Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ξερεις κανενας (ΓιαγκΤ??) που μπορω να βρω στην αθηνα steam engine??

Συγκεκριμενα ενα φιλαρακι ενδιαφερεται για την wilesco d21 αλλα και καποια παρομοια να βρει δεν τον χαλαει.

Ενα τηλεφωνακι απο μαγαζι(α) θα ηταν ευπροσδεκτο..

Υ.Γ

Το φιλαρακι δεχεται προτασεις και απο αλλες πολεις..αλλα στη θεσσαλονικη λιγο που τη γυρισε "τηλεφωνικα" δεν βρηκε κατι.

Teas0r

Η παραπανω διαφήμιση είναι μια ευγενική προσφορά της Astrolabos Limited.

:crazy_pilot:

Όχι και τόσο σύντομα.. Πρέπει να βρεθεί μια ψυκτρούλα :to_pick_ones_nose::to_pick_ones_nose:

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=101139&cid=43346&bc=43346&lsc=2

Ποιον πάει να κοροϊδέψει ρε; Στην πυρά όλοι μαζί ρε.. έναν λάκο να σκάψουμε!

όταν είσαι συμβολαιογράφος πρέπει να λες πολλά ψέμματα....από τα πιο απλά ως τα πιο μεγάλα παραθυράκια για να κλείσεις μια συμφωνία για μια έκταση/οικόπεδο/παράνομο πατάρι.....και στο τέλος πέφτουν σε τέτοια λούμπα από τα πολλά ψέμματα που λένε κάθε μέρα με τόση συχνότητα που τα λένε τόσο φυσιολογικά ωστέ να μην ξεχωρίζεις ούτε εσύ ούτε εκείνοι εάν λένε την αλήθεια ή όχι.

όταν είσαι συμβολαιογράφος πρέπει να λες πολλά ψέμματα....από τα πιο απλά ως τα πιο μεγάλα παραθυράκια για να κλείσεις μια συμφωνία για μια έκταση/οικόπεδο/παράνομο πατάρι.....και στο τέλος πέφτουν σε τέτοια λούμπα από τα πολλά ψέμματα που λένε κάθε μέρα με τόση συχνότητα που τα λένε τόσο φυσιολογικά ωστέ να μην ξεχωρίζεις ούτε εσύ ούτε εκείνοι εάν λένε την αλήθεια ή όχι.

αληθεια?:hmm:

καλή η σάτυρα, δεν λέω, αλλά όχι και να μοστράρουν ανάποδα την ελληνική σημαία...τα ισοπεδώσαμε όλα μου φαίνεται...

καλή η σάτυρα, δεν λέω, αλλά όχι και να μοστράρουν ανάποδα την ελληνική σημαία...τα ισοπεδώσαμε όλα μου φαίνεται...

απο οσο ξερω οταν η σημαια μιας χωρας ειναι αναποδα,σημαινει οτι ειναι υπο κινδυνο or πολεμο.:offtopic2:

εγώ το έχω ξανακούσει αλλά δεν ειμαι απόλυτα σίγουρος για την ερμηνεία αυτής της κίνησης, αν δηλαδή σημαίνει κίνδυνο ή συνθηκολόγηση-παράδοση (ή κάτι τετοιο)...όπως και να έχει όμως το θεωρώ τουλάχιστον προσβλητικό. και ένας λόγος παραπάνω είναι ότι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι και οι υπεύθυνοι του σταθμού γενικότερα θα έχουν τα μούτρα να κράξουν τους αναρχικούς όταν ξανακάψουν την σημαία.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.