Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Όχι βρε.

Συμφωνώ ότι βγαίνουν εκτός ορίων αλλα πραγματικά τους πονάω αυτούς τους ανθρώπους...

Είναι σε άσχημο σημείο που ποιός ξέρει τι τους έφερε...

Άμα κάποιος σου την έπεφτε και σε πλάκωνε , θα τον λυπόσουν; :mamba:

@jimakos: Το ακατοίκητο φταίει.. όλοι γνωρίζουν τι προκαλούν τα ναρκωτικά, παρά ταύτα μπλέκουν με αυτά

@racer: λίγο δύσκολα θα στην πέσει, ένας μόνος του, γιατί με ένα σπρώξιμο θα πέσει κάτω και δε θα μπορεί να ξανασηκωθεί

Το πρόβλημα με το αυτοκίνητο ήταν η φρίκη που τρως 6 παρά το πρωί, όταν ετοιμάζεσαι να πας στο αεροδρόμιο, και βλέπεις σπασμένο το τζάμι. Ευτυχώς μόνο για λεφτά ψάξανε (πήρανε κάτι ψιλά που είχε στη θήκη μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων) Ούτε χαλάσανε κάτι, ούτε πήραν κάτι άλλο (στερεοφωνικό που χου). Κι ευτυχώς η ασφάλεια περιλαμβάνει θραύση υαλοπινάκων, οπότε δεν μας στοίχησε και τίποτα

και εκεινη την στιγμή έβλεπα το wazz up vid και λέω..η ιδέα μου θα είναι :hehe:

waaaaazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaa

Το θέμα της Τατιάνας τα σπάει :suicide2: Δόκτορ γ......ς καλά αυτός, αλλά το θέμα για συζήτηση είναι για κλάματα (τουλάχιστον)..... υποβιβάζει την νοημοσύνη των θεατών (ανεξαρτήτου ηλικίας) και στους μικρότερους-ες δημιουργεί λάθος πρότυπα και αυτό είναι ότι χειρότερο.:wall: Τουλάχιστον ΑΙΣΧΟΣ.

(Α ξέχασα 4 και σήμερα) και πάνω που το έγραφα με πήρε τηλέφωνο αντιπρόσωπος και μου είπε έλα το τουτούνι σου ήλθε.

Έφυγάαααααααα :happy2::crazy_pilot::dance3:

@ racer ακόμα και μαχαίρι να έχει ρε φίλε και τα λεφτά να μου πάρει εγώ θα εξακολουθήσω να τον λυπάμαι. Μην σου πω μετά απο περιστατικό που μου πήραν 8 ευρό τους λυπάμαι ακόμα πιο πολύ.

@deninho δεν είναι πάντα έτσι απλό. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη.

1 λάθος όμως στα ναρκωτικά = εθισμός. Αν σε κάποιων με ψυχολογικά , οικογενιακά κτλ προβλήματα κάτσει η στιγμή να κάνει το λάθος, θα τον κυνηγάει όλη του την ζωή.

Μέχρι να πεθάνει (συνήθως)κάτω από την μεγαλύτερη ξεφτίλα.. Μόνος , άφραγκος , ταπεινωμένος κτλ.

Επίσης έχω δει ρεπορτάζ και ρεπορτάζ και έχω ακούσει και πολλές φορές να λέγετε για την ανικανόητα της ελλάδας στο θέμα. Δεν υπάρχουν κέντρα απεξάρτησεις ικανά για τίποτα.

Και σ'αυτά που υπάρχουν ακόμα και ένας εθισμένος λυγίζει απο την γραφειοκρατεία.

Επισης τα πρεζάκια κυρίως νιώθουν την διάκριση παντού. όλοι προληπτικά τους αποφεύγουν. Ακόμα και αν το συγκεκριμένο πρεζόνι δεν έχει κλέψει ποτέ.

Όλοι τους κοιτάνε κάπως.

Είναι πονεμένοι και εμείς τους λέμε μαστουρομένους και δεν τους βοηθάμε.

Ξέρεις πόσα κέντρα αποτοξινωσης ΔΕΝ δέχονται ναρκωμανείς σε στάδιο τελειωτικό?

Τα παλιά πρεζόνια της ομονιας λες να μην δοκίμασαν να πάνε?

Τα 2/3 των ναρκωμανών έχουν δοκιμάσει να πάνε σε κέντρο απεξάρτησης και εδώ στην ελλάδα δεν κατάφεραν τίποτα.

