Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλα μιλαμε σημερα εφαγα πορτα...κυριολεκτικα.Σχολειο,παω να βγω εξω απο την ταξη ωρα διαλειμματος και απο πισω απο την πορτα ηταν ενας εξυπνος ο οποιος δινει μια στη πορτα με το ποδι η οποια πορτα ερχεται ακριβως στο υψος του φρυδιου μου.Απο το πρωι ειμαι με φρυδι X2(+οτι ζαλιζομαι:...:)

Καλα μιλαμε σημερα εφαγα πορτα...κυριολεκτικα.Σχολειο,παω να βγω εξω απο την ταξη ωρα διαλειμματος και απο πισω απο την πορτα ηταν ενας εξυπνος ο οποιος δινει μια στη πορτα με το ποδι η οποια πορτα ερχεται ακριβως στο υψος του φρυδιου μου.Απο το πρωι ειμαι με φρυδι X2(+οτι ζαλιζομαι:...:)

Είχα πάθει κάτι αντίστοιχο στο δημοτικό, όπου ένας φίλος μου έσπρωξε το κεφάλι χωρίς εγώ να προβάλω αντίσταση και κοπάνησα σε ντουλάπι :hehe:

ρε πστ μ...τι ήθελα το ποδοσφαιρο σμρ....

δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου...

Αστράγαλος: RIP

Γόνατο : Demi

Περαστικά! :)

τι στα διαλα ολοι σακατεμενοι ειμαστε σημερα?:...:

Είδες τι κάνουν οι απεργίες? :hehe::D

Τώρα, το αν οι Cataclysm θα μου κάνουν τα κουλά που μου έκαναν τελευταία φορά που είχα ΑΤΙ, ούτως ή άλλως πάλι ο ea6gka θα τ'ακούσει...

Believe it or not,λιγοτερα προβληματα μου εχουν βγαλει οι Catalyst απο τους nforce,οσο περιεργο κι αν ακουγεται

ΥΓ1 ειμαι nvidia

ΥΓ2 εχω ATI VGA σε NV μητρικη :slap: (νομιζω δεν υπαρχει χειροτερος συνδιασμος...)

ΥΓ3 να θυμηθω να φτιαξω την υπογραφη μου

προβλήματα στην αναγνώριση και στην προσαρμογή του κλίματος μας ρε haya

Καλά σου λέει το παιδί γίνε λίγο πιο σαφής (όρε φωτιά που μου άναψες):worship:

Πηξαμε λιγο παραπανω, αργησε να τελειωσει η μαμω-εξατμιση του διαλυτη, φυγαμε 5:50, φυσικα δεν προλαβα κανενα λαωφορειο, μιας που 6 ξαναρχιζε η απεργια τους, οποτε και το πηρα περπατητο απο Ευαγγελισμο, στην Κυψεεεελη.

50 λεπτακια στο χαλαρο περπατηματακι, ανοιξανε και τα πλεμονια μας απο τον καθαρο αερα της Αθηνας:sarcastic:

Υγεια.... :flex:

Τουλαχιστον δεν εχει απεργια η.... Forhtnet. (αφιερωμενο στον Φαρμα. Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στα Δυτικα προαστια και στα disconnects του)

Αντε γιατι τωρα αραξα και εχει prison break ep8 & heroes ep6.

post-1498-1416073683,9943_thumb.jpg

μπορεί να μου πει κάποιος που στα κομμάτια έχω βάλει μια SD 1gb που την ψάχνω εδώ και σχεδόν 24 ώρες; :wall:

Εγώ την έχω βρε :p πέρνα μια από τις Νότιες Κυκλάδες να σου την δώσω.:hehe:

Γιατί να μην έχουν κάθε μέρα στάση εργασίας οι Air Traffic Controllers?

Επι 4ώρες παίζαμε παντομίμα, βολοδέρναμε στα Duty Free, ηπιαμε 2-3 καφέδες, ειπαμε τα νέα μας και φυσικά απολαυσαμε την ηρεμια του αεροδρομιου χωρίς φασαρία απο αεροπλάνα και κόσμο...

Παλιοζωή.... :p:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.