Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Bonjour από τη νέα μου δουλειά!!!!!

:mamba: babyyyyyyy :rubik:

I'm is a happy bunny wit a tasty biscet:crazy_pilot:

Gongratz dude....:victory:

Anyway..what's the new job??

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Bonjour από τη νέα μου δουλειά!!!!!

:mamba: babyyyyyyy :rubik:

I'm is a happy bunny wit a tasty biscet:crazy_pilot:

ΙΙΙΖ ΝΑΑΑΙΣ! ΑΑΪ ΛΑΑΑΪΚ!

Στείλε τώρα και κανα καινούριο email να έχουμε. Άντε κι έχουμε Toys For Big Boys σε μερικές μέρες :D

Θα κανονίσω τα νέα μειλ λείαν συντόμως....αυτή τη βδομάδα είμαι σε training lads.

I have been VMwared...:help1: tech support

πληροφοριες μου λενε οτι θα κλεισει σε 2 βδομαδες το notos galleries στην καλαματα.

αχ αυτη η οικονομικη κριση...

Είχε ακουστεί πριν κάτι χρόνια.. από τότε δεν έχω ακούσει κάτι

EDIT: Ρώτησα τον πατέρα μου, κάτι έχει ακούσει

Μαμώ τον πυρετό μου!!

Μολις τελειωσα ενα κυνηγη κλεφτη που αδειαζει της διπλανες οικοδομες...

Τελευταιο καιρο εξαφανιστηκαν 50 ! σκαλοσιες εργαλεια ξυλα κτλ...

Αποψε ηταν πολυ τυχερος γιατι μας την γλιτωσε στο τσακ και ημασταν με 2 αμαξια ...

Που θα παει ομως.... θα πεσει πολυ ξυλο κ μετα εννωειται μπατσοι... σταδιαλα ρε :fist:

Μολις τελειωσα ενα κυνηγη κλεφτη που αδειαζει της διπλανες οικοδομες...

Τελευταιο καιρο εξαφανιστηκαν 50 ! σκαλοσιες εργαλεια ξυλα κτλ...

Αποψε ηταν πολυ τυχερος γιατι μας την γλιτωσε στο τσακ και ημασταν με 2 αμαξια ...

Που θα παει ομως.... θα πεσει πολυ ξυλο κ μετα εννωειται μπατσοι... σταδιαλα ρε :fist:

να δεις που θαναι συνεργος με εκεινη την @#$#συμμορια που μου εκλεψε τον νιπτηρα απο τον μπανιο στο εξοχικο (δεν κανω πλακα)...τι βοδια για διαρρηκτες θεε μου....

να δεις που θαναι συνεργος με εκεινη την @#$#συμμορια που μου εκλεψε τον νιπτηρα απο τον μπανιο στο εξοχικο (δεν κανω πλακα)...τι βοδια για διαρρηκτες θεε μου....

Μόνο τον νιπτήρα σου πήρανε?:hehe:

την 1η φορα λες παει στο διαολο την 2η τσαντιζεσαι κ 3η παιρνεις τα μετρα σου....

Προσωπικα με ενοχλει να αδειαζουν τα διπλα σπιτια κ να μην κανω τπτ...

Την επομενη φορα τους την εχουμε στημενη παντως....

(ειμαστε τελος θεου αρχες αλλαχ εδω περα στο βουνο ... ετσι κ μπει στο δασος τρεχα γυρευε- αυτο τους εσωσε σημερα)

Εννω η γυναικα μου τους ειδε να φευγουν εμεις ημασταν σε λαθος μεζονετα :tomato::triniti:

@tsakona εμας που μας κλαβανε νερο με κουβαδες τι να πεις ?

@tsakona εμας που μας κλαβανε νερο με κουβαδες τι να πεις ?

Μαλλον εσεις εισασταν πριν τον Τσακωνα...

Καποια στιγμη κουραστηκαν με τους κουβαδες και πηγαν κι εκλεψαν τον νιπτηρα του Τσακωνα για να το μεταφερουν πιο ανετα το νερο... :jester:

Μαλλον εσεις εισασταν πριν τον Τσακωνα...

Καποια στιγμη κουραστηκαν με τους κουβαδες και πηγαν κι εκλεψαν τον νιπτηρα του Τσακωνα για να το μεταφερουν πιο ανετα το νερο... :jester:

:rofl::hehe::rofl:

δεν μπορώ να περπατήσω, δε με βαστάν τα πόδια μου... Τι το ήθελα Παν/πολη-Πλάκα (και μετά βόλτα) με τα πόδια; Πρέπει να περπάτησα πάνω από 10χλμ

Έμαθα ότι θα ανοίξει Zara στη Καλαμάτα. Εσείς τσακάλια, ξέρετε τίποτα;

φυσικα και ξερω,εχει κλεισει το κτιριο του βαρνακιωτη:nerd::mobile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.