Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλωσηρθες στο ιδρυμα με σημα τον πυροφορο! Ποιος κανει αναλυση τελικα φετος?

Αγγελόπουλος :)

@nickstamat: ΙΦΦΕ εννοείς (Ιστορία & Φιλοσοφία Φυσικών Επιστημών)? Πανεπιστήμιο/Σχολή/Τμήμα; :p

Όχι, όχι, είναι ακριβώς "Ιστορία των Επιστημονικών & Φιλοσοφικών Ιδεών" (επιλογής). ΕΜΠ - ΗΜΜΥ... 1ο εξάμηνο :p

Απλά τα σπάει η σχολή, 2η μέρα κι έχω πεθάνει στο γέλιο :hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe: Λες να αρχισω και εγω και μετα να ζηταω το αμαξι απο τον πατερα μου?

Αγγελόπουλος :)

Όχι, όχι, είναι ακριβώς "Ιστορία των Επιστημονικών & Φιλοσοφικών Ιδεών" (επιλογής). ΕΜΠ - ΗΜΜΥ... 1ο εξάμηνο :p

Απλά τα σπάει η σχολή, 2η μέρα κι έχω πεθάνει στο γέλιο :hehe:

Mόνο Αγγελόπουλος? Τη μαμήσαμε! Ρε qbie αντε να περάσουμε τη τιμημένη ανάλυση τωρα... :p

forthnet

skype με διακοπες

teamspeak το ιδιο

msn μπαινοβγαινει καθε 5 δευτερολεπτα

web browsing θελει 3 refresh για καθε σελιδα

packet loss ~8-10%

pings

Italy 100ms

Germany 180ms

England 200ms

USA 350ms

Παω να παιξω κανα Singleplayer Starcraft Broodwar που μολις εκανα εγκατασταση.......:wall:

Επίσης σε ένα φίλο κάνει γύρω στα 5-6 disconnects την ημέρα και σε έναν άλλο που μένει 100 μέτρα πιο πέρα του κάνει 1-2 disconnects την εβδομάδα από 12-16 ώρες έκαστο...έλα μια χαρά είσαι εσύ ! :p

Mόνο Αγγελόπουλος? Τη μαμήσαμε! Ρε qbie αντε να περάσουμε τη τιμημένη ανάλυση τωρα... :p

Θα μας βρει o nickstamat καλες σημειωσεις φετος και κατι θα κανουμε και εμεις.... E??? καταπληκτικε πρωτοετη?:tomato:

"Police spokesman Greg Lambert said the Airbus A320, with more than 300 people on board, landed at Learmonth Airport in Exmouth after making a mayday call."

Το μαθαμε και αυτο σήμερα... το A320 πλεον χωράει 300+ επιβάτες :hehe: (by bbc.co.uk)

Official A320 link

EDIT:

To διόρθωσαν... Α330-300

forthnet

skype με διακοπες

teamspeak το ιδιο

msn μπαινοβγαινει καθε 5 δευτερολεπτα

web browsing θελει 3 refresh για καθε σελιδα

packet loss ~8-10%

pings

Italy 100ms

Germany 180ms

England 200ms

USA 350ms

Παω να παιξω κανα Singleplayer Starcraft Broodwar που μολις εκανα εγκατασταση.......:wall:

δεν σε πειράζει αυτά που γράφεις να τα δείξω σε κάποιον που μου έψηνε τα άντερα ότι αξίζει η μερτάβαση από τον ΟΤΕ στην 4νετ ε; :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.