bezdim Νοέμβριος 8, 2008 #14102 Νοέμβριος 8, 2008 Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο τμήμα κρατήσεων της Aegean... Έκανα το λάθος να χρησιμποιήσω OPERA και όχι ΙΕ για να κάνω μια κράτηση. Ο Opera τα κατάφερε και μου έβγαλε μια λάθος ημερομηνία αναχώρησης... Διάβασα στους όρους ότι θα χρεωνόμουν 30Ε επιπλέον για την αλλαγή αυτή. Με μισή καρδιά καλώ στην Ελλάδα στο τμήμα κρατήσεων της Aegean (με μισή καρδιά διότι αφενός είμαι αγγλία και οι χρεώσεις πέφτουν σαν πιστολιες και αφετέρου διότι κάλεσα και μέσω Skype αλλά δεν ακουγόταν η φωνή μου). Το τηλέφωνο σήκωσε ο κ. XXXX, ο οποίος μου ανέφερε ότι επειδή ανέφερα το συμβάν αρκετά σύντομα, ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ, δε θα χρεωθώ extra. Mε συμβούλεψε να κάνω μια ακόμα κράτηση με τις σωστές ημερομηνίες (ΙΕ γαρ), και να ξανακαλέσω, δίνοντας τον νέο αριθμό κράτησης, έτσι ώστε να ακυρώσει την παλιά. Το τηλέφωνο τη 2η φορά το σήκωσε μια εξυπηρετικότατη δεσποινίς. Η δουλειά έγινε σε λιγότερο από 3 λεπτά. Φιλικότατοι, εξυπηρετικότατοι και ταχύτατοι και οι δύο υπάλληλοι. +1 Από εμένα για την Aegean
Dr.Paneas Νοέμβριος 8, 2008 #14105 Νοέμβριος 8, 2008 Δεν ξέρω τον κύριο, αλλά αυτό που είπε περιγράφει την πραγματικότητα σε πάρα πολλές περιπτώσεις, στην Ελλάδαγια πες μερικιες περιπτωσεις να καταλαβω πως το ερμηνευεις.
deninho Νοέμβριος 8, 2008 #14106 Νοέμβριος 8, 2008 Πανεπιστήμια Πανέα. Όταν το τμήμα έχει 2500 άτομα, και η απόφαση βγαίνει από 100-500 (στην αποκαλούμενη "μαζικότερη Γενική Συνέλευση των τελευταίων ετών") είναι ή δεν είναι φασιστική η λειτουργία του συλλόγου;Όταν οι εργαζόμενοι στην ΟΑ πάνε και καταλαμβάνουν τον ένα διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης (κι ουχί αεροδιάδρομο όπως λέγανε οι άχρηστοι της τιβής), και παρεμποδίζουν την λειτουργία του αεροδρομίου (κι όχι της εταιρίας στην οποία δουλεύουν) είναι ή δεν είναι φασιστική λειτουργία;Αρκούν;
Dr.Paneas Νοέμβριος 9, 2008 #14107 Νοέμβριος 9, 2008 Πανεπιστήμια Πανέα. Όταν το τμήμα έχει 2500 άτομα, και η απόφαση βγαίνει από 100-500 (στην αποκαλούμενη "μαζικότερη Γενική Συνέλευση των τελευταίων ετών") είναι ή δεν είναι φασιστική η λειτουργία του συλλόγου;Όταν οι εργαζόμενοι στην ΟΑ πάνε και καταλαμβάνουν τον ένα διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης (κι ουχί αεροδιάδρομο όπως λέγανε οι άχρηστοι της τιβής), και παρεμποδίζουν την λειτουργία του αεροδρομίου (κι όχι της εταιρίας στην οποία δουλεύουν) είναι ή δεν είναι φασιστική λειτουργία;Αρκούν;Αρκουν οκ, καταλαβα τι εννοεις.