Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Νεοτερα απο το μετωπο :triniti: Η μηχανη βρεθηκε... ακουστε πως !

Στης 6 ωρα και αφου δεν με πηραν τηλ. πηγα στο τμημα της Λευκαδας.

Δεν μπορω να πω τα παιδια πολυ προθυμα να βοηθησουν, εψαξαν στο συστημα αν εχει γινει κατι με την μηχανη (τροχαιο κτλ) και αφου δεν βρηκαν τπτ ο αξιωματικος υπηρεσιας μου ειπε να παω στην ασφαλεια (2 γραφεια αποσταση) Πηραν τηλ την κυρια οποια ησχυριστηκε οτι παρεδωσε την μηχανη στο αλλο πρακτορειο και της ειπε οτι τηλεφωνει απο την ασφαλεια Λευκαδας κτλ και ειναι η τελευταια που την ειχε στα χερια της και για αυτο θα κανουμε μηνυση κατα παντως υπευθυνου για την απωλεια της μηχανης.

Η ιδια ησχυριζοταν οτι την παρεδωσε - λεει ο αστυνομικος "ωραια αφου την παραδωσατε στειλτε με φαξ τωρα στο τμημα το δελτιο αποστολης. Απανταει αυτη "δεν τα εχουμε στα χερια μας" της λεει "ωραια για αυτο και μονο θα σας κανουμε μηνυση για κλοπη της μηχανης και αυριο το προι στης 9 η υποθεση θα παει στο εισαγγελεα"

Κλεισανε το τηλ. και εμεις συνεχιζαμε με την δηλωση απωλειας κτλ. στο συστημα μπηκε οτι η μηχανη ειναι κλεμμενη (για να ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που την βολταρει κανας τρελος στην Αθηνα και προκαλεσει τροχαιο)

Δεν περνανε 15 λεπτα χτυπαει το κινητο μου :...: απανταω και ηταν η κοπελα απο το πρακτορειο Αθηνα-Λευκαδα και μου λεει "Ναι κυριε Χ πριν 2 λεπτα μας παραδωθηκε η μηχανη σας απο την εταιρια XXX :nada:

Τοσες μερες δλδ βαριωντουσαν να την πανε στο αλλο πρακτορειο και με κοροιδευανε ?

Και επιδει δεν την ειχαν παραδωσει (ενας θεος ξερει γιατι) δεν ειχαν δελτια αποστολης...

Αν ειναι δυνατον !!! τι μλκες ανθρωποι ??? :angry:

Παντως τα παιδια απο το Α.Τ Λευκαδας ολα τα λεφτα ! ενα μεγαλο ευχαριστω ! (αν και με κοιτουσαν με ενα περιεργο βλεμμα μετα ) :hehe:

Το καλο ειναι οτι βρεθηκε και επιτελους μετα απο 4 μηνες αναμονη αυριο θα της πιω το αιμα :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Νεοτερα απο το μετωπο :triniti: Η μηχανη βρεθηκε... ακουστε πως !

Στης 6 ωρα και αφου δεν με πηραν τηλ. πηγα στο τμημα της Λευκαδας.

Δεν μπορω να πω τα παιδια πολυ προθυμα να βοηθησουν, εψαξαν στο συστημα αν εχει γινει κατι με την μηχανη (τροχαιο κτλ) και αφου δεν βρηκαν τπτ ο αξιωματικος υπηρεσιας μου ειπε να παω στην ασφαλεια (2 γραφεια αποσταση) Πηραν τηλ την κυρια οποια ησχυριστηκε οτι παρεδωσε την μηχανη στο αλλο πρακτορειο και της ειπε οτι τηλεφωνει απο την ασφαλεια Λευκαδας κτλ και ειναι η τελευταια που την ειχε στα χερια της και για αυτο θα κανουμε μηνυση κατα παντως υπευθυνου για την απωλεια της μηχανης.

