Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Mην παίζεται με τα νεύρα μου παρακαλώ....

Και μιλάω σοβαρά..

Haya από εσενα θα περίμενα να θυμάσαι πως ένιωθες στην 3η λυκείου όταν σου λέγανε ότι δεν διαβάζεις πολύ ενώ είχες ξεκολωθεί όλη μέρα.....

Απλά δεν σηκώνω κουβέντα σ'αυτό το θέμα απο κανέναν racer ούτε καν για πλάκα, ούτε καν στο ποθ.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Και μιλάω σοβαρά..

Haya από εσενα θα περίμενα να θυμάσαι πως ένιωθες στην 3η λυκείου όταν σου λέγανε ότι δεν διαβάζεις πολύ ενώ είχες ξεκολωθεί όλη μέρα.....

Απλά δεν σηκώνω κουβέντα σ'αυτό το θέμα απο κανέναν racer ούτε καν για πλάκα, ούτε καν στο ποθ.

:coax::rolleyes:

Και μιλάω σοβαρά..

chill out ρει...μια πλάκα κάναμε ;)

Μήπως το παρακάνεις ρε jimakos? Κάθε μέρα ρίχνεις κι από ένα ποστ για το πόσο διάβασμα έχεις. Όλοι περάσαμε από Γ' Λυκείου, ξεσκιστήκαμε στο διάβασμα, παλεύουμε και τώρα στο πανεπιστήμιο. Δεν κάνουμε έτσι όμως.

Το λοιπόν: ο υπουργός οικονομικών της Ιρλανδίας μόλις ανακοίνωσε τα έκτακτα μέτρα για την περίοδο κρίσης:

• 1% αύξηση φόρου σε μισθούς εώς €100.000
  • 2% αύξηση φόρου σε μισθούς πάνω από €100.001
  • 10% αύξηση φόρου στους υπουργούς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης

http://www.rte.ie/money/budget2009/stories/2008/1014/budgetmain.html

:fist:

αυτα τα ξεχασες :p

Excise duties on cigarettes, wine and petrol are all increasing, as are DIRT rates, motor tax and VAT. The standard rate of VAT goes up by half a percentage point to 21.5%, while DIRT rises three points to 23%.

There is 50 cent on 20 cigarettes and 50 cent on a bottle of wine, as well as eight cent on a litre of petrol. Betting tax doubles to 2%, while motor tax goes up between 4% and 5%.

Μετά από 3μιση περίπου χρόνια στην Ιρλανδία, έχω συνηθίσει σε μια ποιότητα ζωής που η Ελλάδα δεν μπορεί να μου προσφέρει. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι μόνο ο μισθός και το ενοίκιο που μετράνε. Το κράτος εδώ μου παίρνει το 20% του μισθού σαν φορολογία και τέλος. Ούτε πλάγιοι τρόποι να μου τα πάρει, ούτε περικοπές, ούτε φορολογικά φυστικώματα στο τέλος του κάθε χρόνου, τίποτα.
Μήπως το παρακάνεις ρε jimakos? Κάθε μέρα ρίχνεις κι από ένα ποστ για το πόσο διάβασμα έχεις. Όλοι περάσαμε από Γ' Λυκείου, ξεσκιστήκαμε στο διάβασμα, παλεύουμε και τώρα στο πανεπιστήμιο. Δεν κάνουμε έτσι όμως.

Δεν διαμαρύρομαι για το διάβασμα μου.

Ούτε μου έπεσε ξαφνικό ή υπερβολικό.

Αλλά φέτος, προσωπικά μόνο για αυτό και λίγα ακόμα πράγματα έχω να μιλήσω.

Είναι καθαρά όλη μου η ημέρα.

Ότι κάνω συνεχώς και για ώρες.

Τι να γράψω στο ποθ? αυτό γουστάρω αυτό μου βγαίνει...

Μήπως να φάω κάρτα και για αυτό?

