Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

[totaly burned] Παρατηρω ενα εντονο backlite bleed στο κεντρο της οθονης??? [/totaly burned]:hehe:

ααααααχχχχ ...δεν θα τη παλεψω μεχρι το σαββατο...

Αν μπορει καποιος να σταματησει το χρονο!!!Επειγον.

Ξενερωσα ρε παληκαρια απιστευτα...παιζαμε Κυπελλο(αν νικουσαμε περνουσαμε στην επομενη φαση) με ομαδα Δ'Εθνικης κ στο 88' μας ισοφαρισανε..ειμασταν κ με 10 εμεις απο το 70..

Κριμα κριμα...:(

Δεν πειραζει αυτα εχει το ποδοσφαιρο..:look:

στο σχολειο τωρα εχει συναντηση γονεων με τους καθηγητες:turn::weep::confused::wall:

Έχεις λόγο να φοβάσαι; :shifty:

Έχεις λόγο να φοβάσαι; :shifty:

flashback τω καιρω εκεινω που πηγαινα ακομα σχολειο...

Καθηγητρια-Εσενα παιδι μου γιατι δεν ηρθαν να με δουν οι γονεις σου χθες?

-εεεε βασικα τους εχω πει πως αποβιωσατε.

Έχω απο το γυμνάσιο να ανησυχώ για το τι θα μου πούνε οι γονείς μου..

Στο λύκειο ούτε για τις απουσίες μου λένε, ούτε για τα παράπονα ούτε για τους βαθμούς ...

Ακόμα και σε κάτι πινολόγια που τσιμπάω τακτικά δεν λένε τίποτα ...

Μάλλον τους κλείνω τα στόματα με τα γραπτά μου κάθε χρόνο (συνήθως γράφω πολύ καλά) και την γλιτώνω για 8 μήνες :D

ημουν σιγουρος.

κολλημενος με τη μπαλα ε?

:hehe: απλα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα. Εσυ γιατι σκαλωνεις ομως; :p

Επιτέλους, με τους 178,24 μου πέρασε επιτέλους και physX...

Αν και αργοπορημένα τα κατάφερε η nVidia...

Παιδιά έχετε το νού σας.. Αν δείτε κανενα 200SX να πωλείται ρίχτε ενα σφυριγμα... Ετοιμάζω την μεγάλη επιστροφή. Οσα έχω δει μεχρι στιγμής ειναι επιεικώς απο σαβούρες μέχρι κοτέτσια... :(

Παιδιά έχετε το νού σας.. Αν δείτε κανενα 200SX να πωλείται ρίχτε ενα σφυριγμα... Ετοιμάζω την μεγάλη επιστροφή. Οσα έχω δει μεχρι στιγμής ειναι επιεικώς απο σαβούρες μέχρι κοτέτσια... :(

GRID much ?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.