Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

epic spam:

Αγαπητέ φίλους

Είμαστε η ειδική φιλία διεθνή εμπορική εταιρεία. Πρέπει κυρίως πώληση ηλεκτρικών προϊόντων. τέτοιου είδους ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, LCD TV, το Xbox, φορητούς υπολογιστές, DV, όπως το MP4, Global Positioning System, ούτω καθεξής. όλα τα έργα και 12 μήνες διεθνής εγγύηση. Αν θέλετε να αγοράσετε πράγματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα, η εταιρία μας θα ήθελε να προσφέρει περισσότερες εκπτώσεις και τις καλύτερες υπηρεσίες για επιχειρηματική συνεργασία μαζί σας / εταιρείας σας.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Προτείνω παράλληλή λειτουργία ΠΟΘ v2.0 και ΠΟΘ v3.0a

:thank_you2: <-ιδέα μου είναι η μετά την υπόκλιση κάποιος το εκτελεί με shotgun :p

epic spam:

μου έχουν έρθει δεκάδες τέτοιες σαβούρες τις τελευταίες μέρες damn it...αμα τους στείλω κανένα περίεργο αρχειάκι (όχι τίποτα επικίνδυνο ) θα φταίω ; :devil:

ναι, αυτο πώς γινεται αφου ο παγος χανει ογκο οταν λιωνει;

μπαχαχαχαχαχα ΑΑχχχχχ αχαχχαχα σορρυ το ειδα παλι και ελυωσα στο γελιο :haha:

btw performer banned από το ΠΟΘ (για πόσο καιρό, δεν ξέρω ακόμα) γιατί μπήκα και είδα 5-6 posts του σε μια σελίδα.

Αυτό ισχύει για όλους. Α, και δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο, αν υποψιάζεστε ότι περάσατε τα όρια του spamming, τότε μάλλον τα περάσατε ;)

:patsak:

μπαχαχαχαχαχα ΑΑχχχχχ αχαχχαχα σορρυ το ειδα παλι και ελυωσα στο γελιο :haha:

ε καλα και συ , αφου καταλαβαινεις τι ηθελα να πω, απλα δε το πα και πολυ καλα :hehe:

Καλημέρα :lazy:

Την άρπαξα με τα άζωτα.. Τρέχει η μύτη μου και ψιλοπονάει ο λαιμός μου :sick:

welcome to the club (απλά εγώ δεν το έπαθα από τα άζωτα :p)

Καλημέρες :D

Σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση στο εργαστήριο "εισαγωγή στα συστήματα τηλεπικοινωνιών". Ελπίζω να έχει ενδιαφέον το μάθημα :)

καλημέρες :D

Ξέρει κανείς αν πρόκειται να λειτουργήσει αύριο το ΤΕΙ Πειραιά;

Δε νομίζω. Εμείς πάντως λίγο πιο πάνω (ΤΕΙ Αθηνών) θα είμαστε κλειστά ! :D:lazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.