Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ε στην ευθεία ήμουν, σε φρέσκο ασφαλτοστρωμένο δρόμο-ερημια. Να μην χαρώ λιγάκι; :whistle2:

Εδιτ

τι χρωμα ηταν;

White

Ε στην ευθεία ήμουν, σε φρέσκο ασφαλτοστρωμένο δρόμο-ερημια. Να μην χαρώ λιγάκι; :whistle2:

και γω εκανα το ιδιο λαθος, πατρα-κορινθο, στο καλυτερο σημειο του δρομου (καπου στο Αιγιο κοντα; ) που ειναι 3 λωριδες και ΑΠΕΙΡΗ ευθεια.Στο τελος της βρηκα μια κληση 350€.

Εθνική οδός Θεσσαλονίκη-Κοζάνη να τρέχω με 150 και ξαφνικά.... Σπλάτσκατσάου-χτάο ένα πουλί σκάει στο παρμπρίζ και αφήνει τα μυαλά του πάνω.

Δεν υπάρχει αυτό... Και το είχα πλύνει κιολα...:p

pics or it didnt happen

pics or it didnt happen

Νομίζω ότι η ακριβής περιγραφή του ήχου της πρόσκρουσης από πάνω μπορεί να σταθεί σα πειστήριο

Εθνική οδός Θεσσαλονίκη-Κοζάνη να τρέχω με 150 και ξαφνικά.... Σπλάτσκατσάου-χτάο ένα πουλί σκάει στο παρμπρίζ και αφήνει τα μυαλά του πάνω.

Δεν υπάρχει αυτό... Και το είχα πλύνει κιολα...:p

ignorance is bliss.

θα μπορούσες να έχεις σκοτωθεί. να ευχαριστείς που δεν σκούπιζαν τα δικά σου ζουμιά από το δρόμο.

Επαιξαν συμπαθητικα αλλα η οργανωση ηταν κακη για αλλη μια φορα.

Τινος ιδεα ηταν αραγε να γινει συναυλια μεσα Οκτωβριου σε ανοιχτο χωρο και ποσο σιγουρος ηταν οτι δεν θα βρεξει???

Σα να το βλεπω μπροστά μου. Κάπως έτσι :p

Μόνο που το δικό μου

1 δεν έσπασε το παρμπριτζ

2 δεν χλαπατσιαστηκε τόσο. Με το που ανοιξα υαλοκαθαριστηρα έφυγε στον επόμενο τυχερό.

Άρε μάγκα μου Αλέξη και να ήσουν με μηχανή.... :nuke::p:nuke:

:sick:

το κακο με το αμαξι ειναι οτι οταν οδηγας δεν παιρνεις χαμπαρι την ταχυτητα που πηγαινεις σε αντιθεση οταν εισαι συνοδηγος...

και τωρα που του φανηκαν του αστρο περιεργα τα ''150'' σε εθνικη οδο .. θα του ελεγα παλι καλα γιατι υπαρχουν και χειροτερα :flag:

(aka ευθεια? αδειος δρομος? καλη ασφλατος? -----> οσο παει )

περαστε κατεχακη μαι μερα χωρις κινηση... με 160 και βαλε πανε (και οχι μονο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.