Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

http://neoseeker.com/news/9166-employee-stole-1b-worth-of-knowledge-from-intel-to-sell-to-amd/

δικαζεται ο αχρειος μαδαφακα εγκληματιας παλιανθρωπος παλιοχαρακτηρας ξεπωλιαρης :tongue:που εκανε βιομηχανικη κατασκοπεια αξιας 1 δις δολλαριων (αν κ δεν ξερω ποιος εβγαλε την σουμα) σε βαρος της μπλε και πηγε να τα πουλησει στους αξυριστους της AMD......

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

me has τρομερό πονοκέφαλο. Και μετά τις αράχνες στο φωτογραφικό θρεντ, δε βρίσκω πολλούς λόγους να κάτσω να αποχαζέψω στο νετ :p (ποιος ξέρει τι άλλο θα συναντήσουμε αν κάτσουμε κι άλλο)

Γκούτε Ναχτ

Lagavulin :T: Άψογο! Και το 10άρι είναι και σε πάρα πολύ καλή τιμή.

To 16αρι [δλδ το classic] ειναι το καλυτερο overall... [ηπια 2 ποτηρακια σημερα]

Ενα τετοιο θελω να πιω και μετα ας μην ξαναπιω ποτε στη ζωη μου!!

http://www.spirituosen-superbillig.de/lagavulin/lagavulin25.jpg [Βεβαια εχει πανω απο 300ευρω :( και δε το βρισκεις σε κανενα bar, οποτε πρεπει να το αγορασεις.. :( x10 ]

Ein - Me wants an ιωαννη περπατητη στα βραχια με λιγο αγνο νερακι. (προσωπικη προτιμηση)

Zwei - Προσωπικα δεν ξερω τι εστι lagavulin αλλα πρεπει να βαραει. (υποθεση)

Drei - Excuse me if i am hopelessly wrong. (επιλογος)

1) Πάντα το whiskey το πίνω σκέτο, άνευ πάγων/νερών/κτλπ. Έτσι νιώθεις πιο καλά και πιο σωστά τη γεύση του (ομοίως και τα κρασιά). Πάντα ψάχνουμε για σωστές θερμοκρασίες - υπάρχουν whiskey που πρέπει να είναι ζεστά, υπάρχουν άλλα που θέλουν να είναι ελαφρώς δροσερά, υπάρχουν και άλλα που είναι για παγωμένα σφηνάκια (Johny Gold π.χ.).

2) Όλα βαράνε - το ζήτημα είναι το πως βαράνε. Αλλιώς θα σε βαρέσει το Cutty Shark, αλλιώς το 12άρι το Dewars. Ναι, το Dewars είναι πολύ πιο δυνατό και "Scotish" αλλά δεν πίνουμε και τον αγλέουρα :hehe:

Όσο για το Lagavulin και το Macallan (άλλη γνωστή "μεγαλομάρκα"), είναι απλά αριστουργήματα της whisk-oποιίας :D Πραγματικοί "θησαυροί" γεύσης ;)

3) Wrong δεν είσαι, απλά δοκίμασε να πειραματιστείς και με άλλα να δεις τι σου αρέσει. Single Malts όπως Glenfidich και Cardhu, malts ξεκίνα από Johny Black, Dewars 12, Dimple και ανέβαινε, κτλ κτλ. Στο χέρι σου είναι να ξεφύγεις από τον κόκκινο Γιάννη ;)

μέρα πέρα για πέρα...αν και με τέτοια βρόχα άντε να βγεις για δουλειές.:fie:

τουλάχιστον ήρθε ο 8400 και είναι μάλιστα και Ε0 stepping :woot:

παω για thread:smoke:

Καλά ρε gznp, δίνεις συμβουλές οινοπνευματόποσης σε ανήλικο; :ph34r:

Πλκ στην πλκ...ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου (μόλις είχα ξυπνήσει :D)

Α να χαθείτε ρε αρκουδέιδες. Εγώ φταίω που ήμουν και σωστός! :X::mad::TD::angry::fist:

Και ναι, η ικανοποίηση πλέον είναι τρισμέγιστη :D

στο εύχομαι ολόψυχα αλλά θα διαψευστείς γρήγορα.μου κάνει εντύπωση πάντως στην ηλικία σου να ασχολείσαι με τράπεζα...........εκτός αν πήγες για καμια απλή κατάθεση ανάληψη και το κάνεις τσάμπα μεσανατολικό.

Πήγα με τον πατέρα μου για κάτι δουλείες λογιστικές της εταιρίας του

και φάγαμε ουρές και ουρές και άκουσα τόσα περιμενετε που έχασα το μέτρημα

κι εγώ σήμερα έφαγα πολλές ουρές εφορία, ελτά, τράπεζα κλπ. Σε κάθε ουρά έπαιζε και μια φασαρία, κλασσικά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.