Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

οι πιθανοτητες να με τσιμπησουν τελωνειο για δεμα απο σιγκαπουρη σημασμενο ως δωρο kai αξιας 100ευρω ποιες ειναι? worst case scenario?:whistling

Αν το ποστάρεις σε τεχνολογικό φόρουμ ευρείας επισκεψιμότητας και ο τελωνιακός είναι μέλος αυτής; Μεγάλη:hehe:

Αν το ποστάρεις σε τεχνολογικό φόρουμ ευρείας επισκεψιμότητας και ο τελωνιακός είναι μέλος αυτής; Μεγάλη:hehe:

Και αμα του κατσει ετσι να πα να παιξει και τζοκερ ... μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει :hehe:

EDIT στο διπλανο χωριο ενας γιος σκοτωσε την μανα του με κουζινικα σκευη... πολυ φρικη δεν λεω ...

Ολα τα καναλια ομως βγαινουν κ λενε οτι ειναι τρελλος κτλ κτλ κτλ ... ενας πρεζακιας ειναι ρε παιδια ελεος....

Πωπω είμαι με τρεις ώρες ύπνο, από τις 7 στο πόδι. Είμαι Ψόφιος... παω να ρίξω καναν υπνάκο γιατι δεν με βλέπω να βγάζω το βραδυ...

Μεγαλη αλήθεια: "The last feeling before falling asleep is true ecstasy."

:X:

ash nazg durbatulûk ash nazg gimbatul ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul

QFT, spam, can't edit :crazy_pilot::crazy_pilot:

H Forthnet ping-αρει στον θεό πάλι....Ρε φούστη μου σύνδεση με τον Άρη κάνει...? Άρε Λιακόπολε τι μας κάνεις, νομίζουν ότι έχει πελάτες εκεί πέρα και πάνε και στήνουν τα dslams.

Jimakos αγόρι μ μες την τρίτη λυκείου βλέπεις/διαβάζεις Άρχοντα? :whip::p

hell yeah!! :p

Καμιά 20αρια φορές το κάθε βιβλίο :rubik:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.