Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το βλέπαμε από το σχολείο, είχε γίνει μαύρος όλος ο ουρανός :p

Ίσως περάσω να το δω το απόγευμα (μπαα :no: )

ναι, κατι φιλοι που πηγαν μου παν οτι ηταν καλη συναυλια.Υπηρχε και το 4πλο δισκακι τους και το θελω :(

Για Μωρά στη Φωτιά λες; Βγήκε το live και το dvd?

To νεο cd των AC/DC εγινε νουμερο 1 σε 29 χωρες και η eurotour που θα κανουν (περιπου 15χωρες-30 συναλιες) εγινε sold out σε 12 λεπτα [μεσο ορο] :flag::flag:

Καλησπέρα η ώρα είναι 8 και 12 πρώτα λεπτά. Μόλις παράγγειλα πίτσα. Άναψα ένα τσιγάρο. Επειδή ξέρω ότι καίγεστε να μάθετε, σας λέω πως είναι ένα ΜΑΡΜΠΟΥΡΟ light king size. Κάθομαι ομπρός στην οθόνη και πληκτρολογώ δίχως λόγο. Είναι πίσσα σκοτάδι έξω. Οι κουρτίνες μου είναι χρώμα μπεζ με σχέδια...

Καλησπέρα μόλις έχω κάνει ναργιλέ με γεύση μήλο, έχω καταβροχθήση ένα γιαουρτλού, έχω πιεί 1 ποτήρι μαλαματίνα και 3 ρακόμελα, έχω φάει 1 ολόκληρη tobleron για την πάρτυ μου και σας καληνυχτίζω. :big_boss:

:crazy:πηρε φωτια ενα μαγαζι στη καλαματα(alma sport)......................χαμος εγινε!:crazy:

Ωχ αυτο δεν ειναι με αθλητικά κλπ?

Μπουρλότο κανονικό πρέπει να έγινε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.