Απλα διαφωνω και στα δυο :jump1:Στο πρωτο πιστευω οτι απο την στιγμη που γνωριζεις οτι θα γινει συνελευση και σε έχουν καλέσει, τότε, προφανώς και δεν ειναι φασιστικη η απόφαση των 100-500 ατόμων. Αντιθετα αν εχουν οι αλλοι 2000 φοιτητες διαφορετική αποψη μπορουν ωραια και καλα να πανε στην συνελευση και να ψηφισουν αυτο που θελουν. Δεν βλεπω κατι το φασιστικο, το αντίθετο μάλιστα.Στο 2ο παλι θα διαφωνισω. Συγκεκριμενα γιατι γνωριζω τα πραγματα πολυ καλύτερα από πρωτο χερι αφου ο πατερας μου σε λιγες μερες παιρνει αποζημιωση και φεύφει απο την ΟΑ. Ο εργαζόμενος έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει το δίκαιο του. Ενας τρόπος ήταν αυτός που αναφέρεις. Οντως δεν ηταν ο καλυτερος, αλλα σκέψουν ότι οι τεραστιες ακινοτοποιησεις που έχουν γινει κατα καιρους απο τους εργαζομενους της ΟΑ θαφτηκαν επιτειδες απο τα ΜΜΕ. Η αγανακτιση ειναι που σε οδηγάει εκεί . . . όταν με το κακό συναντησεις (δεν στο εύχομαι) παρομοιες καταστάσεις θα δείς από πρωτο χέρι πως είναι να σε πετάνε μετα απο 14 χρόνια.. Τι θα κανεις, θα τρελαθεις...Αποψεις όπως "Μια χουντα μας χρειαζεται" ή "Συνδικαλισμος == Φασισμος" ειναι ακρως καταδικασταίες απο εμένα.Anyway αν και ειναι αρκετα ενδιαφερον θεμα, ας μην το αναπτυξουμε εδω γιατι θα μας κραξουν οι ανωτεροι:jump1:
Maximus Νοέμβριος 9, 2008 #14108 Νοέμβριος 9, 2008 To μια χούντα μας χρειάζεται - που αρχίζω να το ακούω από ανησυχητικά πολύ κόσμο (συμπεριλαμβανομένων και κάποιων λίγων εκ των "ανώτερων" μορφωτικά τάξεων) - χρειάζεται κάτι σημαντικό.Στρατό.Και δεν έχουμε - ο στρατός έχει γίνει ο παράδεισος του mp3 player, laptop και wi-fi. Οπότε αν κάποιος είναι να βγάλει φίδια (300 είναι, δεν είναι πολλά) από τρύπες, αυτοί θα πρέπει να είμαστε εμείς.
Tsakonas Νοέμβριος 9, 2008 #14110 Νοέμβριος 9, 2008 Στο πρωτο πιστευω οτι απο την στιγμη που γνωριζεις οτι θα γινει συνελευση και σε έχουν καλέσει, τότε, προφανώς και δεν ειναι φασιστικη η απόφαση των 100-500 ατόμων. Αντιθετα αν εχουν οι αλλοι 2000 φοιτητες διαφορετική αποψη μπορουν ωραια και καλα να πανε στην συνελευση και να ψηφισουν αυτο που θελουν. Δεν βλεπω κατι το φασιστικο, το αντίθετο μάλιστα.λυπαμαι αλλα κανεις τραγικο λαθος.Υπαρχει μια εννοια που λεγεται "απαρτια"=να μην μπορει δηλαδη ενα συλλογικο οργανο να αποφασισει αν δεν παρισταται ενας συγκεκριμενος αριθμος ατομων (πχ για ενα 5μελες οργανο της δημοσιας διοικησης 3).Φυσικα θα μου πεις δεν τα γραφει αυτα κανας κανονισμος ψηφοφοριων κλπ?Οχι,γιατι κανονισμους και τετοια "φασιστικα" μετρα,οι παραταξεις που επιβαλλουν τις καταληψεις τα χαρακτηριζουν "ταγματασφαλιτικα".Η μηπως νομιζεις πως στις συνελευσεις ολα γινονται ειρηνικα ,φιλικα ωραια?