Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Συνελήφθησαν οι Securiτάδες για διακίνηση.

Πόσες φορές έχει πάει αστυνομία για να μπουζουριάσει για χρήση.

η μια περιπτωση δεν ειναι επαρκες στατιστικο δειγμα.ας σιμπλ ας δατ.

Πόσες φορές έχει πάει αστυνομία για να μπουζουριάσει για χρήση.

εχεις δικιο.αυτο το πετυχες.σε ηλικιες πριν τα 18 κανενα παιδακι δεν πειραματιζεται με ουσιες.οοοχι,αυτο ειναι κουσουρι των ιδιωτικων.Καθε μερα γραφει στον πινακα με τεραστια ροζ γραμματα "Παρτε drugs αλλιως θα αποβληθειτε".Στα δημοσια αντιθετως ολοι ψελνουν αγκαλια το τροπαριο του αγιου σουλπικιου.

Πίστεψε με,έχω δίπλα μου 2 μεγάλα ιδιωτικά.

Γαλλικό κ αμερικάνικο.

εγω δεν εχω διπλα μου μεγαλα ιδιωτικα οποτε δεν μπορω να εκφερω και γνωμη για την περιφραξη τους κλπ.Ουτε μου ψιθυρισε ο Μακης ο Σουγιας και ο Μπαμπης ο τυφλος τι εγινε στην γειτονια.Αλλα περασα μεσα απο 2 μεγαλα ιδιωτικα ως μαθητης οποτε ισως να υπαρχει 1 πιθανοτητα στο δις να ξερω κατι παραπανω για το θεμα.

Kαι όχι μόνο...

Τα παιδιά όντως βγαίνουν κομπλεξικά στην κοινωνία!

Γιατί αντιμετωπίζονται ως διαφορετικά.

Γιατί μαθαίνουν αλλιώς την ζωή..

Γιατί..γιατί..

Μην συγκρίσιμα πράγματα.

Χρόνια τώρα το δημόσιο σχολείο έχει βγάλει και καλούς μαθητές σε ΑΞΙΕΣ σχολές της 3ο βάθμειας εκπαίδευσης.

Και μια χαρά σχολές σε ΤΕΙ.

Και παιδιά που μόνο με το απολυτήριο τους έχουν ήδη δουλειές και οικογένειες.

Το δημόσιο σχολείο θα μπορούσε να είναι 100 φορες καλύτερο.

Συμφωνώ.

Ακόμα είναι καλύτερο όμως του ιδιοτικού

εχεις δικιο.αυτο το πετυχες.σε ηλικιες πριν τα 18 κανενα παιδακι δεν πειραματιζεται με ουσιες.οοοχι,αυτο ειναι κουσουρι των ιδιωτικων.Καθε μερα γραφει στον πινακα με τεραστια ροζ γραμματα "Παρτε drugs αλλιως θα αποβληθειτε".Στα δημοσια αντιθετως ολοι ψελνουν αγκαλια το τροπαριο του αγιου σουλπικιου.

τα drugs θα πάνε όπου ύπαρχει το χρήμα.

Που λές να υπάρχει χρήμα?

Και άμα το πάμε έτσι,άσε με να ξέρω καλύτερα τα δημόσια που τα έφαγα στην μάπα 12χρόνια ;)

τα ιδιωτικα μπορουν να σου προσφερουν πολλα πραματα αν τα πιασεις απ τα μαλλια.Το θεμα ειναι να εισαι αρκετα ωριμος στα 15-16-17 ωστε να το κανεις αυτο.

Απόλυτα σωστός ο an7. ;)

Ακριβώς αυτό.

Βλέπεις πολύ συχνά στις φτωχογειτονιές ΚΟΚΑ?

Άντε να δείς κανα τσιγαριλίκι.

Πρέζα σε πιο μεγάλες ηλικίες.

Ξέρεις τι κόκα κινήτε στα ιδιοτικά?

τα ιδιωτικα μπορουν να σου προσφερουν πολλα πραματα αν τα πιασεις απ τα μαλλια.Το θεμα ειναι να εισαι αρκετα ωριμος στα 15-16-17 ωστε να το κανεις αυτο.

τι απ αυτά δεν σου προσφέρει το δημόσιο?

Εκδρομή στην αραχοβα καθε 2 μήνες για σκι snowboard?

Απόλυτα σωστός ο an7. ;)

Ακριβώς αυτό.

Βλέπεις πολύ συχνά στις φτωχογειτονιές ΚΟΚΑ?

Άντε να δείς κανα τσιγαριλίκι.

Πρέζα σε πιο μεγάλες ηλικίες.

Οπου και αν εισαι, αμα θες κοκα και πρεζα στα 16-17 θα τη βρεις.Εγω παντως το μονο που ειδα ηταν τσιγαριλικια, και αυτα απ τους λιγους καμμενους.

