Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εσείς με τους i7. Αντί να γεμίζετε το ποθ, δε πάτε να κάνετε νέο θέμα να γίνει και συζήτηση;

Ριξε κανα ban...

O Ακης ειναι... Δικο μας παιδι... Δεν μασαει...

Θα φαει μπαν, μετα απο 2 μερες θα παει να μιλησει στο Π.Ο.Θ. και δεν θα μπορει, θα ανοιξει θεμα "Γιατι με μπαναρατε?"

Θα γινει ενας σχετικος τζερτζελος να γελασουμε κι εμεις οι "απεξω" λιγο...

Μετα θα ανοιξει θεμα "Γιατι δεν μου το ειπατε?"

Θα βγει απο κατω ο "Φουτσο-και-Ξυλο-και-Σουβλα-moderator-Level!!one!!111" και θα απαντησει

-Σιγα ρε φιλε... Ποιος εισαι δηλαδη που πρεπει να σε ενημερωνουμε κιολα να'ουμ??

-Τι λες ρε γκιοζη που βγαζεις την εξατμιση σου και απειλεις τον "υπο εξαφανιση" Ανδαλουσιανο σκυλο του... Θιβετ.

Και θα κυλησει ωραια το πραμα...

Ετσι να περναει ρε παιδια ο καιρος με ομορφα πραματα

Μια ιδεα εριξα... δεκτες οποιεσδηποτε παραλλαγες

My 2 c

Την καλημερα μου:hug:

Μπορεί κάποιος mod/admin να banαρει και τις διαφημίσεις του Jumbo από το ραδιόφωνο ?

Ειδικά την " και πλάτσα, και πλούτσα, σιγά ρε οικογένεια, μ'έχετε κάνει λούτσα!" ....

Σας ικετεύω κάντε κάτι...:crazy:

Τι λε ρε, άμα δεν πάει τσίτα το ICE (τρομάρα μου) στο πλάτσα-πλούτσα reggaeton δεν λέει να πάει πουθενά αλλού :hehe:

Τι λε ρε, άμα δεν πάει τσίτα το ICE (τρομάρα μου) στο πλάτσα-πλούτσα reggaeton δεν λέει να πάει πουθενά αλλού :hehe:

rkellywtfio8.gif

...στις 3 και 4 και 5 τα ξημερώματα όμως τι target group έχουν ??? :wall:

Tους μπαμπάδες που γυρνάνε από τα μπουζούκια :p

η καλυτερη διαφημιση jumbo ηταν εκεινη με το ρεμπετικο ΑΚΑ "τα βασανα"

ασε που κρατανε και κανα 2 λεπτο ξερω γω!!!!:lazy:

Ριξε κανα ban...

O Ακης ειναι... Δικο μας παιδι... Δεν μασαει...

Θα φαει μπαν, μετα απο 2 μερες θα παει να μιλησει στο Π.Ο.Θ. και δεν θα μπορει, θα ανοιξει θεμα "Γιατι με μπαναρατε?"

Θα γινει ενας σχετικος τζερτζελος να γελασουμε κι εμεις οι "απεξω" λιγο...

Μετα θα ανοιξει θεμα "Γιατι δεν μου το ειπατε?"

Θα βγει απο κατω ο "Φουτσο-και-Ξυλο-και-Σουβλα-moderator-Level!!one!!111" και θα απαντησει

-Σιγα ρε φιλε... Ποιος εισαι δηλαδη που πρεπει να σε ενημερωνουμε κιολα να'ουμ??

-Τι λες ρε γκιοζη που βγαζεις την εξατμιση σου και απειλεις τον "υπο εξαφανιση" Ανδαλουσιανο σκυλο του... Θιβετ.

Και θα κυλησει ωραια το πραμα...

Ετσι να περναει ρε παιδια ο καιρος με ομορφα πραματα

Μια ιδεα εριξα... δεκτες οποιεσδηποτε παραλλαγες

My 2 c

Την καλημερα μου:hug:

Φροντίζουμε για την ψυχαγωγία σας :p :P :p

που ειναι τα λεφτα λαλακα τακη?

τα ντουή ρε μαμάκα :p

320 ευρώ συγκεκριμένα, αλλά αγοράζεις δύο από τα οποία το ένα πάει σε κάποιο παιδί μιας τριτοκοσμικής χώρας. Πάντως το λάπτοπ έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Αυτονομία μέχρι 21 ώρες και ηλιακό συλλέκτη για ενέργεια. :happy2:

το οτι ειναι σαν αυτα που πουλανε στα Τζαμπο (αααααααααααχ τα βασαααανα)

της Πλεησκουλ το παραβλεπουμε?

"Aαααααααααx, τα βάααααααασαναααα..."

..τι θέλατε και τη θυμηθήκατε? για να εκνευριστώ ?

..άλλη μία από της διαφημίσεις "μεταμεσονύκτιο-μαρτύριο-θα-σπάσω-τον-ραδιοενισχυτή"....:jester:

P.S. : Jester --> :jester: = Respekt .....

έχει αρχίσει να μου τη δίνει τώρα τελευταία ο ΟΤΕ...πολλά disconnects και αφού ξανασυγχρονίσει εκτός του ότι δεν συνδέεται αυτόματα πρέπει να κάνω τουλάχιστον 8-10 χειροκίνητες προσπάθειες για να συνδεθεί...:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.