουλάχιστον προσβλητικό. και ένας λόγος παραπάνω είναι ότι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι και οι υπεύθυνοι του σταθμού γενικότερα θα έχουν τα μούτρα να κράξουν τους αναρχικούς όταν ξανακάψουν την σημαία.-

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Από όλο το χάλι που πνίγει την κοινωνία μας εσένα η σημαία σε πείραξε;

Ξερεις κανενας (ΓιαγκΤ??) που μπορω να βρω στην αθηνα steam engine??

Συγκεκριμενα ενα φιλαρακι ενδιαφερεται για την wilesco d21 αλλα και καποια παρομοια να βρει δεν τον χαλαει.

Ενα τηλεφωνακι απο μαγαζι(α) θα ηταν ευπροσδεκτο..

Υ.Γ

Το φιλαρακι δεχεται προτασεις και απο αλλες πολεις..αλλα στη θεσσαλονικη λιγο που τη γυρισε "τηλεφωνικα" δεν βρηκε κατι.

Στο λεξικό που κοίταξα, ζητάς ατμομηχανή.

Αν θέλεις των σιδηροδρόμων ξέχνα το, είναι συλλεκτικές και κοστίζουν εκατομμύρια

Αν σε ενδιαφέρει ατμοστρόβιλος πρέπει να πας στην παραλία Ασπροπύργου μήπως πετύχεις κάποιον από διαλυμένο σκάφος.

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Από όλο το χάλι που πνίγει την κοινωνία μας εσένα η σημαία σε πείραξε;

αν και καθε ομαδα ανθρωπων χρειαζεται μια επισημη ιδεολογια(ανεξαρτητως σωστου η λαθους) μπλα μπλα κλπ κλπ γενικα πιστευω κι εγω πως πρεπει να βαζουμε την πραγματικοτητα πανω απο τα συμβολα.

σημερα ηρθαν τα νεα μηχανηματα στο εργαστηριο πληροφορικης

intel 5200

Asus P5KPL-AM

1gb RAM

Μια χαρα αλλα δυστηχως δεν θα καθομαι σε κανενα απο αυτα διοτι ειναι 5 και αυτα τα 5 θα μπουν στη θεση 5 που δεν την παλευουν!

δεν νομιζω οτι οι του ΣΚΑΙ ειναι δημοσιογραφισκοι. Απαξιωνεις το καλυτερο μακραν καναλι στην ελλαδα απο τη καταρρευση του ανατολικου μπλοκ. Γιατι λοιπον το κανεις , επειδη σε ενοχλει αυτη η αηδια στη δημοσια και πολιτικη ζωη , ο σκαι φταιει? ελληνοφρενεια συμφωνω ειναι σατυρα και οχι ενημερωτικη εκπομπη και οτι εχουν τη σημαια αναποδα δε μου λεει τπτ σε σχεση με το ζουπερ σκανδαλο(α) μεγαλοπαραγοντων παπαδων νονων της νυχτας "πολιτικων" και ο θεος ξερει τι αλλο. το περιτυλιγμα σε νοιαζει.

δεν απαξιώνω γενικά το κανάλι αλλά ορισμένους από τους παράγοντες και υπευθύνους του (που σίγουρα κάποιοι εξ'αυτών είναι δημοσιογράφοι) οι οποίοι επέτρεψαν να βγει αυτό το σημείο της εκπομπής στον αέρα ;)

γιατί να μη με πειράξει δηλαδή; το ότι έχουμε πάρει (γενικώς) την κατιούσα δεν νομίζω ότι σημαίνει πως πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί στα ζητήματα που πρέπει να μας απασχολούν. Πχ, σήμερα θα με απασχολήσει το Βατοπέδι, αύριο το χρηματιστήριο και αμα τα λύσω όλα αυτά θα ασχοληθώ και με αυτό το πανί που κάποιοι βάφτισαν σημαία.

Εμένα πάλι καθόλου δε με απασχολεί η σημαία. Την έννοια της την έχουν καταπατήσει βάναυσα κι άναδρα πολλάκις, οπότε δε πρόκειται να στεναχωρηθώ για κάτι τέτοιο. Άλλωστε νομίζω ότι η σημαία ανάποδα είναι όντως τραβηγμένη από κάποιο κτίριο που στεγάζει δημόσια υπηρεσία και απλά έκαναν το μοντάζ και την έβαλαν στην βουλή. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο θυμάμαι να έχω διαβάσει σε ένα blog πριν δύο χρόνια που ξεκίνησε.

Άλλο θέμα.. ο κόσμος είναι ή απελπισμένος ή ηλίθιος ή και τα δύο τα ταυτόχρονα. Έλαβα ένα spamoemail που λέει ότι η Microsoft μοιράζει λεφτά και αν στείλεις το email σε 100 ανθρώπους θα σου στείλει επιταγή. Για να διαβάσω το email έπρεπε να κάνω γύρω στις 5,5 σελίδες scrolling, οι οποίες σελίδες είχαν σειρές από email διευθύνσεις που έχει γίνει forward.. Αν είναι δυνατόν..

οταν η σημαια ειναι αναποδα σημαινει οτι παραδίνεσαι.

θυμαμαι πριν λιγα χρονια σε καποιο στρατιωτικο μουσειο στην αθηνα ο στρατιωτης που ηταν υπευθυνος για την επαρση την ειχε βαλει αναποδα, και μετα τραβουσαν αυτον....

Public Enemy @ Gagarin

Anyone? Σολωνούκο;

Εννοειται οτι το εχουμε δει εδω και 1 μηνα και ειμαστε ετοιμοπολεμοι.

Πηγαμε και πριν 3 χρονια... αμαρτια να λειψουμε τωρα. 1 μερα αφου γυρισω πισω... :p

Αν ψηνεστε, μιλαμε να σκασουμε παρεα.

θυμαμαι πριν λιγα χρονια σε καποιο στρατιωτικο μουσειο στην αθηνα ο στρατιωτης που ηταν υπευθυνος για την επαρση την ειχε βαλει αναποδα, και μετα τραβουσαν αυτον....

ε ενταξει και εμεις ενα κρυο πρωινο του γεναρη στο πλοιο τη βαλαμε αναποδα αλλα για καλη μας τυχη περναγε ο διοικητης του ναυσταθμου σαλαμινος εκεινη την ωρα , 10 εκαστος πηγε το μαλλι :pleasantry:

Όταν η σημαία είναι ανάποδα σημαίνει ότι είσαι σε κίνδυνο.

Όταν η σημαία είναι λευκή, τότε σημαίνει ότι παραδίνεσαι.

Τι στο καλό, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το googleάρει, όλοι λένε ό,τι νομίζουν/υποψιάζονται/τους είπε ο 55χρονος λοχαγός από την Κάτω Μαγούλα;... :to_pick_ones_nose:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.