Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ρε παίδες για ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.e-tipos.com/newsitem?id=57651

άντε πάλη.:rubik:

Πάλης ξεκίνημα

νέοι αγώνες

οδηγοί της ελπίδας

οι πρώτοι νεκροί.

Όχι άλλα δάκρυα

κλείσαν οι τάφοι

λευτεριάς λίπασμα

οι πρώτοι νεκροί.

Λουλούδι φωτιάς

βγαίνει στους τάφους

μήνυμα στέλνουν

οι πρώτοι νεκροί.

Απάντηση θα πάρουν

ενότητα κι αγώνα

για νά 'βρουν ανάπαυση

οι πρώτοι νεκροί.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ποσες θερμιδες ειναι περιπου το μεγαλο ποπ κορν απτα Village?? Γνωριζουμε??

Δεν είναι τόσο το ποπ κορν όσο τα τρανς λιπαρά που το ψήνουνε.

Συνήθως μαργαρίνη από φοινικέλαιο με ένα κάρο πρόσθετα που παραμένει άοσμη- άγευστη σε παρατεταμένη θερμοκρασία.

Συν το αλάτι που ρίχνουν με το φτυάρι για να φτιάξουν γεύση.

Τα 100 γρ στο Village πρέπει να περνάνε τις 500

Πάλης ξεκίνημα

νέοι αγώνες

οδηγοί της ελπίδας

οι πρώτοι νεκροί.

Όχι άλλα δάκρυα

κλείσαν οι τάφοι

λευτεριάς λίπασμα

οι πρώτοι νεκροί.

Λουλούδι φωτιάς

βγαίνει στους τάφους

μήνυμα στέλνουν

οι πρώτοι νεκροί.

Απάντηση θα πάρουν

ενότητα κι αγώνα

για νά 'βρουν ανάπαυση

οι πρώτοι νεκροί.

Παντρεύτηκες μάστορα;

Πάλης ξεκίνημα

νέοι αγώνες

οδηγοί της ελπίδας

οι πρώτοι νεκροί.

Όχι άλλα δάκρυα

κλείσαν οι τάφοι

λευτεριάς λίπασμα

οι πρώτοι νεκροί.

Λουλούδι φωτιάς

βγαίνει στους τάφους

μήνυμα στέλνουν

οι πρώτοι νεκροί.

Απάντηση θα πάρουν

ενότητα κι αγώνα

για νά 'βρουν ανάπαυση

οι πρώτοι νεκροί.

Καλά βρε ούτε ένα λάθος δεν σηκώνεται :D αμέσως να το κριτικάρεται :thank_you2: αλλά και έτσι αγώνες βλέπω:rant: και (πάλη).

Α auris παρελήφθη :inlove:

Καλά βρε ούτε ένα λάθος δεν σηκώνεται :D αμέσως να το κριτικάρεται :thank_you2: αλλά και έτσι αγώνες βλέπω:rant: και (πάλη).

Το άλλο με τον αλεξ το ξέρεις ?

Τα λίγα θέλουν τα πολλά και τα πολλά τα λίγα : P

(Omg γίνομαι ΓιανγκΤ :p)

Όχι με το νετ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ευτυχώς

(το βρήκα)

Τα μόνα προβλήματα που έχω είναι πως δεν έχω ήχο στον ff και πως επειδή η κάρτα γραφικών είναι παλιά δεν βρίσκει driver

Τίποτα, όποιος έχει περάσει από Windows, Linux ΔΕΝ πάει!

Όχι pidgin s@cks! με ebuddy είμαι

P.S. Μην αρχίσεις να μιλάς κι εσύ Λολκατιανά γιατί θα σε πλακώσω στις φάπες :p

Ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει να κάνει κυρίως με την αδυναμία του χαρακτήρα κι όχι με την άτιμη την κενωνία.

Έχω φίλους που τους πήγαν όλα στραβά στη ζωή τους, χάσανε γονείς, χάσανε λεφτά, ζητάγανε από τον χασάπη κανένα μεγάλο κόκκαλο "για τον σκύλο τους" για να το πάρουν να το βράσουν και να φάνε σούπα, και κατέληξαν οι καλύτεροι οικογενειάρχες.

Και ξέρω και άτομα με άνετη ζωή, χαρτζιλίκι από τον μπαμπά, αμάξι στα 18 δωράκι από τον μπαμπά και κατέληξαν να σέρνονται σα τα σκουλήκια.

Αδυνατώ να συμπονέσω τους ναρκομανείς, με μόνη εξαίρεση να σε απήγαγαν και να σου κάρφωσαν την βελόνα με το ζόρι στη φλέβα. Όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις (imho) άξιες της μοίρας τους...

Καθηστερημένα, αλλά totally agree.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν τους λυπάμαι, αλλά είναι άξιοι της μοίρας τους. Όλοι ξέρουμε, μάθαμε, ακούσαμε τι μλκία είναι τα ναρκωτικά, από κει και πέρα ο εθισμός δεν είναι δικαιολογία.

Και ναι, όποιος θέλει ξεκόβει. Όποιος βολεύεται σε πλάτες κόσμου, βλέπε καημένη γκόμενα που τον αγαπάει και πιστεύει θα γίνει καλά, δεν έχει καμία διάθεση να το κάνει.

Κι ομως,ενα πολυ ισχυρο ναρκωτικο κυκλοφορει στην αγορα ελευθερα.Γιατι αραγε $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ?

"In many studies it has been shown to be more addictive than cocaine and heroin"

"40–60 mg (0.5-1.0 mg/kg) can be a lethal dosage for adult humans. This designates nicotine as an extremely deadly poison. It is more toxic than many other alkaloids such as cocaine, which has an LD50 of 95.1 mg/kg when administered to mice. Spilling a sufficient concentration of nicotine onto the skin can result in poisoning or even death since Nicotine readily passes into the bloodstream from dermal contact."

:hi:

μόλις γύρισα από μπάλα... ~6km περπάτημα το μεσημέρι, και ποιος ξέρει πόσα km τρέξιμο τώρα το βράδυ, αύριο δε θα μπορώ να σταθώ στα πόδια μου :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.