spresv Οκτώβριος 14, 2008 #12941 Οκτώβριος 14, 2008 Τζιμακο, αμα σκουζεις αρχες Οκτωβριου, περιμενε να δεις τι θα γινει κατα το πασχα... Υπαρχουν και χειροτερα Edit ΓκουΖουΝουΠου, αλλη δουλεια γινοταν στο σχολειο το 2000, αλλη γινεται το 2008. Κρινω απο τον αδερφο μου που εδωσε την ιδια χρονια με εσενα και απο εμενα που εδωσα 2 φορες και περασα φετος.
hayabusa Οκτώβριος 14, 2008 #12942 Οκτώβριος 14, 2008 @gnzp: μιλάς για εποχές που γινόταν καλή δουλειά στο σχολείο και το φροντιστήριο ίσως δεν ήταν απαραίτητο. πλέον όμως στους περισσότερους καθηγητές (εκτός από κάποιους που ακόμα κρατάνε τη σημαία ψηλά) το σχολείο θεωρείται η ευκαιρία για να λύσεις μερικές ασκήσεις του φροντιστηρίου...
KoMM Οκτώβριος 14, 2008 #12943 Οκτώβριος 14, 2008 Ρε με τα σχολεια...νοσταλγω τα πρωινα της Τριτης που πηγαιναμε με φιλους 6:30-7:00 για καφε στο γρηγορη αβανας...Μεσα στο *****κρυο,καυτος νες, τσιγαρακι, και νεανικη @@ρολογια..το κοντερ στο τελος εγραψε 120 απουσιες
WeirdAL Οκτώβριος 14, 2008 #12944 Οκτώβριος 14, 2008 Τι γινεται με τα σαΐτ υπότιτλων; Τους πήραν σβάρνα οι μηνύσεις;Καλή φάση να σε κλείνουν για δικία σου καθαρά δουλεία...
darien Οκτώβριος 14, 2008 #12945 Οκτώβριος 14, 2008 Κάποιος αποφάσισε να αρχίσει τις μηνύσεις. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα βγάλουν πέρα.
JohnG85 Οκτώβριος 14, 2008 #12946 Οκτώβριος 14, 2008 @Tsakonas Αν έχεις χρόνο, όρεξη και θέληση μπορείς να κάνεις κάποιο σχόλιο για το θέμα που θίγουν τα δύο παραπάνω posts ?!
AN7 OverClocker Οκτώβριος 14, 2008 #12948 Οκτώβριος 14, 2008 Μα δεν νομίζω να μπορούνε να τους κάνουν τπτ.Αυτοί έφτιαχναν τους υπότιτλους.Δεν έκλεβαν κανένα
WeirdAL Οκτώβριος 14, 2008 #12949 Οκτώβριος 14, 2008 Προσωπικα πιστευω οτι οδηγουμαστε σε ακομη μια περιπτωση σαν το blogme.gr Καποιοι καρεκλοκενταυροι αποφασισαν να κινηθουν δικαστικα, οι ιδιοκτητες του site δεν μπορουν να προσλαβουν δικηγορο να τους υπερασπιστει (εδω καλα καλα δεν μπορουν να βγαλουν τα εξοδα των site τους) και θα αναγκαστουν να χαθουν...Βεβαια τροπος θα βρεθει... αλλα παλι ειναι πληγμα.
performer Οκτώβριος 14, 2008 #12950 Οκτώβριος 14, 2008 μαρκο αγορι βγηκαν καινουργια mac book αντε βγαλε ειδηση..............
