Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Chosen, θές να συζητήσουμε δημόσια αυτά που έλεγες στον AN7 ή σε πμ ή msn?

Nice ρε φίλε...νόμιζα πώς είμασταν οκ, αλλά δεν το νομίζω τώρα πια, είναι αυτό που είχα πεί πιο παλιά..απο μπροστά φίλοι, απο πίσω τα μαχαίρια.

Αυριο 3η φορα θα δωσω για διπλωμα. Αντε να δουμε... αν και ειμαι σιγουρος πως θα κοπω οπότε ... black future I foresee master Yoda.

Αυριο 3η φορα θα δωσω για διπλωμα. Αντε να δουμε... αν και ειμαι σιγουρος πως θα κοπω οπότε ... black future I foresee master Yoda.

Αφου το ξερεις γιατι πας εξ'αρχης ? :hang3:

Σ'αρεσει να πληρωνεις παραστασεις ? :slap:

Περαστικά, κάτι τέτοια ακούω και αφενός τσαντίζομαι και αφετέρου σκέφτομαι πόσο καλά είμαι με τον ΟΤΕ

Καλή επιτυχία μαν, το χεις δικό σου είναι.

Και άμα έχεις την ίδια εξετάστρια κατς της και ένα χαστούκι από μένα. :p

Καλή επιτυχία μαν, το χεις δικό σου είναι.

Και άμα έχεις την ίδια εξετάστρια κατς της και ένα χαστούκι από μένα. :p

Καλη τυχη Πανεα.Εγω προτεινω να φτιαξεις αποψε μια πιτσα,και αυριο να πας να της σκασεις ενα χαστουκι με την πιτσα.Δηλαδη να της δωσεις αυτο που αναφερεται στην βιβλιογραφια ως πιτσοσκαμπιλο.

ωραια μερα σημερα

1.ηρθε το λαπτοπ

2.κλεβω 24αρα φορθνετ με φουλλ σημα, ειναι ολη μερα διαθεσιμη

3. πηγα για φαι σε ισπανικο εστιατοριο με φιλους/ες.

μονο εργαστηριο αυριο το πρωι να μην ειχα :p

Το παιδί είναι γκαγκάουβιτς :to_pick_ones_nose3:

ss6idiy67eeae1276uxr.jpg

Και εγένετο block :nerd:

χαχ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χ0αχ0

το παιδακι ειναι ελεος:nerd:

ειναι αυτος ενας......

Τεσπα σημερα βαριεμαι αφοριτα το μαθημα σε 2 λεπτα φευγω και απο οτι φαινεται η ψυχοσωματικοσχολικοδημιουργικοτητα μου θα καταστραφει :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.