τι απ αυτά δεν σου προσφέρει το δημόσιο?

Εκδρομή στην αραχοβα καθε 2 μήνες για σκι snowboard?

bah αναφερομαι σε αθλητικες εγκαταστασεις, εργαστηρια, βιβλιοθηκες, ομιλους για Χ δραστηριοτητες, gce .

Γιατί αντιμετωπίζονται ως διαφορετικά.

Γιατί μαθαίνουν αλλιώς την ζωή..

Πως αντιμετωπιζονται ως διαφορετικα και τι διαφορετικο μαθαινουν απο τη ζωη?

Χρόνια τώρα το δημόσιο σχολείο έχει βγάλει και καλούς μαθητές σε ΑΞΙΕΣ σχολές της 3ο βάθμειας εκπαίδευσης.

ωραιες αυτες οι συγκινητικες κορωνες αλλα ξεχνας οτι τα δημοσια σχολεια αποτελουν την πλειοψηφια.

Ακόμα είναι καλύτερο όμως του ιδιοτικού

ελεος,μην μπερδευουμε τις σειρες του Παπακαλιατη με την πραγματικη ζωη...

τα drugs θα πάνε όπου ύπαρχει το χρήμα.

συνδεεις μια ασχετη λογικη προυποθεση με ενα συμπερασμα που δεν στεκει.Μπλε Οθονη.

Οποιος επιμενει τοοοσο πολυ για το τι χαλι ειναι αυτο το ιδιωτικο,τωρα που οι πρωτοετεις σε ολα τα πανεπιστημια της χωρας ειναι φρεσκοι,μπορει να παει να τους ρωτησει τι σχολειο εχουν τελειωσει.Ιδιαιτερα στο τοπ 10 των σχολων ;);)

Και αυτο δεν ειναι γενικολογια .

φακτ:Το ατομο που με διδαξε λατινικα στο σχολειο ηταν 10 φορες καλυτερα καταρτισμενο ( ακαδημαικα δεν το συζητω..διδακτορικο vs πτυχιακι) απο τον υπαλληλακο που με διδασκε στο φροντιστηριο.

φακτ:Ως το lower εφτασα χωρις φροντιστηριο.

@κομμ

ε αφου τα πληρώνεις επιπλέον ρε μάγκα,δεν θα αισθανόσουν μαμακας να μην τα έχεις ούτε αυτά?(αν και εκτός απ την βιβλιοθήκη και τους ομίλους και τα δημόσια τα έχουν ;) )

Όλα αυτά όμως τι παραπάνω σου δίνουν στο να αποδόσεις καλύτερα στις πανελλήνιες?

συνδεεις μια ασχετη λογικη προυποθεση με ενα συμπερασμα που δεν στεκει.Μπλε Οθονη.

Οποιος επιμενει τοοοσο πολυ για το τι χαλι ειναι αυτο το ιδιωτικο,τωρα που οι πρωτοετεις σε ολα τα πανεπιστημια της χωρας ειναι φρεσκοι,μπορει να παει να τους ρωτησει τι σχολειο εχουν τελειωσει.Ιδιαιτερα στο τοπ 10 των σχολων ;);)

Και αυτο δεν ειναι γενικολογια .

φακτ:Το ατομο που με διδαξε λατινικα στο σχολειο ηταν 10 φορες καλυτερα καταρτισμενο ( ακαδημαικα δεν το συζητω..διδακτορικο vs πτυχιακι) απο τον υπαλληλακο που με διδασκε στο φροντιστηριο.

φακτ:Ως το lower εφτασα χωρις φροντιστηριο.

Δεν στέκει?Πλάκα με κάνεις?Τι άσχετη λογική μου συζητάς?

Στο σχολείο μου ξέρω ότι μόνο μαύρο κάνανε και περνώντας απ το γαλλικο έχω δεί απειρες φορές να τρυπιούνται.

Λες ο dealer Να πάει κάπου που να μην ξέρει αν θα του δώσουν τα φράγκα? -IRQ Not Less or Equal-

fakt.Και γιατί πήγες φροντιστήριο τότε?Πλήρωνες και το ιδιωτικό και το φροντιστήριο όπου ήταν χειρότερα απ το ιδιωτικό επειδή οι γνώσεις του καθηγητή ήταν χειρότερες? Πάλι BSOD -page fault in nonpaged area-

ps.Στο τοπ10 των σχολών είναι από δημόσια ;) BSOD -data_bus_error-

Ρε άκου τι προσπαθούν να δικαιολογίσουνε!

Να πληρώνουμε για κατοχυρωμένο δικαίωμα !?

Ρε είστε με τα καλά σας??

