Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ελεος με τον με τον καθενα που εχει γινει ειδικος.----> τριανταφυλοπουλος για το απατσι που επεσε.

Βασικα ετσι οπως το παρουσιάζουν, πιο πολυ στεναχωριούνται για τα 60 000 000 Ευρώ παρά για τους πιλότους.

Τι αλλο ειδα σημερα στα ΜΜΕ;

Δ.Ψωμιάδης : "Συνδικαλισμός == Φασισμός". Τι ειπε το ζώο ρε γμτ...

καημενε racer,ηρθε η ωρα να πληρωσεις(internet):clap:

Χαχαχα, θα αργήσει αυτή η ώρα :hehe::hehe:

Δ.Ψωμιάδης : "Συνδικαλισμός == Φασισμός". Τι ειπε το ζώο ρε γμτ...

Δεν ξέρω τον κύριο, αλλά αυτό που είπε περιγράφει την πραγματικότητα σε πάρα πολλές περιπτώσεις, στην Ελλάδα

ο τύπος έχει συμπαθέστατη και χαρακτηριστική φωνή. τον παρακολουθώ :)

ΤέΛΛος

Δεν ξέρω τον κύριο, αλλά αυτό που είπε περιγράφει την πραγματικότητα σε πάρα πολλές περιπτώσεις, στην Ελλάδα

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι δεν ειμαι ο μονος "τρελλος" που βλεπω κατι τετοιο!!!!!!!!

7@μw τις αϋπνίες μου :/ Δεν αντέχω άλλο να κοιμάμαι στις 4, και να ξυπνάω 8,30-10,00 (ανάλογα με τη μέρα) είναι βάρβαρο :wall:

7@μw τις αϋπνίες μου :/ Δεν αντέχω άλλο να κοιμάμαι στις 4, και να ξυπνάω 8,30-10,00 (ανάλογα με τη μέρα) είναι βάρβαρο :wall:

10????Ξυπνας και 10????Υοu are my hero!!!!

φίλος είμαι φοιτητής. Άλλες μέρες ξυπνάω 7,30 (σπάνια),γιατί έχω μάθημα 9, άλλες ξυπνάω 10,00 γιατί έχω μάθημα 13,00 :)

μένω Πεύκη, σπουδάζω Ζωγράφου. μία με μία ώρα και 30 λεπτά θέλω για να πάω. Απλά ότν έχω μάθημα μεσημέρι ξυπνάω πιο πριν, ώστε να έχω ξυπνήσει μέχρι να φτάσω στη σχολή :)

Τι αλλο θα δουμε???? Δεν υπαρχει αυτο το τελος... Ευτυχως π δεν εγινε σε κανα παο-οσφπ να τρεχει το μισο γηπεδο στο νοσοκομειο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.