Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Σήμερα ειδα το αφεντικό της πλαίσιο στην ΦΑΜΠΡΙΚΑ γερός ψυλός και κούτσαινε γεροδεμένος ο τύπος.:dots:

αααα αυτος ειναι ο πεθερουλης που λεγαμε? μπας κ εχεις inside info για ξεστοκαρισματα?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
αααα αυτος ειναι ο πεθερουλης που λεγαμε? μπας κ εχεις inside info για ξεστοκαρισματα?

Μακαρι να ηταν αυτος ο πεθερουλης αλλα οχι:smoke:, ο πραγματικος πεθερουλης συμβιβαζεται με την ειδεα που ειμαι με την κορι του:hehe:.

Αντι να ρωτήσεις ημιτελή ερώτηση εδώ, μπορείς να κάνεις ένα νέο θέμα και να την ρωτήσεις ολόκληρη εκεί.

παραιτήθηκε ο Ρουσόπουλος...

Κάτι βρωμάει άσχημα εδώ.

τις αμολαει ο νικοπολιδης για αυτο σου μυριζει :pleasantry:

Crazy packet....:wall:

Αναμενομενο ηταν να ληφθουν καποια μετρα αλλα το πακετωμα ειναι μεγαλο...

Αντε τωρα να δουμε που θα καταληξουμε. :boxed:

στα παλια καλα λημερια :neo:

2 πραγματα συμβαινουν.......ειμαι ο superman και παραλληλα ειμαι και ο super-godemn-man.

(μολις καταφερα να γεμισω chicken sauce ολο το χωρο του δωματιου συμπεριλαμβανομενων της οθονης των ηχειων του ρουτερ του γραφειου του τοιχου διπλα στο γραφειο και του πυργου με τα σιντι που εχω διπλα μου)

εκει που εριχνα τη chicken sauce πανω στο φαγητο εκσφενδονιστηκε σπαζοντας στα 2 ολο το μπολακι με τη sauce.

:tw:

2 πραγματα συμβαινουν.......ειμαι ο superman και παραλληλα ειμαι και ο super-godemn-man.

(μολις καταφερα να γεμισω chicken sauce ολο το χωρο του δωματιου συμπεριλαμβανομενων της οθονης των ηχειων του ρουτερ του γραφειου του τοιχου διπλα στο γραφειο και του πυργου με τα σιντι που εχω διπλα μου)

εκει που εριχνα τη chicken sauce πανω στο φαγητο εκσφενδονιστηκε σπαζοντας στα 2 ολο το μπολακι με τη sauce.

:tw:

epic-fail.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.