Hohenstaufen Νοέμβριος 10, 2008 #14181 Νοέμβριος 10, 2008 άστα βράστα χοχενσταουφεν-ακο....φορθνετ παθων και συ ε?:suicide2: Δράμα η κατάσταση...Άσε μην συζητάς με το ριμάδι... 1. Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το alt+prtscr2. Από forthnet πας να pingάρεις οτενετ; Γιατί; 3. :warning2: Υ.Γ. Κάνε νέο θέμα Βασικά δεν θέλω να κάνω ολόκληρο καινούριο θέμα για να φτιάξει η κατάσταση απλά ήθελα να κάνω αυτό το ποστ, ως "ρητορικό" ποστάρισμα - τροφή για σκέψη. Την λύση την ξέρω, είναι ανάλογα πότε θα έχει περίοδο η φόρθνετ κάθε μήνα θα μας μαμάει. Πρώτος ISP που μοιάζει με γυναίκα ένα πράμα. ΥΓ. Συγγνώμη για το λάθος μου πάντως, το αναγνωρίζω. 1. Κάνε νέο θέμα. Έτσι χάνεται η γνώση (ειλικρινά δεν το ήξερα αυτόν το συνδυασμό )2. Γιατί αν κάνεις ping στο www.forthnet.gr βλέπεις 20ms ping και λες "wtf?", καθότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα Μπα το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα είναι στον Κ0λο- aix1 που χτυπάει 400αρια ping και διαλύεται το σύμπαν.
AN7 OverClocker Νοέμβριος 10, 2008 #14182 Νοέμβριος 10, 2008 Μπορεις να ξανα ποσταρεις ? γιατι αν οχι σημαινει οτι το οριο ειναι 3 αν παλι μπορεις θα το βρουμε στην πορεια Απο την αλλη ο astrolabos εχει ιδη 3 οποτε... Είναι flexible αν κατάλαβα καλά. Και κυρίως ανάλογα τα κέφια και το πώς ξύπνησε
astrolabos Νοέμβριος 10, 2008 #14183 Νοέμβριος 10, 2008 Αν γουστάρετε να βάλουμε και εδώ κανόνες δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αποφασίστε τι θέλετε. Θέλετε να σας καταπιέζουμε με κανόνες, θέλετε να είναι όλα ελεύθερα ή θέλετε απλά να θέλετε;Όταν αποφασίσετε ενημερώστε μας.
AN7 OverClocker Νοέμβριος 10, 2008 #14184 Νοέμβριος 10, 2008 Μα υποτίθεται είχαμε κανόνες.Το πιο εκνευριστικό ξέρεις πιο είναι?Την μία έχουμε κανόνες.Την άλλη τους ξεχνάμε.Μετά τους ξαναθυμόμαστε.Έ δεν γίνεται έτσι.Λές εδώΣκοπός μας όπως καταλαβαίνετε δεν είναι να σας επιβάλλουμε πράγματα, αλλά να τα "αυτορυθμίζετε" μόνοι σας. Όπως καταλαβαίνετε το να καλημερίζετε να καλησπερίζετε και να καληνυχτίζετε είναι μεν θεμιτό αλλά η συχνή επανάληψη τέτοιων ευχών μπορεί να θεωρηθεί εκνευριστική από κάποιους. Δεν μπορούμε να σας απαγορεύσουμε να εύχεστε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα επέμβουμε όταν υπάρχει κατάχρηση. Επίσης θα σας παρακαλέσω όταν δε σας αρέσει κάτι να "έρχεστε" σε εμάς και να μην προσπαθείτε να το λύσετε μόνοι σας.Με εκτίμηση Πράγμα που πήγε να γίνει εδώ από εμένα,υπενθυμίζοντας(όμορφα κ ωραία) στον jimako και σε όλους ότι το ξεσκίσαμε.Βέβαια,για αυτό έφαγα ban για γκρίνια.Πώς ακριβώς θα "αυτορυθμιστούμε" όμως?Θα επικοινωνούμε πρώτα με πμ?η με σήματα καπνού?Όταν αποφασίσετε τι θέλετε,πείτε μας και εμάς.
jpavly Νοέμβριος 10, 2008 Author #14186 Νοέμβριος 10, 2008 Άκη ότι και να κάνουν όλοι, έχεις τα πρωτεία. Συγχαρητήρια
AN7 OverClocker Νοέμβριος 10, 2008 #14187 Νοέμβριος 10, 2008 Άκη ότι και να κάνουν όλοι, έχεις τα πρωτεία. Συγχαρητήρια Είδες? 1 θρεντάκι να κάνω κάθε τόσο και δεν πρόκειται να με φτάσει κανείς. btw τελευταίο ποστ σε αυτή τη σελίδα
jpavly Νοέμβριος 10, 2008 Author #14188 Νοέμβριος 10, 2008 Είδες?1 θρεντάκι να κάνω κάθε τόσο και δεν πρόκειται να με φτάσει κανείς. btw τελευταίο ποστ σε αυτή τη σελίδα Gratz παληκάριμ' το ξέρα ότι θα γίνεις No1 όταν μεγαλώσεις.