Υπάρχουν κάποια video στο youtube πολύ αξιόλογα.

Θα συνιστούσα να τα δείτε! ;)

τζιμακο...για να πεσεις σε εξαρτηση θες 2-3 δοσεις στα βαρια ναρκωτικα...1 να πουμε ΟΚ για την εμπειρια...απο την 2η και μετα το πραγμα αλλαζει.αυτο περι ενος λαθους ειναι υπεραπλουστευση.Και φυσικα ειναι 100% επιτευξιμη η απεξαρτηση,αν και σωματικα επιπονη.Υπαρχει κοσμος που πειραματιζεται με ντραγκς αλλα δεν καταντα σαν τα πρεζακια της Ομονοιας.Σε μεγαλo Πανεπιστημιo της Αγγλιας παιζει νταφου πχ και και καποιες φορες οχι μονο στους μαθητες ;)

Επίσης έχω δει ρεπορτάζ και ρεπορτάζ και έχω ακούσει και πολλές φορές να λέγετε για την ανικανόητα της ελλάδας στο θέμα. Δεν υπάρχουν κέντρα απεξάρτησεις ικανά για τίποτα.

αυτο ειναι λαθος.Γινεται δουλεια στα κεντρα απεξαρτησης (και κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ειναι τιποτα δημοσιουπαλληλισκοι,σε αυτα πηγαινουν και εθελοντες η τελειοφοιτοι Κοινωνιολογιας/ψυχολογιας/νεα παιδια τελος παντων για πρακτικη,τα οποια καθε αλλο παρα γραφειοκρατια προωθουν)..αλλα η πλειοψηφια των τζανκιζ κατηγορει για τα παντα το κακο συστημα κλπ..Και δεν ειναι ολοι τους τιποτα θεοφτωχοι που τους εριξε η κακια η μοιρα εκει...

Απο κει και περα,αν καποιος τοχει σαν χαρακτηρας,ειναι ικανος να καει κι απτο Counter Strike,το οποιο βιολογικα δεν προκαλει εθισμο αποσο γνωριζω (αλλα υπαρχει στο νετ περιπτωση ατομου που επαθε ελκη κατακλισης απο το πολυ παιχνιδι)...Η μηπως να πουμε για wow?

Δεν μιλάω για κοκάκιδες της εκάλης.

Κυρίως για ηρωινομανείς.

Αυτοί κλέβουν , απομονώνονται κτλ..

Τώρα διαφωνούμαι σε μερικά αλλά είναι μεγάλη κουβέντα..

ουτε εγω αναφερομαι σε χαι κλας χρηστες.Απλα ειναι αστοχο να νομιζουμε πως υπαρχουν μονο αυτη και τα φτωχα πλην τιμια παιδια που τους εριξε ο Ευλογητος απο την λαμψη στο ποτο την σκονη και ζαλιστηκαν κλπ.Υπαρχουν και χρηστες απο μια χαρα νορμαλ οικογενειες χαμηλομετριου εισοδηματος που μπορουν να ζησουν την ζωη του average Joe.

Ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει να κάνει κυρίως με την αδυναμία του χαρακτήρα κι όχι με την άτιμη την κενωνία.

Έχω φίλους που τους πήγαν όλα στραβά στη ζωή τους, χάσανε γονείς, χάσανε λεφτά, ζητάγανε από τον χασάπη κανένα μεγάλο κόκκαλο "για τον σκύλο τους" για να το πάρουν να το βράσουν και να φάνε σούπα, και κατέληξαν οι καλύτεροι οικογενειάρχες.

Και ξέρω και άτομα με άνετη ζωή, χαρτζιλίκι από τον μπαμπά, αμάξι στα 18 δωράκι από τον μπαμπά και κατέληξαν να σέρνονται σα τα σκουλήκια.

Αδυνατώ να συμπονέσω τους ναρκομανείς, με μόνη εξαίρεση να σε απήγαγαν και να σου κάρφωσαν την βελόνα με το ζόρι στη φλέβα. Όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις (imho) άξιες της μοίρας τους...

Γιατι ενας γιατρος (αν ειναι γιατρος τεσπα) δεν μπορει να παιξει σε τσοντα δεν το καταλαβαινω...

Δλδ οταν 8α του πας την 80 ετων γιαγια σου για εξεταση θα φοβασαι μην την απαυτωσει ?

ελεοΣ δλδ.... :hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.