jpavly Οκτώβριος 29, 2008 Author #13664 Οκτώβριος 29, 2008 niah.μου τη σπαει να δημιουργουνται θεματα για ενα πραγμα που καλλιστα ενας που εχει ηδη την εμπειρια μπορει να μου απαντησει και εδω απλως θετωντας 2-3 σωστα επιχειρηματα και facts. so if not ote ,what to choose.(except tellas cause it sucks) Εμένα μου τη σπάνε περισσότερο δύο πράγματα: 1) Να έχει ξανασυζητηθεί αυτό που θες, και ναι, έχουμε ένα super duper feature που το λένε 2) Να ρωτάς κάτι εδώ και να μείνει η απάντηση μόνο για την πάρτη σου, μη συνεισφέροντας στους υπόλοιπους. Άσε που οι περισσότερες ερωτήσεις δεν παίρνουν μία απάντηση μόνο. Για αυτό έχουμε πει 1.000 φορές, όχι ερωτήσεις στο ΠΟΘ.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 29, 2008 #13668 Οκτώβριος 29, 2008 @VIL κεφάκια βλέπω ε... Τι έγινε?Έστυσες καμια υδρόψυξη το πρωί ?
KoMM Οκτώβριος 29, 2008 #13669 Οκτώβριος 29, 2008 αυτη η ιωση ...φφς. Ειπα να ρθω 10 μερες αθηνα να τα σπασω, και εχω βγει 2 βραδια..εχασα και τα μωρα χτες -προχτες -στη φωτια-...
SLN Οκτώβριος 29, 2008 #13670 Οκτώβριος 29, 2008 Προς καναν αεροπορικο τυπο α-λα perp/gbakΑμα εχω e-ticket σε pdf, τυπωμενο, θελω τιποτε αλλο για να πεταξω? Πρεπει δηλαδη να παω σε κανα πρακτορειο να το... "επικυρωσω" (διαλεκτος γραφειοκρατικου Ελληνικου δημοσιου) και να το ανταλλαξω με κανονικα εισητηρια?Αν οχι, ποσην ωρα πριν πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο για να βγαλω το κανονικο εισητηριο?Φανταζομαι δεν εχει φασαρια η ολη διαδικασια και ειναι φιξ.
astrolabos Οκτώβριος 29, 2008 #13671 Οκτώβριος 29, 2008 αυτη η ιωση ...φφς. Ειπα να ρθω 10 μερες αθηνα να τα σπασω, και εχω βγει 2 βραδια..εχασα και τα μωρα χτες -προχτες -στη φωτια-... Βγήκαν καλοψημένα;
DJD Οκτώβριος 29, 2008 #13672 Οκτώβριος 29, 2008 Προς καναν αεροπορικο τυπο α-λα perp/gbakΑμα εχω e-ticket σε pdf, τυπωμενο, θελω τιποτε αλλο για να πεταξω? Πρεπει δηλαδη να παω σε κανα πρακτορειο να το... "επικυρωσω" (διαλεκτος γραφειοκρατικου Ελληνικου δημοσιου) και να το ανταλλαξω με κανονικα εισητηρια?Αν οχι, ποσην ωρα πριν πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο για να βγαλω το κανονικο εισητηριο?Φανταζομαι δεν εχει φασαρια η ολη διαδικασια και ειναι φιξ.Όσες φορές έχω πετάξει δεν είχα καν το εισιτήριο εκτυπωμένο. Απλά έδινα διαβατήριο και με βρίσκανε. Απλά έχετε το μαζί σου σε περίπτωση που σπάσει ο διάολος το ποδάρι του. Δε βγάζεις κανονικό εισιτήριο, πας κάνεις checkin και σου δίνουν το boarding pass.
deninho Οκτώβριος 29, 2008 #13673 Οκτώβριος 29, 2008 web check in δε μπορείς να κάνεις Σόλωνα; Αυτό θα σου λύσει τα χέρια
SLN Οκτώβριος 29, 2008 #13675 Οκτώβριος 29, 2008 1) Διαβατηριο δεν παιζει...Με το ζορι προλαβα να βγαλω νεα ταυτοτητα. Ελπιζω να κανει, αλλιως την κατσαμε. 2)web check-in το ειδα, αλλα λεω ασε να παμε αεροδρομιο νωρις να κατσουμε να ξυσουμε εκει κανα 2ωρο (ετσι κι αλλιως μια φορα πεταμε την 4ετια) 3) Ψοφα βλακομετρο!
deninho Οκτώβριος 29, 2008 #13676 Οκτώβριος 29, 2008 για που το έβαλες Σόλων; Αν πας σε χώρα εντός συνθήκης Τεντεν (κάποιοι την λένε Σενγκεν ) αρκεί η νέα ταυτότητα. Αλλιώς, δεν
KoMM Οκτώβριος 29, 2008 #13677 Οκτώβριος 29, 2008 Βγήκαν καλοψημένα; ναι, κατι φιλοι που πηγαν μου παν οτι ηταν καλη συναυλια.Υπηρχε και το 4πλο δισκακι τους και το θελω
SLN Οκτώβριος 29, 2008 #13678 Οκτώβριος 29, 2008 για που το έβαλες Σόλων; Αν πας σε χώρα εντός συνθήκης Τεντεν (κάποιοι την λένε Σενγκεν ) αρκεί η νέα ταυτότητα. Αλλιώς, δεν intra-schengen θα ειμαι, γιαυτο και ειμαι ψιλο-ηρεμος. Απλα ελεγα μηπως ειναι τα πραγματα "μια ετσι-μια γιουβετσι" αναλογα πως θα ξυπησει το πρωι ο "ελεγχος" και αμα θα του κατσει η γυναικα του το προηγουμενο βραδυ
VIL Οκτώβριος 29, 2008 #13679 Οκτώβριος 29, 2008 @VILκεφάκια βλέπω ε... Τι έγινε?Έστυσες καμια υδρόψυξη το πρωί ? Ναί έχω κεφάκια και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε (που έλεγε και ο πατριώτης σου) Υδρόψηξη έχω, λίγο συμπλήρωμα θέλει και είναι ΟΚ Αλλά θα (στήσω) μία έτσι να βρίσκεται
astrolabos Οκτώβριος 29, 2008 #13680 Οκτώβριος 29, 2008 intra-schengen θα ειμαι, γιαυτο και ειμαι ψιλο-ηρεμος. Απλα ελεγα μηπως ειναι τα πραγματα "μια ετσι-μια γιουβετσι" αναλογα πως θα ξυπησει το πρωι ο "ελεγχος" και αμα θα του κατσει η γυναικα του το προηγουμενο βραδυ Κάνουν τα ΚΑΠΗ ταξίδια για ιαματικά λουτρά και στα εξωτερικά;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.