Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπορει καποια να μοθ εξηγησει τι διαολο ειναι αυτα τα tags που υπαρχουνε στα θεματα???

Πολλα ακαταλαβιστικα εχει πλεον το φορουμ.

Keep it simple guys...

Ενα θεμα να σπαμμαρουμε θεμε, τι επιστημονικα ειναι αυτα που βανετε και μας μπερδευετε ολους εμας απο την επαρχια?

Μπορει καποια να μοθ εξηγησει τι διαολο ειναι αυτα τα tags που υπαρχουνε στα θεματα???

Keep it simple guys...

Ενα θεμα να σπαμμαρουμε θεμε, τι επιστημονικα ειναι αυτα που βανετε και μας μπερδευετε ολους εμας απο την επαρχια?

Παππού μπάρμπα, τι τα θες τα ιντερνέτια;:hehe:

Keep it simple guys...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6d/Tag_in_Malm%C3%B6.jpg :p

μα καλα, πόσο στόκοι είναι εκεί στο katerelos.gr; όσες φορές έχω δοκιμάσει να μπω στην σελίδα ενός προϊόντος κανένα από τα λινκ που έχουν για να κάνει redirect δεν δουλεύει :whip::getlost:

Μόλις τελείωσα απο 4 ωρο φροντιστήριο και έχω τουλάχιστον 2ώρο διάβασμα μέχρι τις 9.

:rant:

:( I need free time.. :fist:

Θέλω να παίξω κιθάρα και δεν προλαβαίνω :hm:

Επαιξα ενα μισάωρακι Crysis Warhead με την 4,5χρονών ανιψιά μου στα πόδια μου... και μπορω να πω οτι ήταν τρελή εμπειρία...

Εβλεπε τους εχθρούς πριν απο μένα, κόλλησε με την μουσική και τα εφφέ, θυμόταν που ειχα αφήσει κάτι όπλα και οταν εσκασε το "μεγάλο τέρας" με απορία με ρώτησε "Καλά εμεις πως θα το σκοτώσουμε μόνοι μας?"

Maximum Experience :D

Μπα μια χαρά, και ο πατέρας της στο ίδιο mood είναι...

όποτε έρχεται στρώνεται με την μία στο γραφείο μου απο μόνης της και βέβαια θέλει να παιζουμε παιχνίδια ή να χαζεύουμε στο google earth... δε απο όλα τα games προτιμάει το Crysis (γιατί άραγες :p )

Και εγώ όταν έπαιζα GTR με τον 2,5 χρονο ανιψιό μου, τα ίδια έλεγε, πρόσεχε εδώ, πρόσεχε εκεί, σε χτύπησε το κόκκινο του του και τέτοια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.