alexis2044 Οκτώβριος 14, 2008 #12951 Οκτώβριος 14, 2008 @jimakos: θα στα πω τώρα που είμαι σπίτι και έχω έμπνευση ()Προσωπικά (μιας και με γύρισες πίσω σε εκείνη την περίοδο) το pc μου τότε, το είχα μεταφέρει αλλού, μακριά από το δωμάτιο μου και αφιέρωνα σε αυτό ελάχιστο χρόνο. Αν και με τσάντισε, το έκανα οικειοθελώς και δεν με έβλαψε. Ίσως να σε βοηθήσει και εσένα, ειδικά αν το εφαρμόσεις από τώρα που είναι αρχή. . +1 το εφάρμοσα και γω, με ξένισε, αλλά το εφάρμοσα. Χρειάζεται. Μην το κόψεις μαχαίρι, καμιά ώρα για χαλάρωμα μετά από διαβασμα. Εγώ πάντως στο λύκειο έπαιζα μπάλα/μπάσκετ σε καθημερινή βάση (noob τελείως, για γέλια λέμε), Quake III Arena, Deus Ex και Half-Life στο PC, διάβαζα κανα 3ωρο τη μέρα και τέλος.Δεν είχα πρόβλημα να παίρνω 19άρια απολυτήρια ούτε να μην πάρω διπλώματα σε ξένες γλώσσες. Απλά παρακολουθούσα καλά στο σχολείο και no probs. Ούτε φροντιστήριο πήγαινα - κι ας έτυχα πάνω στην αλλαγή του συστήματος και δώσαμε 3.000 μαθήματα. Για μένα το παν είναι να καταλαβαίνεις το μάθημα από το σχολείο - μετά με ένα "ελαφρύ" διάβασμα στο σπίτι είσαι cool. Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει περίπτωση να άντεχα τα extreme σενάρια των φίλων μου που κάναν μέχρι τις 11+++ το βράδι φροντιστήρια και τρώγαν πίτσες εκεί για βραδινό - no way. Μακάρι να γινόταν αυτό εν έτη 2008... Άλλες εποχές, άλλα συστήματα, άλλη νοοτροπία. Τώρα δεν επιβιώνεις έτσι αναμεσα στα 80κ παιδιά που δίνουν εκτός βέβαια και είσαι τρισέγγονο του θείου Αλβέρτου ή αν ανήκεις στο γενεαλογικο δεντρο του Χόκιν. ( και πάλι παίζει ) Εγώ Τζιμακο θα σου δώαω μια συμβουλη που δούλεψε σε μένα. Κάθε μέρα, όταν γυρνας απο το σχολείο ΚΟΙΜΗΣΟΥ έστω και μια ώρα. Χαλαρωσε. Θα αποδώσεις έτσι καλύτερα στα φροντιστήρια σου (αν κάνεις) και γενικά θα έχεις καθαρότερο μυαλό για διάβασμα. Τα βράδια στο μέτρο του δυνατού, ΜΗΝ ξενυχτάς. Κρατώντας τον οργανισμό σου σε τοπ φόρμα, με σωστή διατροφή, ενίοτε και καμιά βιταμίνη, κάνεις πρώτο βήμα για επιτυχία στις εξετάσεις. Άλλωστε μια μηχανή είναι και το σώμα, όταν δεν την φροντίζεις δεν θα αποδώσει. Α και εγώ δεν έπινα καφέδες. Βρήκα ότι σε μένα τουλάχιστον ενδυνάμωνε το άγχος και την αμηχανία στα διαγωνίσματα και στα τεστ...
hayabusa Οκτώβριος 14, 2008 #12952 Οκτώβριος 14, 2008 μαρκο αγορι βγηκαν καινουργια mac book αντε βγαλε ειδηση.............. πότε αποκτήσαμε Μάρκο και δεν το πήρα χαμπάρι;
ΝTG Οκτώβριος 14, 2008 #12954 Οκτώβριος 14, 2008 ακολουθει μινι eρωτηξις φιλοσοφικου περιεχομενου!!!Της κυρα-φορθνετ που το παιζει σε δiπλο ταμπλω δεν της κανει κουκου με pppoa??Ντε και καλα pppoe??
Maximus Οκτώβριος 14, 2008 #12955 Οκτώβριος 14, 2008 Μακάρι να γινόταν αυτό εν έτη 2008... Άλλες εποχές, άλλα συστήματα, άλλη νοοτροπία. Τώρα δεν επιβιώνεις έτσι αναμεσα στα 80κ παιδιά που δίνουν 1) Και σε μας δίναν 80Κ παιδιά αν θυμάμαι καλά 2) Και σε μας πήγαιναν στα φροντιστήρια το 90++% των παιδιών, ξενυχτώντας εκεί μέχρι τα μεσάνυχτα. Αλλαγή δε βλέπω και πολύ ιδιαίτερη, the same funked situation 3) Αδικία μεγάλη, σε μας δε δίναν laptop δώρο ()
performer Οκτώβριος 14, 2008 #12957 Οκτώβριος 14, 2008 εγω παντος μαρκο θα τον λεω γιατι αυτο μου καθισε καληνυχτα σε ολους
ea6gka Οκτώβριος 14, 2008 #12960 Οκτώβριος 14, 2008 πουσαι σολωνα να δεις , ειναι και λευκος ο αγγλος :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.