όταν σου λέγανε ότι δεν διαβάζεις πολύ ενώ είχες ξεποπωθεί όλη μέρα.....

studying is never enough. Τότε δεν το πίστευα, αλλά τώρα το πιστεύω ακράδαντα (παρ'ότι δεν το τηρώ :p)

Anyway, πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να μειώσεις κατά 1-2 ώρες (εξαρτάται από εσένα) το διάβασμα, από το να νιώθεις καταπιεσμένος και να είσαι στην τσίτα :hug:

τζιμμυ μας τα εχεις πρηξει , φιλικα στο λεω. αν εχεις τοσο σφιξιμο γι αδιαβασμα κλεισε το τιμημενο και τραβα να διαβασεις

Συμφωνώ με τον deninho. Εξάλλου, η πραγματική κούραση στην γ' λυκείου έρχεται την άνοιξη, λίγο πριν τις πανελλήνιες. Τότε θα νιώθεις εντελώς κομμάτια.

Excise duties on cigarettes, wine and petrol are all increasing, as are DIRT rates, motor tax and VAT. The standard rate of VAT goes up by half a percentage point to 21.5%, while DIRT rises three points to 23%.

There is 50 cent on 20 cigarettes and 50 cent on a bottle of wine, as well as eight cent on a litre of petrol. Betting tax doubles to 2%, while motor tax goes up between 4% and 5%.

Ανεβαίνει το ποσό που πληρώνουμε για τα συντάξιμα..

κι έχει κι άλλα.. που τουλάχιστον εμάς δεν μας αγγίζουν...

Μειώνετε το επίδομα για τα παιδιά, κόβεται η medical card που είχαν όλοι οι άνω των 70 και τώρα γίνεται με κριτήρια, αναβάλλονται έργα για να κρατηθεί το budget. Και μη ξεχνάμε ότι οι φόροι στους υπουργούς ψιλοείναι απάτη μιας και πριν δύο μήνες πήραν αυξησούλες καλές. Τέλος πάντων.. καλά να είμαστε :hehe:

Δεν τα ξέχασα, παγκόσμια είναι η κρίση οπότε δε με πολυχαλάνε αυτές οι αλλαγές. Εξάλλου, το αμάξι μου καίει diesel, αλκοόλ δεν πολυπίνω, τα τσιγάρα μου είναι από Λιθουανία :happy2: (αν και μας την έκανε ο συνάδελφος-προμηθευτής και πρέπει να ξαναψάξουμε) οπότε μικρά τα κακά (doodies)

Τζιμακο,αν εισαι τοσο καταπιεσμενος με το διαβασμα κανε ενα κιτ κατ βρε παιδι αποψε.Μην ξεχνας,ενας μετρια προς καλα διαβασμενος με διαυγεια μπορει να πατησει κατω εναν αριστα διαβασμενο που εχει καταντησει κουδουνι...σε μερικα μαθηματα θα σε βοηθησει πολυ η εμπνευση...το momentum ρε παιδι μου...

Αυτο που σου λεω για το "καταπιεσμενος" μην το παιρνεις αψηφιστα..Στις πανελληνιες ειδα καποιους υπερβολικα διαβασμενους να κλαταρουν ελεεινα...Ο καθε ανθρωπος μπορει να αποδωσει το μεγιστο του χωρις να ερθει στα ορια της καταρρευσης...Αν κουραζεσαι,απο ενα σημειο κ μετα δεν μαθαινεις,δεν αφομοιωνεις,δεν λειτουργεις...

Συμφωνώ με τον deninho. Εξάλλου, η πραγματική κούραση στην γ' λυκείου έρχεται την άνοιξη, λίγο πριν τις πανελλήνιες. Τότε θα νιώθεις εντελώς κομμάτια.

το καλυτερο κ αποδοτικοτερο κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι να σκιστει κανεις ως τον Απριλιο κ απο εκει κ περα να ψιλοχαλαρωσει,εντεινοντας παλι στα τελη Μαιου...

Κ κατα την ταπεινη μου γνωμη τζιμακο ισως να πρεπει να σταματησεις να μπουκωνεις το μυαλο σου με πληροφοριες στις οποιες δεν θα εξεταστεις (ιντερνετ)...Πιανουν πολυτιμο χωρο...