Η ιδια ησχυριζοταν οτι την παρεδωσε - λεει ο αστυνομικος "ωραια αφου την παραδωσατε στειλτε με φαξ τωρα στο τμημα το δελτιο αποστολης. Απανταει αυτη "δεν τα εχουμε στα χερια μας" της λεει "ωραια για αυτο και μονο θα σας κανουμε μηνυση για κλοπη της μηχανης και αυριο το προι στης 9 η υποθεση θα παει στο εισαγγελεα"

Κλεισανε το τηλ. και εμεις συνεχιζαμε με την δηλωση απωλειας κτλ. στο συστημα μπηκε οτι η μηχανη ειναι κλεμμενη (για να ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που την βολταρει κανας τρελος στην Αθηνα και προκαλεσει τροχαιο)

Δεν περνανε 15 λεπτα χτυπαει το κινητο μου :...: απανταω και ηταν η κοπελα απο το πρακτορειο Αθηνα-Λευκαδα και μου λεει "Ναι κυριε Χ πριν 2 λεπτα μας παραδωθηκε η μηχανη σας απο την εταιρια XXX :nada:

Τοσες μερες δλδ βαριωντουσαν να την πανε στο αλλο πρακτορειο και με κοροιδευανε ?

Και επιδει δεν την ειχαν παραδωσει (ενας θεος ξερει γιατι) δεν ειχαν δελτια αποστολης...

Αν ειναι δυνατον !!! τι μλκες ανθρωποι ??? :angry:

Παντως τα παιδια απο το Α.Τ Λευκαδας ολα τα λεφτα ! ενα μεγαλο ευχαριστω ! (αν και με κοιτουσαν με ενα περιεργο βλεμμα μετα ) :hehe:

Το καλο ειναι οτι βρεθηκε και επιτελους μετα απο 4 μηνες αναμονη αυριο θα της πιω το αιμα :hehe:

Θα σου συνιστούσα εναν πλήρη οπτικό & λειτουργικό έλεγχο να δείς μπας και λείπει κατι προτού την παραλάβεις και βάλεις οποιαδήποτε υπογραφή... Εχουν δει πολλά τα ματάκια μου...

Θα σου συνιστούσα εναν πλήρη οπτικό & λειτουργικό έλεγχο να δείς μπας και λείπει κατι προτού την παραλάβεις και βάλεις οποιαδήποτε υπογραφή... Εχουν δει πολλά τα ματάκια μου...

Πωω Μήτσο μην με λες τέτοια :look: μόλις μου έφυγε μια λαχταρά μου βιδώνεις άλλη ...

Ευχαριστώ για την συμβουλή πάντως, θα το προσέξω :big_boss:

Μιας και φοραει ολοκαίνουργιο κοστούμι ελπίζω να μην το έχουν ρημάξει :crazy_pilot:

Εγώ είμαι βρωμόμυαλος ή καλά πάει το μυαλό μου στο πονηρό;:hehe:

Λοιπόν, κύριε πονηρέ φάουνταρ, αν ξαναπονηρέψετε το αθώο μυαλό του μικρού Αστρολάβου μας, θα'χουμε κακά ξεμπερδέματα.

Άντε να δω πως θα εναποθέσω την αγνότητα πάλι πίσω στην ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία του...

Α! Το βρήκα:

selaxv4.jpg

Μια φορά ειπα να κοιμηθω νωρίς και την πάτησα . Ειμαι ξυπνιος απο τις 6 :S και ξυπνησα και με ασχημο ονειρο :suicide: +++ οτι μου τελειωσαν τα τσιγαρα και δεν κατεβαινει ο καφες σκετος .

:suicide:

edit. Χμ... εφτα και τέταρτο . θα εχουν ανοιξει τα περιπτερα τωρα ! :neo:

Καλημέρες...

Googlara για κάτι άσχετο και βγήκαν αυτές οι περιγραφές...λύθηκα με τη λέξη, οπότε είπα να ποστάρω...το γέλιο κάνει καλό....

"G-SKILL 2GB KIT DDR2-800 PC2-6400 CL5

Αυξήστε την ταχύτητα εκτέλεσης του υπολογιστή σας με αυτές τις μπαρέτες μνήμης άμεσης προσπέλασης (!!!) που σχεδιάστηκαν από την G-Skill"

"G-SKILL 2GB KIT DDR3-1600 PC3-12800 CL7

Για τους υπολογιστές που αναζητούν ισχύ και ταχύτητα εκτέλεσης, η G-Skill σχεδίασε τις δύο μπαρέτες μνήμης άμεσης προσπέλασης (!!!) του 1 GΒ, που διαθέτουν απίστευτες τεχνικές ιδιαιτερότητες"

:jester:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.