Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εμένα με ακούτε ή τζάμπα πίνω ; :p

εισαι κ συ μελλοντικος developerdeveloperdeveloperdeveloperdeveloper ?

κανονικα μου δουλεψε παντως.

ίσως, αλλά χωρίς visual studio δεν το κόβω :p

Δοκίμασες να το κατεβάσεις ;

edit @ racer: ξεκινάει ο download manager και το κατεβάζει; εμένα μου πετάει error "Failed to load java applet" ή καπως έτσι

edit2: μάλλον λοιπόν το πρόβλημα βρίσκεται σε εμένα...θα ξαναδοκιμάσω αργότερα και αν δεν γίνει τίποτα θα το κατεβάσω αύριο από τη σχολή...μερικά λεπτά υπόθεση θα είναι :D

έλεος...δεν κατέβηκε με φίφη και Οπερα και κατεβαίνει με ΙΕ...

και το θεωρώ παράλογο γιατί χτες το ξεκίνησα με τον φίφη αλλά το ακύρωσα γιατί βαριόμουνα...

κοίτα μπέρδεμα...:blink:

:D

edit: ξεκίνησε σφαίρα και τώρα σέρνεται...damn it, δεν με πάει σήμερα...:wall:

στο σχολειο τωρα εχει συναντηση γονεων με τους καθηγητες:turn::weep::confused::wall:

τελικα ολα οκ σε γενικες γραμμες!ομως στα αρχαια λεει οτι αν συνεχισω ετσι θα με κοψει:whistle2:

τι εννοείς θα σε κόψει; πανεπιστήμιο είναι; νομίζω πως για να κοπείς σε μαθημα στο γυμνάσιο/λύκειο πρέπει να καταβάλλεις ιδιαίτερα φιλότιμες προσπάθειες ;)

:)

κοιταξε να δεις,καφρος δεν ειμαι ουτε φασαρια κανω.απλα σιχενομαι τα αρχαια και δεν ασχολουμε καθολου.πιστευω πως Α λυκειου ενα παιδι εχει κατασταλαξει για το πια κατευθυνση θα ακολουθισει,επομενως 6ωρο αρχαια ειναι 6 ωρες μα****ες.επισης το σχολειο φετος θα ακολουθησει αυστηρη γραμμη στη βαθμολογια με συνεπεια καποιοι να κοπουν:whistle2:

Αυτό που λέει "θα σου κόψω τα αρχ..//" ή κάπως έτσι; Δε θυμάμαι καλά :p

edit: perf pwned :hehe:

οχι με τα νεα τα παω γ******. απλα με το πληκτρολογιο δεν εκπεμπω την καλλιεργεια μου.

επισης δεν εχω ενεργοποιησει την ορθογραφια οπως κανετε ολοι σας, σχεδον και το παιζετε σοφοι:whistle2::smoke:

κοιταξε να δεις,καφρος δεν ειμαι ουτε φασαρια κανω.απλα σιχενομαι τα αρχαια και δεν ασχολουμε καθολου.πιστευω πως Α λυκειου ενα παιδι εχει κατασταλαξει για το πια κατευθυνση θα ακολουθισει,επομενως 6ωρο αρχαια ειναι 6 ωρες μα****ες.επισης το σχολειο φετος θα ακολουθησει αυστηρη γραμμη στη βαθμολογια με συνεπεια καποιοι να κοπουν:whistle2:

Σιγά τα αρχαία του Λυκείου. "Ελένη" κάνετε αν δεν απατώμαι. Σιγά. Μια παπαγαλία καλή κάνεις τη μετάφραση, απαντάς και τις ερωτήσεις κρίσεως οι οποίες είναι συγκεκριμένες και "Fix" και τέλος. Ένα 13-15 το έχεις για πλάκα και δε σου ξαναλέει κανεί τίποτα.

Πολύ πιο δύσκολα τα αρχαία του Γυμνασίου, θα το δεις και στην πορεία...

Υ.Γ. Μη μου πείς πως το να βγάλεις παράγωγες λέξεις είνα. δύσκολο//

ρε μεγαλε ο χορταρεας εισαι?ακριβως τα ιδια ειπα με την καθηγητρια:o

Μπα απλώς σου εξήγησα πως διάβαζα και εγώ, και μάλλον το έκανε πολύς κόσμος. Τα "αρχαήζωντα" μαθήμα του Λυκείου έιναι πολύ ενδιαφέροντα και "θησαυροί" κατά τη γνώμη μου. Πρώτη-Δευτέρα Λυκείου αξίζει να ασχοληθείς, όχι για το βαθμό, αλλά για τον εαυτό σου δλδ να καταλάβεις πόσο μεγάλοι ήταν οι αρχαίοι, να ερεθίσεις λίγο τη σκέψη σου, να ευαισθητοποιηθείς λίγο παραπάνω με τον αρχαίο κόσμο... και να ανακαλύψεις πόσο στόκοι είναι μειρκοί συμμαθητές σου. :snap:

οχι με τα νεα τα παω γ******. απλα με το πληκτρολογιο δεν εκπεμπω την καλλιεργεια μου.

επισης δεν εχω ενεργοποιησει την ορθογραφια οπως κανετε ολοι σας, σχεδον και το παιζετε σοφοι:whistle2::smoke:

Να με συγχωρείς, αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει κανέναν έλεγχο ούτε θεωρώ σοφία να γράφω σωστά Ελληνικά :)

Anyway, lawl generation :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.