Η παιδεία είναι δημόσια ξυπνάτε! Δεν έχουν όλοι λεφτά αλλα έχουν όλοι το δικαίωμα να μάθουν

Δεν στέκει?Πλάκα με κάνεις?Τι άσχετη λογική μου συζητάς?

Λες:Επειδη μπορουν να τα αγορασουν αυτοι που ειναι στα ιδιωτικα τοτε οι εμποροι θα στοχευσουν εκει και για αυτο σε ολα τα ιδιωτικα σχολεια παιρνουν ναρκωτικα.Η δυνατοτητα ομως απεχει απο την πραγματοποιηση.

και περνώντας απ το γαλλικο έχω δεί απειρες φορές να τρυπιούνται.

για την γνωστη Ελληνογαλλικη στο δεν λεμε ?(αααχ ωραιες εποχες στο Λυκειο κ εγω κ ο διπλανος μου ειχαμε γυναικες απο κει)...αποτι θυμαμαι η περιοχη εκει περα ειναι καπως "διακριτικη " και βολευει γενικα για τετοιες δουλειες..εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι μαθητες?και εκτος αυτου,και να ειναι σου λεω...

ολα μα ολα τα παιδακια πειραματιζονται με ουσιες πριν τα 18 επειδη σε αυτες τις τρυφερες ηλικιες εισαι περιεργος
Λες ο dealer Να πάει κάπου που να μην ξέρει αν θα του δώσουν τα φράγκα?

εδω ειναι το λαθος.Μπερδευεις τις προθεσεις του ντηλερ με το τι γινεται στα ιδιωτικα,τα οποια επιμενω να πιστευω οτι τα γνωριζεις μεχρι την περιφραξη.

fakt

fact

αι γιατί πήγες φροντιστήριο τότε?Πλήρωνες και το ιδιωτικό και το φροντιστήριο όπου ήταν χειρότερα απ το ιδιωτικό επειδή οι γνώσεις του καθηγητή ήταν χειρότερες?

Γιατι αν απο τις εξετασεις λιγων ημερων κρινεται το μελλον σου θα κοψεις τον κ@λο σου και θα αξιοποιησεις μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο να κανεις οποιαδηποτε προετοιμασια περνα απο το χερι σου.Ας σιμπλ ας δατ.Επισης δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στα 17 μου δεν ηξερα τι σημαινει διδακτορικο και τι σημασια εχει για την καταρτιση ενος ατομου.

ps.Στο τοπ10 των σχολών είναι από δημόσια

διαβασε προσεκτικα:οι τοπ 10 σχολες και οχι οι τοπ10 επιτυχοντες

Και τα φροντιστήρια ιδιωτικά

Αυτός που δεν έχει λεφτά για ιδιοτικό θα έχει για φροντηστήριο?

Αν θες να μάθεις μαθαίνεις φίλε μου.

Ξέρω παιδιά αριστούχους απο δημόσιο.

Δεν είναι τόσο χάλια τα σχολεία μας.

Μην κάνετε κυβερνητικές προπαγάνδες , να χαίρονται μετά για το άρθρο 16..

Άμα το παιδί θέλει μαθαίνει και χωρίς φροντηστήριο! Και το έχω δει.

ΥΓ: συγκεκριμένα σχολείο μου οι καθηγητές κατεύθυνσης είναι αξιοσέβαστοι όλοι τους

Λες:Επειδη μπορουν να τα αγορασουν αυτοι που ειναι στα ιδιωτικα τοτε οι εμποροι θα στοχευσουν εκει και για αυτο σε ολα τα ιδιωτικα σχολεια παιρνουν ναρκωτικα.Η δυνατοτητα ομως απεχει απο την πραγματοποιηση.

Τώρα η μιλάμε η αεριζόμαστε.Δεν θα κάτσω να μπώ στο τρυπάκι σου για άλλη μια φορά

για την γνωστη Ελληνογαλλικη στο δεν λεμε ?(αααχ ωραιες εποχες στο Λυκειο κ εγω κ ο διπλανος μου ειχαμε γυναικες απο κει)...αποτι θυμαμαι η περιοχη εκει περα ειναι καπως "διακριτικη " και βολευει γενικα για τετοιες δουλειες..εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι μαθητες?και εκτος αυτου,και να ειναι σου λεω...

Έχεις δίκιο ρε,εμείς του δημοσίου δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι είναι οι μαθητές των ιδιωτικών.

εδω ειναι το λαθος.Μπερδευεις τις προθεσεις του ντηλερ με το τι γινεται στα ιδιωτικα,τα οποια επιμενω να πιστευω οτι τα γνωριζεις μεχρι την περιφραξη.

