Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν Bill...όλη η ιστορία έγινε πριν καμιά ώρα. λέγοντας παραλιακή εννοώ την λεωφόρο Ποσειδώνος :D

Κανονικά ο λεβέντης μας μπορεί να πάει άνετα για καταγγελία :whip:

(ανεξαρτήτου ικανότητας).

Θα πρέπει να έχει γίνει θέμα ήδη στην Π.Α:boxed:

Ίδωμεν..........

να καταγγείλουν ποιον ; εμένα που φωτογράφησα ή τον πιλότο; :p

Πάντως απ'ότι έμαθα από φίλο κατι παρόμοιο (και μάλιστα με αρκετά αεροπλάνα μαζί) έγινε και κοντά στον Πειραια.

Έχω την εντύπωση πως είναι στα πλαίσια κάποιας έκθεσης (ή κατι τέτοιο) αλλά δεν είμαι σίγουρος)

να καταγγείλουν ποιον ; εμένα που φωτογράφησα ή τον πιλότο; :p

Πάντως απ'ότι έμαθα από φίλο κατι παρόμοιο (και μάλιστα με αρκετά αεροπλάνα μαζί) έγινε και κοντά στον Πειραια.

Έχω την εντύπωση πως είναι στα πλαίσια κάποιας έκθεσης (ή κατι τέτοιο) αλλά δεν είμαι σίγουρος)

Εάν είναι έτσι αλλάζει το θέμα :innocent:

ΕΔΙΤ. Για τον πιλότο λέω βρε :)

Σα διαφημιστικο γιαπωνέζικου σαμπουαν μου μοιάζει

Θες να δεις και ενα διαφημιστικο μεγαλης αμερικανικης εταιριας με τεραστιο μεριδιο στην αγορα που βρισκει διαφημιστες με ""φοβερες"" ιδεες που θετουν αξιολογοτατες υποψηφιοτητες για darvin awards?

http://gizmodo.com/gadgets/advertising/intel-ad-might-be-racist-but-boy-does-it-make-me-want-a-core-2-duo-284037.php

ετσι οπως εγιναν τα πραματα τζιμακο ...εσυ πρεπει να του κατσεις του ανθρωπου(hayabusha)..:p

Εκτος και αν δεν ειναι η τυχερη του μερα:p

τον συμπαθη αλλοδαπο που σκοπευει να νυμφευθει την ατακτη και νυν kinder εκπληξη κορασιδα εχω καιρο να ακουσω κ ανησυχω.Λες να τον εχωσε ο πεθερος στις αγγαρειες ?

Λοιπόν εγώ πέφτω για ύπνο για να έχω δυνάμεις για αύριο :shifty:

Haya αύριο ετοιμάσου για τρελίτσες..

Btw, την ''βρωμιά'' την πέταξε ο NTG :p

__

Καληνύχτα τρελαμένοι :hehe:

τι γίνεται εδώ πέρα ωρέ; έχει έρθει ένα μαχητικό (κάπου στο ύψος της παραλιακής πρέπει να είναι) και έχει αρχίσει να κάνει ότι τρελό ακροβατικό μπορεί να φανταστεί κανείς :-O

Respect στον πιλότο γιατί πρέπει να τραβάει τα πάνδεινα μέσα στο cockpit

Είχα σκάσει εχθές στο factory και όταν βγήκα το είδα. Χάζευα μισή ώρα :jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.