Ρε παιδια τι το τοσο κακο με την Ιρλανδια?Οι μονοι που θαχουν προβλημα θαναι μπεκρηδες καρκινιαρηδες τζογαδοροι που χρησιμοποιουν μονο αμαξι...:p

Δεν τα ξέχασα, παγκόσμια είναι η κρίση οπότε δε με πολυχαλάνε αυτές οι αλλαγές. Εξάλλου, το αμάξι μου καίει diesel, αλκοόλ δεν πολυπίνω, τα τσιγάρα μου είναι από Λιθουανία :happy2: (αν και μας την έκανε ο συνάδελφος-προμηθευτής και πρέπει να ξαναψάξουμε) οπότε μικρά τα κακά (doodies)

ουτε αυτα μας τα πες :hehe:

@jimakos: θα στα πω τώρα που είμαι σπίτι και έχω έμπνευση (:p)

Καταλαβαίνω πώς είναι το να διαβάζεις συνέχεια...Συμφωνώ όμως με τον deninho,το διάβασμα ποτέ δεν είναι αρκετό και αν θες να επιτύχεις γενικότερα στη ζωή σου θα πρέπει να μάθεις ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Προσωπικά (μιας και με γύρισες πίσω σε εκείνη την περίοδο) το pc μου τότε, το είχα μεταφέρει αλλού, μακριά από το δωμάτιο μου και αφιέρωνα σε αυτό ελάχιστο χρόνο. Αν και με τσάντισε, το έκανα οικειοθελώς και δεν με έβλαψε. Ίσως να σε βοηθήσει και εσένα, ειδικά αν το εφαρμόσεις από τώρα που είναι αρχή.

Όσο για το τι σου λένε οι άλλοι, στο λέω και έυχομαι πραγματικά να το κάνεις. Γράψτους κανονικά (πέρα από τους καθηγητές σου βέβαια με τους οποίους πρέπει να έχεις πολλές σχέσεις για να αποκομίσεις τα μέγιστα από αυτούς). Είναι πολύ μεγαλύτεροι σου και τις περισσότερες φορές κρίνουν με βάση τα δεδομένα και τις αντιλήψεις της δικής τους εποχής ;)

Το θέμα είναι να είσαι εσύ ικανοποιημένος με την πορεία σου και όταν έρθει η ώρα των πανελλαδικών να είσαι σε θέση να πεις στην άσκηση "Ή εσύ ή εγώ" και να την βάλεις κάτω να την λύσεις. Μην ξεχνάς βέβαια αυτό που σου είπα στην αρχή, πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο.

Αυτά τα ολίγα, τελείως φιλικά :D

Να στο πώ και εγώ από την άποψη του mod. Αν ξανασκούξεις στο ποθ για το διάβασμα θα φας μπαν.

Τελείως φιλικά πάντα:D

Να στο πώ και εγώ από την άποψη του mod. Αν ξανασκούξεις στο ποθ για το διάβασμα θα φας μπαν.

Τελείως φιλικά πάντα:D

άστο ρε κακέ το παιδί ήσυχο :look:

Προτείνω να γίνει θέμα μέσα στο off topic section, για τους μαθητές, όπου εκείνοι θα μπορούν να λένε τον πόνο τους, κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ξερόλες, να τους δίνουμε συμβουλές :D

Κατά τον Ιανουάριο κάνουμε κάτι αντίστοιχο και δια τους φοιτητάς :p

για τους φοιτητές δεν μπορείς να το οριοθετήσεις χρονικά...κάθε μέρα υπάρχει και κάτι για να γκρινιάξεις :hehe:

Εγώ πάντως στο λύκειο έπαιζα μπάλα/μπάσκετ σε καθημερινή βάση (noob τελείως, για γέλια λέμε), Quake III Arena, Deus Ex και Half-Life στο PC, διάβαζα κανα 3ωρο τη μέρα και τέλος.

Δεν είχα πρόβλημα να παίρνω 19άρια απολυτήρια ούτε να μην πάρω διπλώματα σε ξένες γλώσσες. Απλά παρακολουθούσα καλά στο σχολείο και no probs. Ούτε φροντιστήριο πήγαινα - κι ας έτυχα πάνω στην αλλαγή του συστήματος και δώσαμε 3.000 μαθήματα.

Για μένα το παν είναι να καταλαβαίνεις το μάθημα από το σχολείο - μετά με ένα "ελαφρύ" διάβασμα στο σπίτι είσαι cool. Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει περίπτωση να άντεχα τα extreme σενάρια των φίλων μου που κάναν μέχρι τις 11+++ το βράδι φροντιστήρια και τρώγαν πίτσες εκεί για βραδινό - no way.

Βέβαια στο σπίτι μου φώναζαν αλλά εγώ το Half-Life μου..:hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.