Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Πιτσιρίκο,χαλάρωσε

Στην ανάγκη ξυδάκι

Σιγά ρε μεγάλε.

Πρόσεχε μην βγείς στην σύνταξη σε λίγο.

Και από τι να χαλαρώσω ? :p

Επειδή έβαλα φατσούλα angry? :hehe:

Χαλαρός είμαι ψάρακα

Δεν έχεις πιει καφέ ακόμα ρε? :p

Εννοώ...οτι για να λές κάτι τέτοιο, μάλλον ισχύει ;)

Φαίνεται πολύ έ? :p

Απλά με μπέρδεψε ότι με έκανες quote :p

Σκοπός μας όπως καταλαβαίνετε δεν είναι να σας επιβάλλουμε πράγματα, αλλά να τα "αυτορυθμίζετε" μόνοι σας. Όπως καταλαβαίνετε το να καλημερίζετε να καλησπερίζετε και να καληνυχτίζετε είναι μεν θεμιτό αλλά η συχνή επανάληψη τέτοιων ευχών μπορεί να θεωρηθεί εκνευριστική από κάποιους.

Δεν μπορούμε να σας απαγορεύσουμε να εύχεστε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα επέμβουμε όταν υπάρχει κατάχρηση. Επίσης θα σας παρακαλέσω όταν δε σας αρέσει κάτι να "έρχεστε" σε εμάς και να μην προσπαθείτε να το λύσετε μόνοι σας.

Με εκτίμηση

eye-of-sauron.jpeg

Το βράδυ η συννεφιά δε φαίνεται:p

Ο Φαρμας βλεπει ντερμπυ βλεπεται μονο με... ξαστερια. Ειναι ρομαντικο αγορακι

:shout:άσε εμένα να βλέπω ντέρμπυ με ξαστεριές όταν εσύ θα προσπαθείς να δείς με Φινλανδικό τηλεσκόπιο τα πιτόγυρα και το βραδυνό ξεφάντωμα στα μπαράκια της Αθήνας:shout:

Χα... νεαρε μου ποσο "λιγος" εισαι αν νομιζεις οτι μου λειπει κατι απο την χαβουζο-Αθηνα σου...

Νταξει ενα +20 θα το ηθελα στην θερμοκρασια κι αυτο μονο και μονο επειδη μεγαλωσα στην "πολυ-βορεια" Αφρικη (Κρητη) αλλα περαν τουτου.... να την κρατησετε την Ελλαδα σας. Ανετα μετακομιζω μονιμα... και θα ριξω μαυρο δακρυ οταν θα πρεπει να γυρισω στην αγκαλια σου.

Οσο για το βραδυνο "ξεφαντωμα-ο Θεος-να-το-κανει" της Αθηνας.... εχω μονο 3 λεξεις να πω...

1) Χα

2) Χα

3) Χα

και να προσθεσω επισης Χα-Χα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.