Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

να ξεκαθαρισω κατι.σε καμια περιπτωση δεν τα εχω βαλει με jomaco21,hayabusa,levelone.τους νιωθω σαν φιλους μου.απλος με ενοχλεισε που εφαγα ban για ενα post και τωρα η σελιδα 666 ειναι γεματη posts απο ενα ατομο.οποιο και να ειναι αυτο.

να χαλασω την ομορφη σας συζητηση και να προτεινω να παιξουμε ενα παιχνιδακι????

Το παιχνιδι λεγεται hide&seek ...

Καπου μεσα στις σελιδες του eshop και του πλαισιου εχει κρυφτει μια ασυρματη καρτα δικτυου που παιζει σε vista64.

Mπορειτε να τη βρειτε???

Εγω το παιζω εδω και μια ωρα και δεν την εχω βρει :faqing_ultra_extra_rant_smiley:

μαμω τα 300δις για vistopromotion!!

Δεχομαι να φαω ban και μια και δυο βδομαδες(που καταχραζομαι το ποθ)....αρκει να παραγγειλω σημερα καρτα που να παιζει σε 64βιτα vista

εδιτ

κλασσικα...με το που ποσταρα ξεπηδησε μπροστα μου!!:flag:

Και εννοειται δεν ειναι ετοιμοπαραδοτη!(οχι που θα πηγαινε κατι καλα σημερα)

φίλος, τόσο η level1 wnc-0300 όσο και μια ξεχασμένη netgear μου, παίζουν άριστα σε vista 64 :) Με τη l1 είμαι αυτή τη στιγμή ;)

εδιτ: για πες και ποια είναι :)

σημερα εκανα το δευτερο μαθημα στο Suibukan, και νιωθω αλλος ανθρωπος ειλικρινα....

τελειως διαφορετικη η αισθηση εκγύμνασης σε σχεση πχ με τρεξιμο.

υ.γ http://www.suibukan.com/

Αρκετά ενδιαφέρουσα η παραλλαγή του karate που αναφέρεις, θα πρότεινα επίσης το παραδοσιακό aikido ή και yoshinkan aikido για τους πιο "θερμόαιμους".

και το aikido ειναι ωραιο. γενικα νομιζω τα ''παραδοσιακα'' ειναι πολυ ποιο χρησιμα απο τα αγωνιστικα, τουλαχιστον σε επιπεδο αυτοαμυνας.

μιας και θελω ετοιμοπαραδωτο επαιξα μια netgear 311 και ενα zyxel usbaki

H linksys μπουκοταρει τα 64βιτα??

Υ.Γ

Πες μου οτι ξεχασμενη netgear σου ειναι διαμαντι και για καποιο αλλο λογο ειναι απλα "ξεχασμενη"!!!??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.