Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

επειδή είμαι σαν το τρίτο γατάκι της παρακάτω φωτογραφίας (μαζί με τη λεζάντα)

funny-pictures-kittens-see-speak-and-understand-no-evil.jpg

Πάω για ύπνο. Καληνύχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν :jump1:

Προτείνω να γίνει θέμα μέσα στο off topic section, για τους μαθητές, όπου εκείνοι θα μπορούν να λένε τον πόνο τους, κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ξερόλες, να τους δίνουμε συμβουλές :D

Κατά τον Ιανουάριο κάνουμε κάτι αντίστοιχο και δια τους φοιτητάς :p

Προτείνω να γίνει θέμα μέσα στο off topic section, για τους μαθητές, όπου εκείνοι θα μπορούν να λένε τον πόνο τους, κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ξερόλες, να τους δίνουμε ban :D

Κατά τον Ιανουάριο κάνουμε κάτι αντίστοιχο και δια τους φοιτητάς :p

επειδή είμαι σαν το τρίτο γατάκι της παρακάτω φωτογραφίας (μαζί με τη λεζάντα)

funny-pictures-kittens-see-speak-and-understand-no-evil.jpg

Πάω για ύπνο. Καληνύχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν :jump1:

Εγώ είμαι σαν το πάνω γατί της κάτω φωτογραφίας και δυστυχώς δε μπορώ να πέσω στο κρεββάτι να κουκουλωθώ και να περάσουν όλα:wassat:

yetanotherreas128489646637812500.jpg

4η φορα σε 4 μηνες που καταρρεει η 4ΝΕΤ στη βορεια ελλαδα , 500ms ping σε ολα τα site

που ειναι οι γνωστοι αγνωστοι να μας πουνε για τους εναλλακτικους; :(:(:(:(:(:(:(:(:(

αφιερωμένο σε όλους και ειδικά στον nickstamat που μου το είχε ζητήσει τις προάλλες

picture.php?albumid=8&pictureid=263

να σημειώσω ότι η ταχύτητα ανέβηκε ακόμα παραπάνω αλλά δεν πρόλαβα να τραβήξω screenshot :D :D :D

αφιερωμένο σε όλους και ειδικά στον nickstamat που μου το είχε ζητήσει τις προάλλες

picture.php?albumid=8&pictureid=263

να σημειώσω ότι η ταχύτητα ανέβηκε ακόμα παραπάνω αλλά δεν πρόλαβα να τραβήξω screenshot :D :D :D

εγω παντως θα κατασκινωνα...........................:tw:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.