Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλημερες...

Ποο.. Πολύ ρακί χθές :p

Ξεσκίστικα :yawn:

Και έχω 2ωρο μάθημα έκθεση σήμερα!:nothing:

Jimako χαλάρωσε λίγο, δεν είναι το προσωπικό σου μπλογκ να μας ενημερώνεις κάθε μέρα τι κάνεις.

άστον...καλύτερα να γράφει τις βλακείες και να ξεδίνει εδώ παρα να τα γράψει σε καμιά έκθεση στις πανελλήνιες και καραφλιάσουν οι εξεταστές :hehe:

Jimako χαλάρωσε λίγο, δεν είναι το προσωπικό σου μπλογκ να μας ενημερώνεις κάθε μέρα τι κάνεις.

[δικηγορος του διαβολου] και αλλοι το κανουν, σε μικροτερο βαθμο αλλα το κανουν [/δικηγορος του διαβολου]

δεν την παλευω εδω περα λεμεεεεε Viva la ionio οπως λεει κ ο perp :hehe:

Viva la ionio

Συμφωνώ απολύτως :D Παρ'ότι βρέχει στο χωριό, απ'ότι έμαθα

ΠιΕς. Τελικά αν κοιμηθείς 8,00-13,00, παρ'ότι μόλις 5 ώρες, είσαι μια χαρά :p

Τον τελευταίο χρόνο κάνω ένα πολύ συχνό λάθος που δεν τό κανα παλιότερα.

Σε ορισμένες λέξεις όπως π.χ. το είναι, γράφω "είνια".

Altzheimmer?????

Έχω γίνει σαν τον astrolabos?????

Τις πταίει. . . ?????

Αν πάρω το μάθετε τυφλό σύστημα v0.1 του RAMKids λέτε να βοηθήσει??

Μπααα απλά βιάζεσαι! και σου έχει κολλήσει το συγκεκριμένο, κι εγώ το παθαίνω πολύ συχνά, αυτό που κάνω είναι είτε να επιμένω να "βιδώσω" τα χέρια μου στην θέση που πρέπει (πάτα-πάτα κάποια στιγμή θα σου φύγει οπωσδήποτε!!!) πατώντας το αρκετές φορές ακόμα και σε ένα απλό word χωρίς λόγο ή απλά γράφω την συγκεκριμένη λέξη πιό αργά μέχρι να ξανασυνηθίσουν τα δάχτυλα και μετά πάει μόνο του

P.S Relax ρε δε μεγαλώνεις, ΜΑΝΙΑ!!!:p

Altzheimmer?????

Έχω γίνει σαν τον astrolabos?????

Τις πταίει. . . ?????

Αν πάρω το μάθετε τυφλό σύστημα v0.1 του RAMKids λέτε να βοηθήσει??

Κάπου είχα διαβάσει ένα ενδιαφέρον αρθράκι που έλεγε ότι ανάλογα με το αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας επηρεάζεται και η ταχύτητα των πλήκτρων που χτυπάς στο χέρι που τους αντιστοιχεί. Με λίγα λόγια αφού το "ι" είναι στο δεξί χέρι και το "α" στο αριστερό είναι πιο πιθανό να πατήσεις πρώτα το "ι".

Κοινώς είναι φυσιολογικό, ειδικά όταν βιάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας κλπ, κλπ :p

Άγχος...? Πολύ δουλειά και κούραση...?

Μια από τα ίδια όταν ισχύουν τα παραπάνω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.