Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πήγα με τον πατέρα μου για κάτι δουλείες λογιστικές της εταιρίας του

και φάγαμε ουρές και ουρές και άκουσα τόσα περιμενετε που έχασα το μέτρημα

Φαντάσου ότι πήγες μια φορά και συφίλιασες.

Σκέψου τι κάνουν οι άλλοι και ο πατέρας σου που πάνε αρκετές φορές τον μήνα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
μου κάνει εντύπωση πάντως στην ηλικία σου να ασχολείσαι με τράπεζα....

Εδώ 12άχρονα έχουν paypal... έχει γίνει tres banal.

εμένα, πάντως, μ'αρέσει να πηγαίνω στην τράπεζα για δουλειές των γονιών μου (ή των αδερφών μου) :D

μπααα.. Απλώς αν δεν είναι καλοκαίρι (που έχει πολύ ζέστη και δεν μ'αρέσει να βγαίνω πολύ από το σπίτι), δεν έχω πρόβλημα να τρέχω σε υπηρεσίες. that's all

μπααα.. Απλώς αν δεν είναι καλοκαίρι (που έχει πολύ ζέστη και δεν μ'αρέσει να βγαίνω πολύ από το σπίτι), δεν έχω πρόβλημα να τρέχω σε υπηρεσίες. that's all

Έρχεσαι σε μένα και να σου δίνω και 5€ την φορά? :hehe:

Γιατι υπαρχουν τοσο μλκες επαγγελματιες εκει εξω ??? :whip:

Η μηχανη μου εφυγε απο την Αιγινα την πεμπτη για να παραδωθει σε πρακτορειο για την Λευκαδα την παρασκευη.

Απο την δευτερα η μοτοσικλετα απλα χαθηκε :nada: δλδ ?

Το ενα πρακτορειο λεει "εμεις κυριε απο Δευτερα το παραδωσαμε στο αλλο πρακτορειο"

Το αλλο πρακτορειο λεει "εμεις κυριε καμμια μοτοσικλετα δεν εχουμε παραλαβει"

Λεω λοιπον της κυριας στο πρωτο πρακτορειο " αφου την παραδωσατε καπου σας παρακαλω να μου στειλετε αμεσως τωρα με φαξ το δελτιο αποστολης η τελως παντων μια αποδειξη απο εκει που το παραδωσατε για να βρω το δικαιο μου"

Απαντηση : " Ο οδηγος μας δεν μου εφερε καμμια αποδειξη κυριε" :nada:

Παραδινεις σε καποιον μηχανη αξιας 4.000 ευρω και δεν παιρνεις μια αποδειξη ? :mamba:

Αν δεν βρεθει σε 1 ωρα (απο την δευτερα την ψαχνω) παω κανονικα στην αστυνομια με την αδεια κυκλοφοριας να δηλωσω κλοπη... σταδιαλα :rant::rant:

Ξανθέ.... όπως και δήποτε αστυνομία... έχω ακουσει για λαμογιές σε πρακτορεία μεταφορών αλλά αυτό το πράγμα είναι ανήκουστο... αν δεις οτι δεν βγάζεις άκρη στο ΑΤ Λευκάδας, πάρε τηλ σε πιο κεντρικο, Ασφάλεια κτλ..

λεφτά χωρίς ιδρώτα όμως ;)
τα λεφτά αυτά είναι λεφτά αλλων ;)

οταν κερδισεις το joker στειλε μας τα λεφτα αν σου πεφτουν βαρια :)

Φίλος κέρδισε 7Κ στο Κίνο :help1::wall::fie::help1::wall:

0.5€, 8 στα 8 :wall:

Πες του ότι από σήμερα είναι και δικός μου φίλος:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.