Γιατι πολλες φορες εξωσχολικες "νεανικες παραταξεις" στελνουν κοσμο για "περιφρουρηση" και αυτη η περιφρουρηση βρε παιδι μου,ειναι η περιφρουρηση που εκανε η Χουντα στον Παναγουλη πχ.Αλλη προσφιλης τακτικη των θαυμαστων αυτων παραταξεων ειναι να επιβαλλουν δικο τους κανονισμο ψηφοφοριας,παρολο που θεωρουν ενα γραπτο κειμενο "ταγματασφαλιτικο" μετρο.Πχ στην γυναικοκρατουμενη Παντειο,βαζουν 2 ντοπερμαν εεεεεε συγγνωμη εγγεγραμμενα μελη στην εισοδο της αιθουσας οπου γινεται η ψηφοφορια ,τα οποια ντοπερμαν απαγορευουν να μπει ο οποιοσδηποτε απο την στιγμη που θα αρχισει η ψηφοφορια.Φυσικα θαχεις παρατηρησει οτι κανουν μακροσκελεστατες ομιλιες καθυστερωντας την εναρξη της ψηφοφοριας...Η μηπως νομιζεις οτι ψηφιζουν μονο φοιτητες της σχολης?Γιατι η επιδειξη φοιτητικης ταυτοτητας χαρακτηριζεται επισης "ταγματασφαλιτικο" μετρο.(αλλο που στις ετησιες εκλογες της σχολης γινεται κανονικα επιδειξη).....Η μηπως ειναι τυχαιο που τα ΜΜΕ λενε συνεχως "φοιτητικες κινητοποιησεις" "οι φοιτητες κλεινουν τα πανεπιστημια" την στιγμη που μολις ενα 10-15%( κατα μεσο ορο) υποστηριζει αυτες τις παραταξεις (επισημα στοιχεια των παραταξεων αυτων).Εκτος αν νομιζεις πως ολοι οι φοιτητες ψηφιζουν στις κανονικες εκλογες κατι αλλο και στις καταληψεις αλλαζουν ριζικα γνωμη και ψηφιζουν τις παραταξεις που επιβαλλουν τις καταληψεις.Γιατι εγω αδυνατω να δω τι νοημα εχει η μαζικη στερηση του δικαιωματος στην εκπαιδευση(αλλα ναι,ξεχασα,ειναι το "πολιτικο κοστος").Οποιος ειναι τοσο βεβαιος οτι τον υποστηριζουν ολοι ας καλεσει σε αποχη απο τα μαθηματα,να δουμε τι κοσμος θαρθει στα πανεπιστημια τοτε...Μονο το 85% ισως?Φυσικα οσο τα ζωα χανουν εξετασεις/παραδοσεις κλπ,οι καθηγηταρες πληρωνονται απο τα λεφτα του φορολογουμενου για να βγαζουν μιλλιονς στις ιδιωτικες τους επιχειρησεις/γραφεια και τα καμποσα ζωα που δεν εχουν πατρικο στον τοπο σπουδων και πληρωνουν και ενοικιο χρεωνονται κανονικα τα ενοικια τους .....Και να λεμε ολοι παλι καλα,που οι παραταξεις αυτες δεν ψηφισαν στις δημοκρατικες τους διαδικασιες να κανουν καταληψη στα σπιτια μας.
cptkoulis Νοέμβριος 9, 2008 #14111 Νοέμβριος 9, 2008 ο στρατός έχει γίνει ο παράδεισος του mp3 player, laptop και wi-fi Το PSP ξεχασες!!! :warning2: BTW γνωριζω ναυτη που στη σκοπια στα συνορα(Σκαραμαγκας) εμφανιζεται παντα με Mac Book Air (το iPhone δεν χρειαζεται καν να το αναφερω) ΥΓ Εβγαλα πριν 5 λεπτα το Corsair Dominator "GTP teleiws" Fan.Μου ειχε παρει τα αυτια το τελευταιο 6μηνο... :TD::TD:
AN7 OverClocker Νοέμβριος 9, 2008 #14112 Νοέμβριος 9, 2008 http://www.zougla.gr/news.php?id=12524Όχι ρε γμτ...
