Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Άμα μπεις στο τρυπάκι τελικά..
Τριπάκι είναι αγράμματε:p

Εγώ κατάλαβα πάντως ότι ο DJD ξέχασε να αγοράσει και σέλα με το ποδήλατο και κάτι μπήκε στο τρυπάκι...

βέβαια....όπου τρ(ύ)πα και χαρά η Βασίλω πρώτη :hehe:

Τουλαχιστον οι δικες μου ειναι πανω απο 13 χρονων.

over and out.... neeeeext!

Εγω ειπα οτι καλα τα λεει ο Αντονιο ρε σεις!

Απλα δεν μιλαω πολυ καλα 1337...

Μηπως επρεπε να γραψω "iz t3h pwnz00rd-meister" or something

Εγώ κατάλαβα πάντως ότι ο DJD ξέχασε να αγοράσει και σέλα με το ποδήλατο και κάτι μπήκε στο τρυπάκι...

Σέλα έχω.. πετάλια δεν έχω! Μαμώ τα out of stock μου!

ανταλλάσσεται σέλα με πετάλια. Πληροφορίες SLN

Εγω δεν εχω καν ποδηλατο!!!111!!ενα!!

Πως εμπλεξα στην κουβεντα?

Αντε μαμηθειτε παω εξω στους -5 να κανω το τσιγαρο μου μεχρι να ερθει το λαοφορειοννν...

1.Ενω η αγορα ειναι σαν Μεγαλη Παρασκευη :help1: ,το υπουργειο Οικονομικων συνεχιζει τα δικα του προκειμενου να κλεισει η μαυρη τρυπα του προυπολογισμου

2. 1 Euro=1500 δρχ :hmm:

3. Ειναι δυνατον να πληρωνουν οι Ελληνες πολιτες δημοσιογραφους-hooligans σαν το Γιωργο Μινο????????????????????????? :wall: :wall: :wall:

Και γιατι δεν προσλαμβανουν με την ιδια λογικη Τσουκαλα,Χατζηχρηστο και λοιπους "επιστημονες" για να σχολιαζουν???

3. Ειναι δυνατον να πληρωνουν οι Ελληνες πολιτες δημοσιογραφους-hooligans σαν το Γιωργο Μινο????????????????????????? :wall: :wall: :wall:

Και γιατι δεν προσλαμβανουν με την ιδια λογικη Τσουκαλα,Χατζηχρηστο και λοιπους "επιστημονες" για να σχολιαζουν???

Τον Βασίλη Κωνσταντίνου δηλαδή να τον πληρώνουμε ε;

Δεν μας βάζετε στο τραπέζι με τις άλλες "μεγάλες ομάδες του κέντρου"... και μας κράζετε και τον μόνο εκπρόσωπο.

Τι να πω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.