Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=957751

xa0x0ax0ax0ax0ax0ax

Ποιο ευκολα θα γυρισουν τα ελγινεια παρα η σημαια... [εν τω μεταξυ ο καθενας γραφει δηλωνει και λεει οτι θελει...]

Παντως χτες το βραδυ οι αναρχικοι τη πεσανε στου πασπιτες στα εξαρχεια.. Ειχαν συννενοηθει πολλοι φορεις, ωστε να γινει το σκηνικο.. ξεφτιλα..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τελικά αυτά τα Intuos της Wacom είναι όλα τα λεφτά... πιστεύω αν τα συνηθίσεις και τα τριμάρεις καλά, μπορείς να αντικαταστήσεις μέχρι και το mouse στο desktop...

Τελικά αυτά τα Intuos της Wacom είναι όλα τα λεφτά... πιστεύω αν τα συνηθίσεις και τα τριμάρεις καλά, μπορείς να αντικαταστήσεις μέχρι και το mouse στο desktop...

Θα κάνεις κανένα review?

Μόλις καταλάβω λίγο πως δουλεύει ευχαρίστως...

αλλά για την ώρα, απ'αυτά που έχω δει έχει πάρα πολλές δυνατότητες και τεχνολογίες των οποίων ούτε την ορολογία δεν ξέρω, απλά τις βλέπω πρακτικά... οπότε μάλλον κάποιος πιο εξειδικευμένος στο αντικείμενο να έκανε καλύτερη ανάλυση και να μπορούσε να το συγκρίνει και με άλλα, καλύτερα από εμένα...

πήρα δυο wacom μαζί, το intuos και το bamboo, οπότε μπορώ να συγκρίνω αυτά τα δυο μόνο, αλλά εν καιρό...

http://videos.streetfire.net/video/Ken-Block-Gymkhana_198612.htm

Καλυτερα να ασχοληθει με κατι αλλο ... δεν το χει το παιδι :crazy_pilot:

Αυτός με το Segway δεν παιζει να μην το λερωσε το σωβρακο του λεμε...

Υ.Γ το GRID πρεπει να το χει λιωσει στανταρ

600 το μήνα... για 20 χρόνια... τα σπίτια δεν έχουν ακόμα ανεγερθεί... ο Ισπανός ελπίζει να αποκτήσει εκτάσεις... χμμμ... ή η Ελλάδα μου έχει κάνει πολύ κακό, ή προβλέπω πολύ κλάμα στον ορίζοντα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.