deninho Νοέμβριος 9, 2008 #14113 Νοέμβριος 9, 2008 Στο 2ο παλι θα διαφωνισω. Συγκεκριμενα γιατι γνωριζω τα πραγματα πολυ καλύτερα από πρωτο χερι αφου ο πατερας μου σε λιγες μερες παιρνει αποζημιωση και φεύφει απο την ΟΑ. Ο εργαζόμενος έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει το δίκαιο του. Ενας τρόπος ήταν αυτός που αναφέρεις. Οντως δεν ηταν ο καλυτερος, αλλα σκέψουν ότι οι τεραστιες ακινοτοποιησεις που έχουν γινει κατα καιρους απο τους εργαζομενους της ΟΑ θαφτηκαν επιτειδες απο τα ΜΜΕ. Η αγανακτιση ειναι που σε οδηγάει εκεί . . . όταν με το κακό συναντησεις (δεν στο εύχομαι) παρομοιες καταστάσεις θα δείς από πρωτο χέρι πως είναι να σε πετάνε μετα απο 14 χρόνια.. Τι θα κανεις, θα τρελαθεις... Άρα, αν θελήσω να διαμαρτυρηθώ για κάτι (οτιδήποτε) μπορώ να έρθω να χτίσω την πόρτα του σπιτιού σου, ή, πιο ήπια, απλά να μη σ'αφήσω να βγεις από το σπίτι σου για να πας στη δουλειά σου, για να εκφράσω την διαμαρτυρία/αντίθεσή μου. Όμορφες αντιλήψεις Όταν θα με πετάξουν από κάπου, θα κάνω αυτό που έχω μάθει να κάνω σε κάθε δύσκολη στιγμή μου: θα σεβαστώ αυτόν που δε φταίει σε κάτι :giveup:
KoMM Νοέμβριος 9, 2008 #14114 Νοέμβριος 9, 2008 γιατι συζητατε τα αυτονοητα περι συνδικαλισμου;; http://www.zougla.gr/news.php?id=12524Όχι ρε γμτ... γιατι το κλεισανε; :(:(:(:(:(
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 9, 2008 #14115 Νοέμβριος 9, 2008 http://www.zougla.gr/news.php?id=12524Όχι ρε γμτ...Στερημένοι πουριτανοί, ματάκηδες, που τους ενοχλεί η δημοσιοποίηση του φυσιολογικού.έρευνα για τον εντοπισμό του «ηλεκτρονικού νταβατζή»Νταβατζής αγράμματε δημοσιοπλανευτή του zougla.com είναι αυτός που παίρνει ποσοστό από κάθε πελάτη της εκδιδόμενης. Τέτοια στοιχεία δεν παραθέτεις, απλά πετάς λάσπη
AN7 OverClocker Νοέμβριος 9, 2008 #14116 Νοέμβριος 9, 2008 μήπως κολλάει εδώ?"Η δράση του 25χρονου δεν τελείωνε εκεί, αφού είχε συνεργασία με… μοντέλα από το εξωτερικό, που εκδίδονταν στην Ελλάδα."
Jaco Νοέμβριος 9, 2008 #14117 Νοέμβριος 9, 2008 Ε και... έπαιρνε ποσοστά δηλαδή ή τις έκδιδε αυτός...? Ποια είναι παρανομία δεν έχω καταλάβει...Είναι απλά τα πράγματα, κάποιο λαμόγιο έδωσε εντολή γι' αυτό... Επίσης το λαμόγιο θα έπρεπε να δώσει εντολή και για τα παράνομα τσοντο-κάναλα που παίζουν ελεύθερα εδώ και χρόνια... αλλά όπα, κάτσε... όχι ρε... αυτοί είναι φίλοι τους ή και τα παίρνουν από αυτούς, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πως τόσα χρόνια δεν τους έχουν πάει μέσα ενώ είναι πολύ ευκολότερο να τους πιάσουν... Μάλλον ο bourdelas, αν έβγαζε λεφτά, τα κράταγε όλα για την πάρτη του και δεν έδινε σε αυτούς που έπρεπε... εξάλλου οι μεγαλύτεροι νταβατζήδες διορίζονται από τους εκλέκτορές μας και θέλουν το μερτικό τους απ' όλες αυτές τις δουλειές...
o polonos Νοέμβριος 9, 2008 #14118 Νοέμβριος 9, 2008 Απο τα 8ρια Παμε για σουζες Μπορεις και καλυτερα Αν δεν ακουσω το λαστιχο να σκαει δεν σταματαω :smoke: Καλημερες
AN7 OverClocker Νοέμβριος 9, 2008 #14120 Νοέμβριος 9, 2008 Έχω μια ιδέα.Δεν αλλάζουμε τον τίτλο σε:"Καλημέρα,καλησπέρα και καλό βράδυ thread"?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.