Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
IE, firefox και Γλωσσομάθεια (αυτή παίζεται ) :D

αν κατάλαβα καλά μου λές ότι ο ΙΕ , αλεπού και Γλωσσομάθεια δεν τρέχουν?

Και word θα τρέξουν,και excel και access power point.

Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι απ αυτά κάτι παραπάνω

δεν λεω πως δεν μου φτανει αλλα οταν το μηχανημα για να παρει μπροστα θελει φαπα(ναι το ειδα live σημερα)φυσικα και θα χρειαζομαστε αλαγη!

αν κατάλαβα καλά μου λές ότι ο ΙΕ , αλεπού και Γλωσσομάθεια δεν τρέχουν?

Και word θα τρέξουν,και excel και access power point.

Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι απ αυτά κάτι παραπάνω

E να μην τρέξεις και κάνα lineage από το στικακι :p

πάντως οι υποδομές της πληροφορικής είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν έχω παράπονο από τη σχολή μου.

Στα εργαστηρια έχουμε μηχανήματα με Q6600, 4gb Ram κλπ :D

δεν λεω πως δεν μου φτανει αλλα οταν το μηχανημα για να παρει μπροστα θελει φαπα(ναι το ειδα live σημερα)φυσικα και θα χρειαζομαστε αλαγη!

Φάπα???

Μπουνιά πάνω στο tower για να ξεκολλήσει όταν έκανε κάτι δύσκολο στο Corel:mamba:

Εντάξ.

Απλά το ότι εμείς είμαστε κολλημένοι με την τεχνολογία και τα ρέστα,δεν σημαίνει ότι και τα pc Που είναι σε τέτοια κατηγορία χρειάζονται κάτι καλύτερο.

Δεν πάς να παίξεις ουτε Λ2 ούτε crysis.

Έχουν συγκεκριμένο σκοπό και απ την στιγμή που κάνουν ότι τους ζητείται δεν βλέπω καν τον λόγο αλλαγής.

μα αυτο ειναι το θεμα απο τα 15pc που εχει το "εργαστηριο" τα 5 δουλευουν και απο αυτα τα 2 μετα απο φαπα.

εγω καθομαι σε ενα απο τα 3:hehe:

i agree man αλλά eitherway μια ανανέωση χρειάζεται όχι για μεγαλύτερες δυνατότητες αλλά για λειτουργικότητα!

Αφού κάνετε και Γλωσσομάθεια στο εργαστήριο, πάλι καλά. Εμάς μόνο θεωρητικό ήταν το μάθημα, και μας έδιναν την Γλωσσομάθεια όσους είχαμε pc στο σπίτι.

Από την άλλη, δεν γίνεται κάθε δυο χρόνια να αναβαθμίζονται τα pc. Εδώ ο προϋπολογισμός για την παιδεία δεν φτάνει για άλλα και άλλα.

Ναι όταν ο προϋπολογισμός για την παιδεία είναι 1εκ ευρό και για την προεκλογική προετιμασία ή τα f16 28εκ ευρό δεν γίνεται να αναβαθμίσουμε τα εργαστήρια πληροφορικής!

Λογικό!

Για να μιλάμε για pentium επεξεργαστές τα pc είναι 5-6 ετών στο δικό μου σχολείο!:suicide2:

Ναι όταν ο προϋπολογισμός για την παιδεία είναι 1εκ ευρό και για την προεκλογική προετιμασία ή τα f16 28εκ ευρό δεν γίνεται να αναβαθμίσουμε τα εργαστήρια πληροφορικής!

Λογικό!

Για να μιλάμε για pentium επεξεργαστές τα pc είναι 5-6 ετών στο δικό μου σχολείο!:suicide2:

κανε καταληψη ειναι της μοδας. ζητα quad και να ειναι απο καλο στεπινγκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.