Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Πετάλια γιατί δεν έχει; Δεν είναι απαραίτητα; :p

Όχι.. από το πολύ Heroes απέκτησα ιδιαίτερες δυνατότητες. Θα κινείται με την δύναμη της σκέψης το ποδήλατο, απλά έχω θέμα που θα ακουμπάω τα πόδια μου :sarcastic:

Ντάξει, το παιδί έχει άλλες 37 μέρες να το κάνει δίσελο, αν και η ιδέα του Φάνη έγραψε :hehe:

Αίντε να δουμε πως θα πάει η αυριανή μέρα ψαξίματος... :giveup:

Είχα 3 υποψήφια σπίτια... τα 2 οχι άσχημα, αλλά καθόλου perp. Στο 3ο ουτε καν μπηκα :p... τις υπόλοιπες 6 ώρες εκανα σταυρόλεξο ολη την Γλυφάδα (Ανω - Kάτω) και Ελληνικο... ουτε Θεσσαλονίκη να πηγαινα 6 ώρες στο τιμόνι.

Αύριο πάμε πιο νότια :D

Σύντομη ερώτηση: Component ή scart?

(perpάκο, καλό ψάξιμο. Όταν βρεις θέλουμε review (specs, timings, πόσο πάει το vcore...) :p

Σύντομη ερώτηση: Component ή scart?

(perpάκο, καλό ψάξιμο. Όταν βρεις θέλουμε review (specs, timings, πόσο πάει το vcore...) :p

hdmi

κάνε νέο θέμα και ρώτα.

thanx :T:

Πιο νότια από Γλυφάδα και ελληνικό; Θα νοικιάσεις γιοτ; :p

Ναι πραγματικά... λέω να αφήσω το αεροδρόμιο και να γίνω θαλασσοπόρος :hehe:

μόλις τελείωσα σερί τα 4 πρώτα star wars @ 1080p.....

νομιζω οτι θα βλέπω για κανά μήνα lightsabers στον ύπνο μου.:lazy:

(η λακαμία είναι οτι δεν ξέρω εάν θα αντέξω να δω αύριο τα 2 τελευταία επεισόδια) :hmm:

Καλα μιλαμε μερικα ατομα εδω περα ειναι πολυ γιουχου περα βρεχει ...

Ενας κολλητος εχει εναν κολλητο που ειναι τρελος.

Παει λοιπον ο τρελος παιρνει το παπακι του κολλητου χωρις να το ξερει

Σκαει με καμμια 120αρια χλμ σε ενα πολυτελες jeep με την μπροστινη ροδα

Το παπι φαιρνει τα μπρος πισω αλλα αυτος δεν παθαινει τπτ

Φοβηθηκε ο αλλος λεει παει τον εφαγα πεθανε κτλ σηκωνεται ο τρελος χωρις ουτε μια γρατζουνια....

Μιας κ ηταν κοντα στο σπιτι του ιδιοκτητη του jeep παιρνει τον τρελο σπιτι να πλυθει λιγακι ξερω γω...

Ζημια στο παπακι 800 ευρα ζημια στο jeep 1500 ευρα + 1000 προστιμο μιας κ ο τρελος δεν εχει διπλωμα...

Εκει που ειναι λοιπον ο τρελος στο σπιτι του ανθρωπου τον κοιταει κ του λεει "μηπως εχεις κανα γιαουρτακι γιατι πεινασα?" :nada:

:hehe: :hehe::pleasantry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.