Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αν είναι να δώσει κανείς 500$ για το Wacom Intuos, καλύτερα να δώσει 1000$ για το Wacom Cintiq 12WX που είναι και εργαλείο.

Αλλά με την έλευση των Windows 7, θα γεμίσει ο τόπος με multi touch screens και πιστεύω ότι θα πέσουν και οι τιμές.

http://www.youtube.com/watch?v=oE2APo_EORQ&feature=related

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αν είναι να δώσει κανείς 500$ για το Wacom Intuos, καλύτερα να δώσει 1000$ για το Wacom Cintiq 12WX που είναι και εργαλείο.

Αλλά με την έλευση των Windows 7, θα γεμίσει ο τόπος με multi touch screens και πιστεύω ότι θα πέσουν και οι τιμές.

Αυτά είναι διαστημικά εργαλεία...

τα wacom τα πήρα από το stock του πλαισίου στην Μεταμόρφωση...

το intuos PTZ-431W το είχε ~170 ευρώ και το Bamboo ~70 ευρώ, επειδή είχαν κατεστραμμένο κουτί και τα δύο, αλλά κατά άλλα είναι τελείως καινούργια...

και μου έκανε και μια έκπτωση ~20 ευρώ (σύνολο ~220 ευρώ και τα δυο :happy2:) το παλικάρι που ήταν εκείνη την ημέρα, γιατί απλά όσο ήμουν εκεί όλοι του είχαν πρήξει τα συκώτια με βλακίες (σημ: η δύναμη του καναλωτή να ξεσπάει στον υπάλληλο) και απλά επειδή τον είδα έτσι περίμενα να χαλαρώσει λίγο και μετά αντί να απαιτήσω, ζήτησα...

Ήταν από τις καλύτερες αγορές... :pleasantry:

Η αλήθεια ειναι οτι στο στοκ χάους (τμ :p) εχω πετύχει στον υπεύθυνο του καταστηματος έκπτωση ~170Ε οταν αγόρασα την 30"αρα... απο 950 στα 780. All i had to do is ask. ;)

Εχω δουλέψει αρκετό καιρό σε μια Intuos A4 και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις, ειδικά στα Vista οπου υπάρχουν ειδικά εργαλεία διαχείρισης ταμπλέτας. Ουτε καν drivers δεν χρειάστηκε να περάσω... Impressive. Και όντως ειναι υπερβολίκα βολικό το όλο πανηγύρι, και ανετα με λίγη εξοικέιωση αντικαθιστας ποντικι...

Μεγειές jaco ;)

ωπ, ωπ, ωπ.. να έχω κι εγώ το νου μου τότε μπας και πετύχω καμία :D

Μάριε, δυστυχώς στην Ευρώπη η συγκεκριμένη κάνει >992€ (από την αγαπημένη μου χώρα για αγορές, την Ελβετία). Στη Γερμανία έχει 1053, και στην Ελλάδα 1150

thanks μήτσο...

και όταν του πάρω το κολάι θα σου κάνω το πορτραίτο σου για να το κρεμάσεις στο εργαστήρι σου... :p

αυτα ειναι...μετα απο 60 ωρες ταξιδια, ξυδια, μπουζουκια μπυρες , ΥΠΝΟΣ...φοβερα τα μπουζουκια στην Ξανθη, τετοια παρακμη ειχα χρονια να ζησω.Σειρα εχει η Κομοτηνη που απ οσα ακουσα εχει ακομα καλυτερα μαγαζα.

Και δω Wacom Graphire 4, όταν είχε βγει. Από τις καλύτερες μου αγορές. Αν δουλεύεις PS και γενικά γραφιστική, η γραφίδα είναι must. Πολύ must.

Απο το site που έδωσες

Block has a long and reputable history in the world of extreme sports. 14 years ago in California he co-founded DC Shoes, the highly successful skateboard shoe and apparel company. He is also an accomplished skateboarder, snowboarder and motocross rider. For the 2008 rally season, Ken Block is teamed with veteran co-driver Alex Gelsomino.

Ωραιος ο τυπος. Επίσης teammate ο μη εξαιρετέος Travis Pastrana. X-treme games with a car. :happy2:

Ρακομελα ftw!!! :spell:

ήταν να πάω και γώ,αλλά να είναι καλά η αφεντιά μου που ξέχασα το κινητό μου και κατέληξα να τρώω κοτομπουκιές μπέικον στου lvl1...κατάντια λέμε :p :P :p

όλα θα γίνουν, αρχή είναι ακόμα. Αλλα ειλικρινα όποιος πεί ότι είναι απλα μια παρουσίαση και δεν είναι αξιολόγηση, να του καεί το blu ray όταν και όποτε το πάρει.

κοτομπουκιες με μπεηκον και γω στην απεξω.........ενταξει λοιπον.......θα βαλω τη γατα μου να κλαιει....

(αστρο εχεις γατα που να κλαιει?)

:crazy_pilot:

κοτομπουκιες με μπεηκον και γω στην απεξω.........ενταξει λοιπον.......θα βαλω τη γατα μου να κλαιει....

(αστρο εχεις γατα που να κλαιει?)

:crazy_pilot:

funny-pictures-sad-cat-blackandwhite.jpg

//skillz

ήταν να πάω και γώ,αλλά να είναι καλά η αφεντιά μου που ξέχασα το κινητό μου και κατέληξα να τρώω κοτομπουκιές μπέικον στου lvl1...κατάντια λέμε :p :P :p

Μηπως μαζι με το τηλεφωνο ξεχασατε και το msn σπιτια σας? Τεντημποηδες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.