perp Οκτώβριος 30, 2008 #13706 Οκτώβριος 30, 2008 Προς καναν αεροπορικο τυπο α-λα perp/gbakΑμα εχω e-ticket σε pdf, τυπωμενο, θελω τιποτε αλλο για να πεταξω? Πρεπει δηλαδη να παω σε κανα πρακτορειο να το... "επικυρωσω" (διαλεκτος γραφειοκρατικου Ελληνικου δημοσιου) και να το ανταλλαξω με κανονικα εισητηρια?Αν οχι, ποσην ωρα πριν πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο για να βγαλω το κανονικο εισητηριο?Φανταζομαι δεν εχει φασαρια η ολη διαδικασια και ειναι φιξ.Αν και λίγο καθυστερημένα να απαντήσω...Το μόνο που χρειάζεσαι για check-in αν εχεις ηλεκτρονικό εισητήριο ειναι να έχεις ταυτότητα ή διαβατήριο... Τίποτα αλλοΚαλό ειναι βέβαια να έχει μαζί τον αριθμό του ηλεκτρονικού εισητηριου που είναι ενας 13ψήφιος άριθμός γιατί πολλές φορές οι πράκτορες κάνουν αλχημείες ή το συστημα δεν σε βρίσκει. Αν σου έχουν εκδώσει όμως χάρτινο εισητήριο (λίγο σπάνιο) θα πρέπει απαραίτητα να το έχεις μαζί σου, διαφορετικά... νέο εισήτηριο ή δεν ταξιδεύεις.Με ηλεκτρονικό εισιτήριο μπορεις να κάνεις web-check in (που ειναι πιο ευκολο, αποφευγεις ουρές) είτε check-in στα self-service kiosks στο αεροδρόμιο ακόμα στην περίπτωση που υπάρχουν αποσκευές (το last ειναι dictated by IATA πλέον)
Aligator21 Οκτώβριος 30, 2008 #13707 Οκτώβριος 30, 2008 πολύ σπαρίλα σήμερις...Ρίχτε καμιά ιδέα να περάσει η ώρα... πωπω φρίκη
dellman Οκτώβριος 30, 2008 #13710 Οκτώβριος 30, 2008 Δυστυχώς οπότι φαίνεται η ζημιά στο χέρι είναι πιο σοβαρή και άντε να δούμε τι θα γίνει...
dellman Οκτώβριος 30, 2008 #13712 Οκτώβριος 30, 2008 Χρόνια τενοντίδα 10 μέρες στο γύψο το είχα αλλά και πάλι δεν πολυνιώθει
GoriLLakoS Οκτώβριος 30, 2008 #13715 Οκτώβριος 30, 2008 Πήγα να απαντήσω στο θέμα με τα xtreme members, αλλά στην πορεία συνηδητοποιήσα πώς θα χαλούσα το θέμα με τις απαντήσεις καθώς και είναι άκυρες για τονσκοπό του thread, οπότε και κάνω εδώ το quote. Δεν θα σταθώ στο θέμα...δεν έχω τίποτα να πώ περί αυτού..καλά κάνει και το lab και το ME και κάνει αυτήν την κίνηση. Ειλικρινά όμως Trooper, αν κάποιος είναι μια έτσι και μια γιουβέτσι, αυτός είσαι εσύ. Στην φασαρία με τα ME παλιά, ήσουν απο τους πρώτους που έκραξες, μετά έστειλες πμ για διαλεγμένο E6600 και μετά για διαλεγμένες Gskill 8500. Δηλαδή, στο forum και καλά έκανες τον καλό και έπερνες το μέρος του κόσμου, και απο την πίσω πλευρά...έκανες το αρνάκι και ζητούσες αυτά που αρνιόσουν δημόσια. Αν κάτι με έχει ξενερώσει σε όλη αυτήν την ιστορία και έχω πάψει να ασχολούμε με όλα αυτά τα πράγματα είναι η συμπεριφορά μελών...άλλο να βοηθήσω τους φίλους μου και άλλο να βοηθήσω κάποιον και μετά να μάθω πώς απο πίσω μου λέει μ@μ@κίες..ειλικρινά ξενερώνω...ΑΛΛΑ απ'ότι έχω μάθει απο την μικρή μου εμπειρία στην ζωή γενικότερα και στα forum ειδικότερα, δεν φτάνει ένας ή 10 ή 100 να αλλάξουν την γνώμη όλων. Ο καθένας έχει την γνώμη του, σωστή ή λάθος η οποία και διαμορφώνεται απο πολλούς παράγοντες που δεν μπορεί κανένας να τους διαμορφώσει μόνος του. Την κύρια γνώμη την διαμορφώνει η μάζα και είναι αδύνατον να αλλάξει αν η μάζα δεν την αλλάξει απο μόνη της !
dpresv Οκτώβριος 30, 2008 #13716 Οκτώβριος 30, 2008 Χρόνια τενοντίδα 10 μέρες στο γύψο το είχα αλλά και πάλι δεν πολυνιώθειτενοντίτιδα είναι μακράν το πιό γ@μhμ3νο πράγμα που υπάρχει. έπαθα πέρυσι τον ιούνιο μία τενοντίτιδα στο πιό άκυρο σημείο στο πέλμα (το βλέπανε οι γιατροί και γελαγανε, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα μου λέγανε). έκανε ένα χρόνο να μου περάσει και όταν καλυτέρεψε λίγο με χτύπησε τενοντίτιδα στον αχίλλειο, μάλλον γιατί δεν πάταγα το πόδι σωστά (λόγω της προηγούμενης). τέσπα, περαστικά....
KoMM Οκτώβριος 30, 2008 #13717 Οκτώβριος 30, 2008 Για Μωρά στη Φωτιά λες; Βγήκε το live και το dvd? εμενα τα παιδια που πηγαν μου ειπαν οτι αγορασανετο 4πλο.Τωρα τι εχει μεσα δε θυμαμαι. Θα τους χασω και στα Γιαννενα -παλι-....
greekfragma Οκτώβριος 30, 2008 #13718 Οκτώβριος 30, 2008 24ωρη το ΜΕΤΡΟ.24ωρη και η φορθνετκομμενο και το νερο απο τις 7 το πρωι λογω εργασιων.αουγκα:mamba:
RootX Οκτώβριος 30, 2008 #13719 Οκτώβριος 30, 2008 Ώ ρε τι έχει να γίνει έτσι και μου κάτσει η δουλειά στην Καραϊβική... ποιος είδε τον Άκη και δεν τον φοβήθηκε :hehe:
winters Οκτώβριος 30, 2008 #13720 Οκτώβριος 30, 2008 Ώ ρε τι έχει να γίνει έτσι και μου κάτσει η δουλειά στην Καραϊβική... ποιος είδε τον Άκη και δεν τον φοβήθηκε :hehe: ε σιγα.. θα μαυρισεις λιγο παραπανω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.