Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
βαρύ διάστρεμμα μεταταρσίου και θλάση ή τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο.

Αυτά είναι...για μια στιγμή μλκίας :(

παλι καλα που δεν επαθες κανα ραγισμα μεταταρσιου που θες 3 βδομαδες ναρθηκα+πατεριτσα...

και σε ειχα προειδοποιησει να πατας πιο ελαφρια το γκαζι.....:dirol:

για κανενα 3μερο νο driving :(

παλι καλα που δεν επαθες κανα ραγισμα μεταταρσιου που θες 3 βδομαδες ναρθηκα+πατεριτσα...

Στο τσακ ήταν το πράγμα.....:baby:

Πατερίτσα..μάλλον χρειάζομαι πάντως γιατι δεν μπορώ να το πολυ πατήσω..ειδικά σε συνδυασμό με τον δικέφαλο

προπερσι ειχα παθει ρωγμωδες καταγμα στο μεταταρσιο.

δεν μπορουσα να πατησω για αρκετο καιρο+ και τωρα καμια φορα με ποναει στο ασχετο.

βαρύ διάστρεμμα μεταταρσίου και θλάση ή τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο.

Αυτά είναι...για μια στιγμή μλκίας :(

Δεν είναι δυνατόν με το φορτηγό που κάνεις τη δουλειά σου να θέλεις να τρέξεις σε πίστα.

Βεβαίως θα τουμπάρεις και θα πάθεις ζημιά!!

Πρώτα ελάφρωμα, μετά ενίσχυση μηχανή ημιαξόνια διαφορικό, και ύστερα τα μπαντιλίκια. : D

Δε θέλω κι' άλλη κατάληψη! :jump:

(ή τουλάχιστον άμα κάνουν..... ας κάνουν μέχρι την Παρασκευή :to_pick_ones_nose3: )

και μετά έχει κέρασμα σε όλο το φόρουμ ε ; :D

Ναι 15 κατσίκια (σφαγμένα με τα χεράκια μου), σουβλιστά και με όλα τα αξεσουάρ :hehe:

κάτσε να έλθει πρώτα......:crazy_pilot:

και μενα ο Οτε με πεταξε σημερα για κανα 20min. και χτες ειχα αλλα 1-2 dc ισα ισα να φαω dc απο cod-dota.Οτι πρεπει :hehe:

Κι εμένα η Οτενέτ χθες βράδυ από τις 1 μέχρι άγνωστο. Κατά τις 5 το πρωί δεν είχα ίντερνετ πάντως. :rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.