ΝTG Νοέμβριος 11, 2008 #14194 Νοέμβριος 11, 2008 σε review/ειδησεις...παιζει καθολου η πιθανοτητα να εκλειψουν οι ξενικες λεξεις??Δεν αναφερομαι (πχ) σε λεξεις οπως modem και αλλες που εχουν εισχωρησει πλεον στο λεξιλογιο μας ..αλλα σε λεξεις-εκφρασεις οπως πχ "sneak-peak" (προσφατο) και unboxing(αν θυμαμαι καλα σε review κιολας, και με bold).Στο review (χωρις να ειμαι και σιγουρος, δεν θυμαμαι) δεν υπηρχε καν η αναγκη για αμεση μεταφραση απο τα αγγλικα στα ελληνικα ωστε να μη χα8ει η λογικη σειρα της μεταφρασης.
Maximus Νοέμβριος 11, 2008 #14195 Νοέμβριος 11, 2008 H αληθεια ειναι πως εγω προσωπικα οταν γραφω, μερικες φορες πιανω τον εαυτο μου μεσα στον ειρμο της σκεψης να μη σκεφτεται τις ελληνικες λεξεις, αλλα τις αγγλιικες. Δεν ξερω αν φταιει το οτι ολες οι ειδησεις και τα τεχνολογικα νεα ειναι στα αγγλικα, αλλα σιγουρα εχουν εισχωρησει στο κεφαλι μου, κανοντας με ορισμενες φορες να τις γραφω ασυναισθητα (overclockαρουμε αντι υπερχρονισουμε, κλοκαρισμενη αντι χρονισμενη, σεταρε το BIOS αντι ρυθμισε το BIOS και άλλα ΠΟΛΛΑ). Γενικά βέβαια το ψιλοαποδέχομαι, αλλα εχω πιασει 2-3 φορες τον εαυτο μου να σβηνει-γραφει ή να κανει και edit μια ειδηση ή ένα Review για να βγει πιο "ελληνικο". Βλεπω ομως οτι οι περισσότεροι δεν εχουν προβλημα. Ή μήπως δε διαβάζουν τις ειδήσεις αλλά απλά κοιτάνε τίτλο, bold και εικονες...? Γι αυτό χαιρομαι που το επισημανες το θεμα, απο τη στιγμη που υπαρχουν πραγματικοι αναγνωστες, τουλαχιστον εγω θα προσπαθω να του δινω λιγο περισσοτερη σημασια απο εδω και περα
SLN Νοέμβριος 11, 2008 #14196 Νοέμβριος 11, 2008 Ρε τι γινετε στον κοσμο...linkΓουσταρω τρελλα...Εθνικος Σταρ iz da f*cking shizzzle y'all.Word...O τυπος ειναι κινητη διαφημιση του ανθρωπινου γενους και νοημοσυνης...Στην αρχη πιστευα οτι ειναι ψωνιο της trash TV, αλλα μετα οταν εβαλε ο Θεμος την Εφη Θωδη να τραγουδησει το Skopia-skopia mi sko (ή καπως ετσι τελως παντων) βγαινει ο "Εθνικος" σε συνεντευξη και δηλωνει..."Σιγα μην τραγουδησει η Εφη Θωδη το ιστορικο αυτο τραγουδι... Καταρχην αυτη το σκοτωσε, εγω το τραγουδαω πολυ καλυτερα... " Και καπακι στην καμερα ξεκινησε να τραγουδαει το "Σκοπια-σκοπια"RespectPeace out
DJD Νοέμβριος 11, 2008 #14197 Νοέμβριος 11, 2008 Έχεις δίκιο NTG, θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε αυτό. Βέβαια δε θα φτάσουμε και στην κατάντια του RAM
o polonos Νοέμβριος 11, 2008 #14198 Νοέμβριος 11, 2008 Αν γουστάρετε να βάλουμε και εδώ κανόνες δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αποφασίστε τι θέλετε. Θέλετε να σας καταπιέζουμε με κανόνες, θέλετε να είναι όλα ελεύθερα ή θέλετε απλά να θέλετε;Όταν αποφασίσετε ενημερώστε μας. Εγώ απλά ρώτησα διότι βλέπω τελευταία μερικούς να έχουν 2 ποστ ανά σελίδα και εκεί που είμαι σίγουρος ότι θα ξανά πόσταραν κάνουν κράτη Από την άλλη δεν είναι να κακο να ξεκαθαρίσετε κάποια απλά πραγματάκια πχ το να μην παίρνει κάποιος 4 ποστς ανά σελίδα. Θα ήταν όλοι πιο ευτυχισμένοι
DJD Νοέμβριος 11, 2008 #14199 Νοέμβριος 11, 2008 Ρε δεν είστε με τα καλά σας. Θα κάτσουμε τώρα να βγάλουμε ειδικούς κανόνες για 4-5 νοματέους. Απλή λογική είναι, έλεος δηλαδή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.