Δεν ξέρω πώς τα ερμηνεύετε εσείς,αλλά εφώ έμαθα ότι, όπου υπάρχει προσφερόμενη ποσότητα υπάρχει και ζήτηση.

fact

Δεν έκανα λάθος ;)
Γιατι αν απο τις εξετασεις λιγων ημερων κρινεται το μελλον σου θα κοψεις τον κ@λο σου και θα αξιοποιησεις μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο να κανεις οποιαδηποτε προετοιμασια περνα απο το χερι σου.Ας σιμπλ ας δατ.Επισης δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στα 17 μου δεν ηξερα τι σημαινει διδακτορικο και τι σημασια εχει για την καταρτιση ενος ατομου.
καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ultra f4il όμως ε?
διαβασε προσεκτικα:οι τοπ 10 σχολες και οχι οι τοπ10 επιτυχοντες

Το ίδιο μου κάνει.

Πάλι από δημόσιο είναι η πλειοψηφία ;)

Το ίδιο μου κάνει.

Πάλι από δημόσιο είναι η πλειοψηφία

αυτο για την αναλογια δημοσιων ιδιωτικων σχολειων σε οοοολη την αττικη αδυνατεις το αντιληφθεις?

Τώρα η μιλάμε η αεριζόμαστε.

δοκιμασε να τα διαβασεις και δυνατα,λεξη λεξη.απλα πραγματα σου λεω.

http://mine.icanhascheezburger.com/view.aspx?ciid=2233878

Μην κάνετε κυβερνητικές προπαγάνδες , να χαίρονται μετά για το άρθρο 16..

οταν δεις με το καλο πανεπιστημιο απο μεσα,θα δεις τι θα λες για το 16.

@κομμ

ε αφου τα πληρώνεις επιπλέον ρε μάγκα,δεν θα αισθανόσουν μαμακας να μην τα έχεις ούτε αυτά?(αν και εκτός απ την βιβλιοθήκη και τους ομίλους και τα δημόσια τα έχουν ;) )

Όλα αυτά όμως τι παραπάνω σου δίνουν στο να αποδόσεις καλύτερα στις πανελλήνιες?

Οι γονεις πληρωνανε, οποτε εγω δεν ειμαι μαγκας :p.

Κατ εμε σχολειο και πανελληνιες ειναι 2 πραματα.

Για τις πανελληνιες, αν δε θες να διαβασεις για τον Χ λογο, δε σε σωζει κανεις και τιποτα.Το μονο που ΙΣΩΣ κερδιζεις απ το ιδιωτικο, ειναι "εγγυημενα" καλοι καθηγητες,πολλες ωρες διδασκαλιας, τηλεφωνα σπιτι αν δε πας καλα ή οτιδηποτε. Μονο το τελειο σχολειο/καθηγητης κατα τη γνωμη μου μπορει να σε κανει να διαβασεις πραματα που δε σε ενδιαφερουν.

Επισης,μπορουσες να καθεσαι εξτρα 2ωρα για ενισχυτικη, δλδ εκανες 1499814 ωρες μαθ.κατ τη βδομαδα.

Δεν ξερω αν με πιανετε ;/

Τωρα για το σχολειο σαν εγκαταστασεις, εγω θυμαμαι απο στιβο-κολυμπι-αθληματα, μεχρι θεατρα, μουσικες και λειζερ, παλμογραφους ,χημικα πειραματα κτλ. Ξεφευγες απ τη ρουτινα του σχολειου.Οπως και να εχει , στον ανθρωπο ειναι :)

εδιτ: κουβεντα κανουμε, μη το ξεσκισετε ιδιωτικα vs δημοσια..

Παντως το pierce ειχε πολυ ωραια κοριτσια :hehe:

edit2: τι σχεση εχει η κυβερνηση -16-προπαγανδα με τα ιδιωτικα σχολεια που υπαρχουν εδω και δεκαετιες;

αυτο για την αναλογια δημοσιων ιδιωτικων σχολειων σε οοοολη την αττικη αδυνατεις το αντιληφθεις?

δοκιμασε να τα διαβασεις και δυνατα,λεξη λεξη.απλα πραγματα σου λεω.

http://mine.icanhascheezburger.com/view.aspx?ciid=2233878

οταν δεις με το καλο πανεπιστημιο απο μεσα,θα δεις τι θα λες για το 16.

εξακολουθεί να μην μου λέει κάτι.αν ήταν τόσο καλύτερα τα ιδιωτικά τις πρώτες θέσεις θα έπρεπε να τις είχαν μαθητές απο ιδιωτικά.

επιμένεις σε κάτι που ξέρεις οτι είναι λάθος.

Άρε τι σου κάνει η νομική.

το 16?τι εννοας?δεν σε πιάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.